Nízke dávky Naltrexonu - liečba predmenštruačného syndrómu a depresií
Počula som o experimentálnej liečbe Naltrexonom v nízkych dávkach, ktorá je vraj úspešná pri rôznych ochoreniach (aj keď v prvom rade sa liek využíva pri liečbe alkoholizmu). Okrem neplodnosti, aj PMS, depresií, autoimunitných ochorení... Máte niekto skúsenosti s touto liečbou?
@veriine aby som to uviedol na pravú mieru. Ani ja ani môj známi si to ešte "neaplikujeme"
On má svoj "problém" a dozvedel sa o tejto metóde a chce ju vyskúšať. Skontaktoval sa s Ľuďmi as rovnakým problémom ako má on a je tak na 80%rozhodnuty túto liečbu vyskúšať.
Popritom ako o Tom čítal na rôznych fórach, článkoch sa dostal aj k Tomu že by to malo pomôcť aj s psoriázou. A podal mi informácie o Tom.
Ja som taktiež našiel články, fóra a video prednášky (dokonca od ľudí ktorí si týmto spôsobom liečili psoriázu) ale chcel som sa hlavne dopátrať k niekomu kto tento liek užíval... Či má nejaké vedľajšie účinky,či niečo nehrozí,ako sa k tomu dostať a hlavne si spraviť o Tom menšiu/väčšiu osvetu. Nehodlám xovať žiadne Savo 😉 ani nie som 20 ročný puberťák ktorý chce experimentovať. Aby sme sa chápali
@majo27 jasne, rozumiem. Ja som to pochopila tak, ze ked ti to odporucal, ze on sam ma uz liecbu, a odporuca ti ju. Co ma skor potesilo, ze by som povyzvedala ja. Takto som to opacne chapala. Takze vlastne patrate, obaja. A patrame tu skoro vsetci, okrem teda zenusiek, co nam tu napisali. Hej, vidim inak vsade, ze by to malo liecit aj psoriazu - v tych zoznamoch ochoreni.
A len som chcela povedat, ze neviem ci prave destilka je na to vhodna, ale to si viem zistit.
@jazminn takze v tej prvej liecbe bol liek ucinny, ked si sa k nemu opat vratila?
Sorry za kvalitu. Mozem naskenovat ale az pondelok.
zabudla som ten odkaz prilozit : https://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/nova-exp...
ok, cim to rozrobit nie je problem :D ale skor, ako kupit liecivo samo o sebe 😉
@catherinah a ako dlho si užívala? A pomohlo? 😉
@veriine užívala som tuším pol roka a nepomohlo
Inak, neviete niekto ako dlho je to pouzitelne skladovat rozriedene v chladnicke?? To som nikde nenasla 🤔
Liečbu nízkymi dávkami naltrexonu spomína aj Dr.Bukovský vo svojej knihe - pri ochorení tráviaceho traktu a čriev. Takže snáď sa táto liečba dostane do povedomia aj u nás.
@bubblies v tej poslednej? Chráň svoje črevo?
Opravím info od jazminn... v Ružomberku to nerobí lekáreň pri VN, ale lekáreň Centrum. A v Martine vraj lekáreň Beatrix. Problém je však v tom, že v lekárni Centrum mi odmietli tabletky rozdeliť do kapsúl bez písomného pokynu lekára.
@montemotherone ano
@konnvalinka vies si to rozpustit pekne doma, nepotrebujs ani lekaren na to 😉
@veriine .. . Ja som som v jednej zahraničnej diskusii čítala, že 3 týždne najviac možno skladovať rozriedené v chladničke, takže som najprv riedila štvrť a teraz budem riediť pol tabletky, keď som zvýšila dávku.
@konnvalinka akú máš skúsenosť? Zaberá to? Ako sa cítiš?
@konnvalinka prave oddnes to tak idem urobit (nemala som tbl). A tiez ma to napadlo (teda moju mamu 🙂 ) ze kolko to moze asi byt uskladnene...tak ze ked ich budem mat, nech si to po pol tbl riedim. A ty to prave dnes pises 😉😅👏

@montemotherone rozpustena forma je urcite lepsia, nakolko ta pevna hmota obsahuje aj nejake pridavne latky v 50mg, tz. ze su tam preto, aby sa liek lepsie v tele absorboval. Ked sa rozdrvi, nemusia sa tieto pridavne latky rovnomerne rozdelit a teda niektore casti davky nemusia byt vobec ucinne, lebo nebudu obsahovat to urcite mnozstvo tych latok na absorbovanie cez traviaci trakt.
@majo27 tak tie videa su teda dost pochybne. Ano mas pravdu, ludia v zufalstve robia vselico, ale zufalstvo a zdravy rozum su dve rozdielne veci podla mna 😉 (hovorim o spomenutych veciach, nie len o tych videach). A ten tvoj znamy si to ako aplikuje?