icon

Nízky tep

vanda323
13. máj 2022

Ženy ja sa proste neviem ukľudniť ,možno to dokážete vy....
Mamka nízky tep 46,47-50....keď sedim...
V Januári ale to som bola tehotná, som mal utz srdca bolo všetko ok aj holter tiež všetko ok....teraz som mala asi dva týždne do zadu EKG všetko oka....je to normálne taký tep? Ja uz pozorujem taký 2roky už...
Keď si meriame tlak mám oka, pulz ak je nižší než 70 ukazuje že arytmia ak je vyšší tak ok nič neukáže som z toho nervózna...

Strana
z2
miskakyska
13. máj 2022

Nie si šibnutá...
....si hypochonder...to je celá veda
....muža,deti,rodinu máš na háku ....nič nerobíš,nič Ťa nezaujíma...Tvoja celodenná náplň práce je sledovanie samej seba a vytváranie diagnóz...už by si sa mala trochu vzchopiť a vrátiť do reality....rodina Ťa potrebuje

lalenka33
13. máj 2022

To, že ťa muž zobral domov je najväčšia chyba, akú mohol urobiť. Tvoje príspevky tu čítam už dlho a prepáč za úprimnosť, ale ty tú hospitalizáciu na psychiatrii naozaj potrebuješ. Keď neprestaneš robiť to, čo robíš, tak fakt môžeš dopadnúť po psych.stránke veľmi zle. Je normálne, že v pokoji má človek nižší tep. Z čoho ho chceš mať vyšší, keď sedíš na zadku alebo ležíš v posteli? Oximeter je určený na meranie saturácie. Meria síce aj pulz, ale veľmi zle a nepresne. Stačí, źe si ho zle nasadíš, máš špinavý prst, nalakovaný nechet a už ti meria zle. Zahoď ten oximeter do koša inak sa zblázniš! Keď ti nieje zle, tak načo sakra si meriaš tlak, pulz a stresuješ sa? Máš sakra doma muža a deti, to ti na nich nezáleží, že sa takto ničíš? Ja mám srdcovú vadu, pulz mám v klude 90 a nemeriam si ho vôbec inak by som asi tiez musela fungovať na Neurole, ktorý je mimochodom návykový, tak aby si si neprivodila ešte aj závislosť

vanda323
autor
13. máj 2022

@stefi_k Ale nevieš si predstaviť čo to bolo....obmedzovali má n slobode, nemohla som ani ísť von za manzelom, vzali mi telefón...a ľudia kt. Ťa boli boli fakt mimi ja taká niesom...proste to boli ťažké stavy a manžel najprv vravel MUDr nech ma dajú medzi iné stavy že ja niesom taká...MUDr mu povedal že musím byť na Akútnom oddelení pretože sa boja že si niečo spravím....preto manžel povedal že bude somnou doma...keď telefonoval nechceli má dať k telefonu....nechceli mi dať ziletku na nohy mala som chlpaté...aj pazuchy ani deodorant...boli to hrozné....

vanda323
autor
13. máj 2022

@lalenka33 Ahoj, manžel má dám zaviezol na tu hospitalizáciu...ale dali má n Akútne oddelenie to čo som tam videla mi nerobilo dobre , boli tam také stavy že o sebe nevedeli...ja taká predsa niesom...manžel to konzultoval d MUDr. Vzali mi mobil. Keď telefonoval aby ma na chvíľku dali k telefónu odmietli....nemohol má si vziať do parku na 5 minút nič ...vzali mi všetko ani žiletku som tam nemohla mať bola som chlpatá....
Ďalej to jedlo, kričali na mňa prečo nejem...ale keď mi manžel chcel priniesť to čo jem ja odmietli....
Ja som im povedala že ja také nejem tak už dá im to nepáčilo a povedali že si chcem ublížiť tým že nejem normálne má o tom presvedčali ale pri Tom tam mi dali jesť pečeň zcoho mňa nadvihuje , alebo tarhoňa čo ja nejem...bolo to nahadzane na Tom tanieri že ťa z toho až nadvihovalo.....
Preto má manžel vzal domov pretože keby som tam bola ešte dlhšie preplo by ma....

januska12323
13. máj 2022

No ja neverím, konečne to ideš riešiť a on ťa zoberie domov lebo nemáš telefón

vanda323
autor
13. máj 2022

@januska12323 Bolo tam strašne , ak by ma nebol vzal domov preplo by mi...keď som nechcela jesť , povedali mi že si chcem ublížiť ale ja som im vysvetľovala že ja také veci nejem , nech zavolajú manžela, že in mi prinesie jesť...odmietli....všetko odmietali....ani rozprávať som sa snim nemohla ani s detmi....len pod oknom...začala som plakať povedala mu nech ma vezme domov že mám chlpaté nohy lebo si žiletku mi tu nedajú....že musím jesť jedli ktoré nechcem pretože sa má snažia presvedčiť že si chcem ublížiť tým že nejem

vanda323
autor
13. máj 2022

@miskakyska Ahoj, napísala si mi to ostro ale ani máš úplnú pravdu

buberova
14. máj 2022

Tak si skús nájsť inú nemocnicu.. lebo ak si to dáš na váhy tak čo je viac? Oholené nohy alebo vedieť psychicky ako tak fungovať?
Tvoje deti ťa potrebujú..

irusa
14. máj 2022

Ty si doslova v začarovanom kruhu....

irusa
14. máj 2022

Inak odporúčam psychohygienu...a fyzickú prácu. Tiež mám tetaniu. Práve som so svokrom rezala na cirkulare metrovicu, skladala drevo, kosila záhradu bola som psa vyvenčiť a teraz lopata do ruky a presievať piesok a ver tomu nemala som čas sledovať svoje tepy.....

lalenka33
14. máj 2022

@vanda323 áno, presne tak vyzerá akútne oddelenie na psychiatrii, nie sú tam povolené mobily, ani predmety s ktorými by si si mohla ublížiť, jedlo je ako v nenocnici...niesi v inter hotely, na čom ti záleží viac na zdravý alebo oholených nohách? Nájdi si inú nemocnicu, kde sa budeš vedieť dohodnúť aspoň na strave. Ja som tiež ležala na internom a stravu mi nosili z domu a to som tam ležala s tým, že som rapídne schudla a nejedla. Nemali problém s tým, že mi nosili stravu z domu. Akútne psych.oddelenie je strašné, ale ty to bez neho nedáš a časom sa z teba zblázni aj muž aj deti. Ja byť na jeho mieste, tak už dávno ti vyhodím tlakomer aj oximeter.

mondolina
14. máj 2022

každý hospitalizovaný psychiatrický pacient ide najprv na akútne oddelenie. samozrejme bez mobilu a bez žiletiek🤦‍♀️

stefi_k
14. máj 2022

@vanda323 no tak si videla možnost svojej buducnosti ked sa nebudes liečiť a nebudeš mat spravne nastavenu liečbu , čo pravdepodobne nemaš pri stavoch ktore popisuješ. Nechcem ti brat iluzie ale velka večšina tych pacientov osebe tvrdi, že tam nepatri. Porozmyšlaj ako bude mat tvoje spravanie vpliv na tvoju rodinu ? Ako dlho to bude zvladat tvoj manžel ? A čo deti ? Pri tom ako a kolko sa sleduješ si schopna mormalne fungovat ?

martinka152
22. jún 2022

@vanda323 uplna pohodka mam to iste ale ja beriem lieky na upravu tepu lebo som mala po infekcii virusovej 185 ale ze tak mi bolo zle triasla som sa cela ako keby volty boli vomne 😅 vrajze je to z dlhodobeho stresu a teraz sa to ukazalo v plnej sile ze mam spomalit inak je to psychickeho povodu aj ja mam strach ze zomriem z toho ale bola som u psychiatra porozpravala som mu problemi ze to vsetko zacalo ked som bola chora a az moj internista zistil ze to je zo psychiky a nasadil mi citatelu ci ako sa to vola no neberiem ju sam clovek sa musi dat do psychickej pohodi hlavne sam z manzelom treba vela rozpravat z coho mas strach neboj sa prejde to veľa zdravia ty prajem 🥰🥰

Strana
z2