icon

O bábätko som prišla v 10. týždni. Kedy dostanem menzes?

lucia295
31. jan 2016

Ahojte tento tyzden mi zomrelo babatko v 10 tt :( bola som na vycisteni a chcem sa opytat do kolkych dni a ci vobec vam prisla menstruacia. Pobolieva ma stale podbrusko ale neni to neznesitelne. Dakujem

ragulca
31. jan 2016

@lucia295 do 6 týždňov

bosoriak
31. jan 2016

@lucia295 Ja som mala druhy MA v 11tt, po kyretazi mi prisla menstruacia po 8 tyzdnoch. Normalna lehota je 4-8 tyzdnov, este mas cas. Pobolievanie podbruska je normalne, maternica sa stahuje, plus na nej bol vykonany zakrok zoskriabania sliznice, takze to trochu boli. Ak by si mala silne bolesti, krvacanie, krce alebo zvysenie teploty, iba vtedy treba bezat k lekarovi. Inak len telesne setrenie.

lucinocka
31. jan 2016

@lucia295 presne na 28 den po cisteni...potratila som 12tt

lucia295
autor
31. jan 2016

@bosoriak bolest je znesitelna.teplotu mam tak 37. A trochu spinim ale nic take vazne. Dakukem baby 🙂

lucia295
autor
31. jan 2016

Baby a este jedna otazka od kedy sa mozem s manzelom snazit o dalsie babatko?

bosoriak
31. jan 2016

@lucia295 Najskor po prvej menstruacii a po naslednej kontrole u lekara. Po prvom MA sa nam druhe dieta podarilo hned po prvom menzese po kyretazi. Je to individualne.

lucia295
autor
31. jan 2016

@bosoriak dakujem za odpovede 🙂 len nech je vsetko v poriadku a potom sa zacneme znova snazit...

slniecko35
31. jan 2016

Mozte ist na to hned po prvej menstruacii, maternicu mas uz vycistenu len treba pockat kym sa stiahne a zregeneruje. Ja som mala prirodzeny potrat v 10 tt a vtedy sme museli cakat az 3 cykli co bolo asi 5 mesiacov. Prajem vela stastia🙂

zuzana_j23
31. jan 2016

@lucia295 ahoj ja som tiez prisla o babatko v 10tt uz som mala zacinat 11tt a zistili mi MA.. bola som na vycisteni po ktorom som trosku spinila par dni a kramy som dostala presne o 31 dni..hned dalsi cyklus som znovu otehotnela co mi psychicky neskutocne pomohlo ale mam stale strach ze sa to zopakuje

zuzana_j23
31. jan 2016

@lucia295 sa vravi ze po potrate je maternica pripravena hned prijat dalsie babo... ze aj pary ktore sa predtym dlksie snazili a skoncilo to potratom hned potom otehotneli

lucia295
autor
31. jan 2016

@zuzana_j23 verim a drzim palce ircite bude vsetko v poriadku a narodi sa krasne zdrave babatko 🙂 no presne spinim trosku aj ja. A na kontrolu i gynekologa si bola kedy?

lucia295
autor
31. jan 2016

@zuzana_j23 to som pocula aj ja len tiez bemozem zact ked ani tyzden nepresiel...

zuzana_j23
31. jan 2016

@lucia295 Dakujem. 🙂 nebola som vobec na kontrolu ja zijem v dansku a len keby som mala teplotu alebo bolesti alebo silne krvacanie tak som mala ist ale dostala som normalne kramy citila som sa dobre tak sme sa pustili do snazenia znovu. 🙂

zuzana_j23
31. jan 2016

@lucia295 pocula som aj o zenach ktore hned potom otehotneli..no niektorym po zakroku ani 3 mesiace nenabehla ovulacia...mne v nemocnici povedali pockat na prve kramy len z toho dvovodu aby potom si boli isty ze to je dalsie tehotenstvo a nie nejake zvysky