icon

Obavy z operácie menisku

evak12
Včera o 06:48

Dobrý deň,chcem sa opýtať,mám ísť na operáciu menisku,mám tam trhlinu,bol niekto s tým, dosť som váhala, nakoniec budúci týždeň mi to budú robiť,obávam sa či to potom nebude len horšie,dlho sa maroduje? ďakujem.

mirage
Včera o 07:07

@evak12 to je velmi individualne. Ja som bola pn tyzden, ale takmer plne funkcne koleno som mala 9 mesiacov po operacii.

dandulla
Včera o 07:22

Ja som bola v auguste maródovalo som dva a pól mesiaca len som mal aj iné zdravotné problémy inak mesiac aj s rehabilitáciami a koleno ak je zle počasie cítim ale inak super

amdornik
Včera o 07:38

@evak12 v polovici augusta. potom, čo vošli dnu, našli iné nepríjemné poškodenia, PN trvala 3 mesiace, ďalšie 3 ma chceli nechať ešte doma, odmietla som (finančné dôvody, dlhodobá PN + liečba poriadne načreli do mojej peňaženky, ako sa hovorí)... doteraz mám v kolene bolesti, hoci z týždňa na týždeň sa to postupne zlepšuje. konečne si viem naň aj kľaknúť, hoci opatrne.
ono veľmi záleží na tom, čo ešte "uvidia", keď vojdú do kolena.

ale pre upokojenie, so mnou boli ďalší 4 na menisky, tí odchádzali síce mierne krívajúc, ale už bez bariel týždeň po operácii, keď im stehy vybrali. ja som mala povinne barly 5 týždňov napríklad. čiže hold - smola 🙂

no a z práce čo viem, jeden kolega plnohodnotne fungoval 2 týždne po operácii, iná kolegyňa mala problémy také ako ja, ďalšia šla do práce po mesiaci.... je to vysoko individuálne.

janinah
Včera o 08:28

To koleno uz nikdy nebude ako zdrave,s tym treba pocitat. Budes musieť si ho dozivotne setriť napr.take lyzovanie už by som zvážila. Operuje sa vzdy preto,aby sa pacientovi pomohlo,nie aby to bolo horsie... a trhlina sama nezmizne.Riad sa po operacii pokynmi lekara,zalezi to od nalezu a ten presne lekar vidi az pri artroskopii.

mykaellle
Včera o 08:30

Ahoj, ja som po operácii tiež prestala lyžovať, no celkovo rekonvalescencia prebehla dobre. Prešlo 7 rokov a som spokojná