icon

Očkovanie proti novému variantu Covid 19

stelly652
23. sep 2025

Ahojte ľudia dneska som pozeral spravy a spomenuli o očkovanie aby sa ľudia dali zaočkovať aby mali proti latky,ale......Ale ne preháňajú stým očkovaním tak náhodou?...nechce tak štat a naše zdravotníctvo tak trosku si od ľudí vyžiadať peniaze aby štat zbohatol???....Ja som od prvého Covidu nebol vôbec za očkovaný a pritom som prekonal 3 Covidy a som tu ľudia,ktorý sa dali zaočkovať aj tak mali Covid neje to zbytočne???.....ma niekto vôbec záujem sa isť očkovať??:...ak áno prečo???....

Strana
z6
anonym_1b48af
23. sep 2025

@stelly652 zatiaľ si každý môže slobodne vybrať zdravotnú starostlivosť alebo ju odmietnuť, sám musí zvážiť klady a zápory svojho rozhodnutia

anonym_290f7b
23. sep 2025

@stelly652prpti chrípke sa očkovať nepotrebujem

viestta
23. sep 2025

Pokial viem, tak je ockovanie hradene z verejneho zdravotneho poistenia, takze neviam kde si dosiel na ten blud, ze chcu od ludi vytiahnut peniaze
Kto sa da zaockovat je to jeho rozhodnutie, rovnako ako je jeho rozhodnutie nedat sa ockovat. Ockovenie nie je povine, ak si este nepostrehol.

beata_k
23. sep 2025

@stelly652 Ja tento tyzden volam kvoli terminu. Preco? Lebo si nemozem dovolit tyzden lezat v posteli.

stelly652
autor
23. sep 2025
@anonym_290f7b

@stelly652prpti chrípke sa očkovať nepotrebujem

@anonym_290f7b ved práve podľa mňa je to zbytočne

stelly652
autor
23. sep 2025
@viestta

Pokial viem, tak je ockovanie hradene z verejneho zdravotneho poistenia, takze neviam kde si dosiel na ten blud, ze chcu od ludi vytiahnut peniaze
Kto sa da zaockovat je to jeho rozhodnutie, rovnako ako je jeho rozhodnutie nedat sa ockovat. Ockovenie nie je povine, ak si este nepostrehol.

@viestta ale pri prvom Covide bolo povinne sa isť zaočkovať a teraz kto sa prvý krát dal zaočkovať tak už musí chodiť pravidelne nemôže vynechať

michaela329
23. sep 2025

@stelly652 to očkovanie je oveľa lacnejšie ako následná liečba - nie len pre štát, ale aj pre Teba. Ale asi rád vyhadzuješ prachy za voľnopredajné lieky a vitaminy. Ja sa napríklad radšej dám zaočkovať - ako každý rok aj proti chrípke.

michaela329
23. sep 2025
@stelly652

@viestta ale pri prvom Covide bolo povinne sa isť zaočkovať a teraz kto sa prvý krát dal zaočkovať tak už musí chodiť pravidelne nemôže vynechať

@stelly652 túto kravinu Ti kto povedal? Nie, nemusí.

anonym_a6ba15
23. sep 2025
@michaela329

@stelly652 to očkovanie je oveľa lacnejšie ako následná liečba - nie len pre štát, ale aj pre Teba. Ale asi rád vyhadzuješ prachy za voľnopredajné lieky a vitaminy. Ja sa napríklad radšej dám zaočkovať - ako každý rok aj proti chrípke.

@michaela329 vakcina je určite drahšia ako Paralen, vitamín c a teplý čaj....

michaela329
23. sep 2025
@anonym_a6ba15

@michaela329 vakcina je určite drahšia ako Paralen, vitamín c a teplý čaj....

@anonym_a6ba15 určite nie, ale keďže veríš tej kravine, že očkovanie nesmieš vynechať, tak vyhadzuj prachy za lieky a lež doma na PN 😃

stelly652
autor
23. sep 2025
@michaela329

@michaela329 nene o prachy mi nejde,ale trápi ma to,že nazačiatku jak sa ľudia nalákali isť za očkovať tak polovica ľudí odišlo a trápi ma to čo narobil aj ten Matovič

michaela329
23. sep 2025
@stelly652

@michaela329 nene o prachy mi nejde,ale trápi ma to,že nazačiatku jak sa ľudia nalákali isť za očkovať tak polovica ľudí odišlo a trápi ma to čo narobil aj ten Matovič

@stelly652 Ty sa riadiš ohľadom svojho zdravia politikmi? Riaď sa odborníkmi a nebudeš veriť kravinam a nebudú Ťa trápiť blbosti.

domkakvet
23. sep 2025

@stelly652 nemam v plane sa dat ockovat.

euka210
23. sep 2025

@stelly652 aj my sme boli 2x ocko, aj covid sme dostali, slaby priebeh, ja skoro nic. V dalsom ockovani tiez nevidim zmysel, kedze virus uz zmutoval do slabsej formy, podobnej nachladeniu ci mozno slabej chripke. Bez ocko bol manzel tyzden s hroznym kaslom v posteli pri covide. Je to ako ockovanie proti chripke, starym a chorym ludom sa odporuca, niektori ludia sa davaju ockovat, tak mozu aj proti covidu. Peniaze idu zo ZP.

viestta
23. sep 2025
@stelly652

@stelly652 prosim ta, trepes piate cez deviate. Rozumies tomu ako hus pivu...

3petka
23. sep 2025

@stelly652 nedali sme sa ockovat ani vtedy a nedáme sa ani teraz. Covid sme mali asi 4 krát. Prvý bol najťažší ostatne sme ani nevedeli, len keď sme cítili bolesť svalov spravili sme si náhodne test a sup bol pozitívny. Dali sme si robiť aj protilátky a hodnoty boli dobre…

anonym_4e20cf
23. sep 2025

V robote, pracujem na JIS sa pytali kto sa chce dať preočkovať ..nulový záujem . Teda ja niesom vôbec a to som bola na covidovom oddelení.

pribinak
23. sep 2025

Čo to tu siris za nezmysly? Očkovanie je zdarma. Tak tu nesir blbosti

stelly652
autor
23. sep 2025
@euka210

@stelly652 aj my sme boli 2x ocko, aj covid sme dostali, slaby priebeh, ja skoro nic. V dalsom ockovani tiez nevidim zmysel, kedze virus uz zmutoval do slabsej formy, podobnej nachladeniu ci mozno slabej chripke. Bez ocko bol manzel tyzden s hroznym kaslom v posteli pri covide. Je to ako ockovanie proti chripke, starym a chorym ludom sa odporuca, niektori ludia sa davaju ockovat, tak mozu aj proti covidu. Peniaze idu zo ZP.

@euka210 presne tak máš pravdu a nemá to vyznám vírus už je na Slovensku je jesenné obdobie a ľudia sú náchylnejšie na chrípky a či budu za očkovaní či nebudú to je jedno

euka210
23. sep 2025
@stelly652

@stelly652 to kto Ti taku hlupost povedal? Nikdy nikde take nebolo povedane.

anonym_1b48af
23. sep 2025
@stelly652

@euka210 presne tak máš pravdu a nemá to vyznám vírus už je na Slovensku je jesenné obdobie a ľudia sú náchylnejšie na chrípky a či budu za očkovaní či nebudú to je jedno

@stelly652 pracuješ niekde, chodíš každý deň do práce aby si uživil rodinu, alebo sedíš doma?
lebo je rozdiel keď splácaš hypotéku a musíš pracovať, nemôžeš si dovoliť ležať doma chorý, ako keď sedíš doma a príjem máš zaistený

petamich
23. sep 2025

Netusim co splietas a o com je teda vlastne tato tema ale okej.
Ockovali sme sa proti Covidu dobrovolne (ja dokonca v 600-nedeli, lebo mi to bolo odporucene hematologickou, pediatrickou a gynekologom, nie Matovicom) a pojdeme sa ockovat opat. Rovnako sa ockujeme aj proti chripke.

iv007
23. sep 2025

Aktualne som PN s kovidom, mam ho vobec prvykrat. Nic prijemne.. Ty si rob co chces a nemudruj ked nemas medicinske vzdelanie, ale starsi a chori ludia by sa mali chranit ked maju tu moznost.

felycity
23. sep 2025

ach bože, toto človek , keď číta, tak sa mi rozum zastavuje, poniektoré/í teda vôbec nerozumejú a ani nechcú po vysvetlení pochopiť, prečo vtedy sa odporúčalo väčšine očkovať a prečo sa odporúča najmä isttým skupinám očkovať aj dnes. Naozaj urgentne potrebujem v škole predmet zdravoveda, aby ľudia ochopili základné veci šírenia vírusu a pre koho môže byť nebezpečný atď...

petamich
23. sep 2025

Prosim ta a na informaciu, ze kto sa vtedy ockoval musi sa aj dnes si kde prisla? 😂 Fakt nerozumiem, ludia prisli o zakladnu schopnost citat s porozumenim a vyhodnocovat informacie alebo tato tema bola zalozena presne s jednym cielom....

marianarem
23. sep 2025

@stelly652 No ja som napriklad mala covid teraz v lete a lutujem, ze som nebola zaockovana. Mam teraz uz skoro 2 mesiace long covid a som vyradena z beznej prevadzky. Pritom samotny akutny priebeh bol velmi mierny a kratky.

stelly652
autor
23. sep 2025
@marianarem

@stelly652 No ja som napriklad mala covid teraz v lete a lutujem, ze som nebola zaockovana. Mam teraz uz skoro 2 mesiace long covid a som vyradena z beznej prevadzky. Pritom samotny akutny priebeh bol velmi mierny a kratky.

@marianarem ja som mal tiež cez leto Covid ešte sa dodnes pamätám ako som mal ľavú stranu tvári napuchnutú červenú a na nose veľkú chrastu to prišlo z ničoho nič jeden deň v pohode a druhy deň ráno cely napuchnutý že som ani na jedno oko nevidel

stelly652
autor
23. sep 2025
@marianarem

@marianarem ale neviem či to bol Covid abo nebol neviem prvý krát som to mal také to na tvári

anonym_6d1c8c
23. sep 2025

Nemám v sebe žiadnu covidovú vakcínu a ani mať nebudem.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
Strana
z6