icon

Odpadnutie po očkovaní

16. jan 2022

Ahojte, dnes ráno som bola na očkovanie Pfizerom 2 dávka a odpadla som. Mala som vysoký tlak. Ležala som tam asi 20 minút a pustili. Stále sa necítim dobre. Je to normálna reakcia ? Pri prvej sa mi to nestalo

Strana
z3
autor
17. jan 2022

@nika1971 ja už sa dnes cítim dobre. Ani tlak nemám vysoký. Asi to bolo naozaj len zo stresu. Už keď som tam išla som sa klepala 🤷🏼‍♀️

hiro
17. jan 2022

@moniquer "Preto, že veľa ľudí zvykne odpadnúť, tak je to akože bežná vec???! Strašné, čo povedia, len aby mali pokoj... normálne to isto nie je..." :D
A ja som odpadol ked mi doktorka brala trosilinku krvi na zdravotnej prehliadke. A? Ludia odpadavaju ked vidia ihlu ci krv. To je normalne.

oblecenie99
17. jan 2022

Sestrička u lekára či už pred očkovaním, alebo pred odberom sa baví s mojim mužom ako s malým deckom, tak sa bojí, že dobre, že nedostane do ruky cukrík za odmenu, keď to zvládne bez odpadnutia - bežne im tam odpadáva. Môj otec má taký panický strach z ihiel, že nezvláda ani pohľad v telke na ne. Ja keď som bola na očkovaní (COVID), všetci sme museli čakať v čakárni cca 20 minút, aj keď som bola v pohode, až potom sme mohli odísť..

autor
17. jan 2022

@oblecenie99 tiež som čakala. Po 5 minútach som odpadla. Ale ako som písala, stalo sa mi to už aj pri magnezitových injekciách tak asi zbytočne stresujem

nika1971
17. jan 2022

Aj synator sa bal...neboj sa, je to prirodzene...obcas sa to stalo aj mne

Strana
z3