Operácia análnej fistuly
Mate niekto skusenost? Ako dlho sa lezi v nemocnici, ci musi byt celkova anasteza, hojenie po a pod....
moj otec bol natom uz davno a mal epidural
@ayky ahoj, priateľ bol 2x. Raz mal spinalnu, a druhý krát celkovú anastezu ... Ráno som ho odviezla na prijem, a na druhy deň po vizite mohol ísť domov... Čo sa týka hojenia, tak prvý krát to bolo horšie a dlhšie. Nedalo sa mu ani riadne chodiť, sedieť... Druhý krát to bolo oveľa lepšie...
@lenicka298 to uz znie lepsie ze tak kratko. A normalne to zasili a postupne sa to hojilo? Lebo zazivat znova cistenie ako po abcese uz nemam chut :(
Baby,ako ste zistili,ze ju mate?
@terezka1947 ja som mala najprv abces a ked sa rana ani po 2 mes nezrastla po chirurgickom cisteni skoro kazde tri dni, uzavreli to ako fustula....
@ayky a ake prejavy boli?krvacanie?ci ttebars unik stolice?
@terezka1947 ja to mam trosku inak...mimo konecnika, samostatny rez, rana hlboka cca 10cm...usti vo vnutri tela v konecniku.
@ayky chapem😔
@ayky prvý krát mu to normálne zašili, ranu som mu čistila betadine, prelepovala, klasicky ako ranu... Druhý krát to riešili elastickou ligaturou. To mal na inom mieste... Odvtedy ma našťastie pokoj..
@lenicka298 diiik pomohla odpoved. Super ze uz ma s tym pokoj...
@ayky aka to bola operacia mam taky isti problem
@lenicka298 dobrý deň chcem sa spýtať us sa vam to nevratilo
@aykym dobrý deň mam taki isti problem ake visetrene ste podstupili
@irenajanova napisem vam spravu
@irenajanova dobrý deň, priateľ to mal 2x. Už sa mu to odvtedy našťastie nevrátilo... ak Vás niečo zaujíma, kľudne mi napíšte.
@lenicka298 dobrý deň priateľ mal fistulu?
@klaudia1212 ano mal, 2x
@lenicka298 a môžem sa spýtať kde presne ju mal n aakom mieste a aka mu to začínalo než zistil ze vibec dačo ma? Ďakujem
@klaudia1212 mal ju na kostrči, ale po vysetreni a operacii, mu lekar povedal, ze to bolo hlboké cez 10cm ku konečniku. Cítil, ze sa mu tam nieco urobilo, snažili sme sa to ošetrovať, stale mu odtiaľ vytekalo voda, krv, hnis, bolelo ho to... v nemocnici mu to len rozrezali, vyčistili a nic viac. Potom som ho objednala k jednému súkromnému chirurgovi, a ten mu hned povedal, co to je, a naplánoval operáciu.

@ayky ja som mala na kostrci, ak ti to pomoze 🤷♀️