Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
Viete poradiť? 3o novembra mám ísť na operáciu halux ale som objednaná 13 decembra k očnej lekárke tak neviem či sa mám predobjednať alebo budem vedieť zájsť aj s operovanou nohou
@tatjana14 Dobrý deň smiem vedieť kam idete na operáciu?...a aký druh hallux máte?
@tatjana14 a čo vám presne idú robiť?
@mattuliatko30 Dobrý deň halux na palci na nohe operovať má budú v Rimavskej sobote
@tatjana14 ale aký rigidus?? A co vám idú robit
@mattuliatktým o aký druh haluxu ide neviem proste na boku na palci na nohe mám halux a čo mi s tým idú robiť neviem nie som doktor len povedali operácia či to budú vysekavat alebo čo neviem neinformovali má o priebehu operacie
@tatjana14 o to je zvláštne ze vám nepovedali..mne všetko pekne vysvetlil..tak uvidíte nech vám to dobre dopadne
@mattuliatko30 Dakujem
Ahojte žienky ja dnes uz aj druhá noha po 3 rokoch.
@alicewonder, ty si nemala nohy v sadre alebo v dlahe a nechodila o barlach? Ty si normalne chodila po operacii?
@dominiqw, mas nadherne nohy. Ja som bola dnes u ortopeda. maminka mi dala tu silikonovu somarinu a nosila som ju vkuse tyzden a po tyzdna sa mi ta hrca zmensila, ja som vybocene palce nemala, ani nemam, len ta hnusna kost. Ortoped mi dnes predpisal ortopedicke prezuvky a nejaku blbost na noc na nohy a povedal ze v mojom stadiu sa to da este riesit aj bez operacie. Ja mam nohy take ako ty o operacii len nemam vybocene palce. Ale vdaka vam co som si tu precitala som si povedala, bud to teraz zastavim alebo skoncim neskor na operacii. Chodim po kamienkovj podlozke, cvicim, pri de mi este taka guma na cvicenie, budem robit vsetko preto aby sa to stoplo. Prava noha ma aj bolieva obcas, mne to sputsilo to ako mi padla klenba. Inak my mame uplne podobne nohy, tiez pri malicku take rozsierene, proste tvar nohy. Mne sa moje slapy pacili kym ta hnusna kost nenarastla. Teraz sa zmensila ale mne sa to uz stalo ze sa zmensila a zas zvacsila, a uz sa bojim aby neostala velka, preto proste musim urobit vsteko preto, aby sa to nezhorsilo, dakujem za odpoved.

@jajanka31 štátna do jedného roka, možno by ste vedeli ukecat aj ešte v zime. Cca 500-1000v súkromnej, top na halixy sú v MA