Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@adrianadeutschova nie nieee, termin mam 24.2. - na vychode budu v tyzdni po tomto datume jarne prazdniny 😀
@krisvarg ja som platila 200 Eur za výber operatera, bola som cez týždeň, ale v sobotu to stoji 450 eur, u MUDr. TOTKOVIČA, Odporúčam všetkymi desiatimi. O rok idem aj s druhou nohou, som obj. na sobotu za 450 eur. Je to bezbolestná metóda, bez rezu, tuto metódu robí iba primár Totkovič.
@emily199 ja som veľmi spokojna aj s mudr.Galbavy Drahomir z AVELANE Nitra.Cena 200€ aj s konzultáciami 🔝
@adrianadeutschova predtým,medzi a potom.Fotky sú neni zoradené podľa poradia, ale asi sami vyhodnotíte…😉🤭bolest od zaciatku takmer žiadna.Operovana som bola obidve nohy do hodiny v narkoze.V utorok mám poslednú kontrolu a dáme termin na vybratie 🔩
@adrianadeutschova perfektne!!
@adrianadeutschova Kde vám to, prosím, robili? Ako dlho bude PN? Ďakujem
@emily199 ďakujem, pôjde tam svokra, lebo jej to zle spravili a bola u dvoch súkromníkoch a oni ju odmietli s tým, že to riadne dodrbali...a tento druhý doktor čo bola u neho ju odporúča do Saci k primarovi... Len už sa aj všetkého boji, popravde sa ani nedivím... Takže ju čaká oprava tej jednej nohy a ešte potrebuje druhu...no uvidíme čo jej povedia
@olsan AVELANE Yklinika v Nitre mudr.Drahomir Galbavy
@olsan PN som 7 týždeň, ale popravde od zaciatku ak mate sedavu pracu mozete fungovať.Ziadne bolesti nič.Vylozene nohy sú dôležité a keď chodiť, tak v ortopedickým papučiach, ktoré vám po dvoch tyzdnoch predpisu,keď vyberu stychy
@adrianadeutschova Ďakujem a prosim, za operáciu ste platili alebo to hradí poisťovňa?
@olsan platila dom komplet za všetko 200€
@adrianadeutschova 7 tyzdnov je sakramentsky dlho, neviem si to vobec predstavit. Ale som odhodlana to v lete podstupit, meby bolo mozne- obidve nohy naraz.
Mojej mame museli amputovat prsty na nohe lebo sa jej to zle hojilo. Na druhu nohu nema odvahuvuz...
@snowflakenel strasne
@snowflakenel to jej aky odbornik robil? a operuje dalej? nonsens
@v19 uznavany odbornik na sk. Bola na kontrole,,dal jej dole obvaz a pozera-palce cierne. Hrozilo, ze amputuju po clenok, nastastie ,,len,, palce.
Neobuje absolutne nic. Na druhu nohu. Len u nej je to chorobne. Vybocene palce ma aj na rukach. Vraj take este nevideli.
@snowflakenel a nemôže to súvisieť napríklad s cukrovkou?Ten ,,uznávaný odborník” ju nevaroval, že sa to môže stať?Pretoze ak nemá žiadnu vážnu diagnózu a toto sa stalo, tak to bola zavedená infekcia a za to môžete lekara dať na súd…V každom prípade ma váš prípad mrzi😔
@adrianadeutschova presne
@adrianadeutschova xcukrovku nema, asi infekcia z drotov.
@snowflakenel strasneee
@snowflakenel ako sa volal uznávaný odborník, ak to nie je tajomstvo?
@adrianadeutschova
@emily199 ahojte dievcata, ako sa mate? Uz ste uplne funkcne, vsetko je ako ma byt? Kedy ste mali rehabky, prosim? Ja som bola v pondelok na konzultacii a urobi mi jednu nohu naraz (nie dve, ako som planovala). Tak uz sa mi to blizi, 6 tyzdnov zbehne 🙈
@6myska na rehabky chodím-laser a magnet-blizi sa mi vyberanie 🔩🔩1.2., chodím už takmer normalne.Prero takmer, lebo osem týždňov som chodila po bokoch chodidiel vonkajších,aby som nezatatovala palce, tak som potrebovala prepnúť v hlave😉😂že mám chodiť inak.🙏🏽🙏🏽🙏🏽vdaka Bohu to vyzerá všetko ok
tesim sa s tebou
@6myska Na rehabky nechodím,dostala som cviky od p. primára na YouTube,stále sa snažím hýbať s prstom, chodím už úplne normálne a už som obula aj čižmy na podpätku cca 6cm. Cítim iba jemne že sa niečo dialo s tým prstom.Ohyb prsta mám tak na 98% Ešte jemne puchnutie.Uplna spokojnosť.V 10/24 ma čaká druhá noha.

@6myska zajtra???vau,ziadne obavy,všetko super dopadne🙏🏽