Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@vieramikloskova Mne dr. povedal, že to nie je potrebné až po 4 týždňoch. Pýtala som sa na to,, aby som si vedela zabezpečiť nejaké ubytovanie.
@vieramikloskova To by bolo fajn tam prespať. Ešte raz sa ho spýtam aj na tú kontrolu po 3 dnoch
@keta14 určite dá sa dohodnúť ja som z Košíc a som myslela že každý týždeň bude kontrola a nie .Štvrtok bola operacia o 16.00 po hodine som šla domov. Kontrola pondelok a teraz až o 2 týžne🤷 ta prvá kontrola je dôležitá a to po 3 alebo 4 dňoch.
@keta14 kedy mate operáciu prosím
@keta14 áno treba sa informovať čo bude lepšie pre Vás 🤷 keď ste z diaľky.
@vieramikloskova operáciu mám 18.9 a mám prísť na 11:00. Mám 6 týždňov pred operáciou napísať email, potom sa Dr. ešte raz opýtam na tú kontrolu po 3 dňoch aby som si to vedela nejako naplánovať
@vieramikloskova inak vôbec si neviem predstaviť ako to bude pred a po operácii, ale úž sa teším, že sa zbavím tej bolesti.
@keta14 oni sa Vám ešte ozvú týždeň pred operáciu budú volať,keď Vás budú operovať poobede tak určite Vám ponúknu aj 1 noc.
@11magda11 jedná noha je 600 áno
@vieramikloskova asi preto ma daj až tak neskôr, veď sa spýtam
@keta14 barle zdarma
@keta14 oni vám budú volať tak nemusíte sa ani pýtať,mne volali a hovoril že budem až poobede operovana.
Ahojte,prosím Vás , mate skusenosti so súkromnou klinikou v Nitre u p.doktora Krajniaka.Mam ísť na operáciu haluxov a bojím sa lebo mi povedal, ze v lokálnej anestéze sa to robi.Nebudem to cítiť?
Ďakujem
@katka5584 všetko sa dá vydržať,ja som tiež mala lokalku.
@vieramikloskova tak počkám keď zavolajú
@vieramikloskova barle Vám dali tam, alebo si treba vypýtať recept a zohnať si?
@keta14 barle, Vám dajú tam keď pôjdete na operáciu. Všetko dá sa tam vybaviť.
@6myska je to zdarma teraz
@vieramikloskova aspoň niečo :D
@vieramikloskova veru aspoň niečo. Topánku si radšej už prinesiem, aby sa nestalo, že nebudú
@keta14 samozrejme topanku si musíte kúpiť
@vieramikloskova Tu si pôjdem pozrieť a na barle si dám napísať recept, alebo sa dohodneme aby mi ich zabezpečili, aby som ich nemusela nosiť až z ba.
@keta14 barle Vám dajú v deň operácie,to sa nebojte. Topánku si môžte objednať alebo objedna Vám lekár keď pôjdete na pohovor 🤷 ja som bola mesiac pred operáciou
@vieramikloskova keď som bola nepýtal sa ma. dal mi iba papier čo si mám priniesť a tam bolo foto topánky, berle a osobné veci.
@keta14 presne tak 🤣 aj mne dal papier ,nemáš čas sa rozprávať ide to rýchle. Ja som si objednala cez internet . Topánka po operácii halux okolo 53e plus poštovné.

@jarkatt 1200e za jednu ale určite necakate rok