Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@emidia ouuu, už len ten pohľad bolí. Zvládaš to? Kto ťa real, kde? Napíšeš viac?
@kvetulienka253 Tak na pohľad nič moc,aj ja som odpadávala keď som to videla prvýkrát bez obvazu 😁 ale uz aj teraz,po necelom týždni je to úplne o inom 😉
Ahoj. Baby čo máte sedavé zamestnanie, po akom čase ste sa po operácii haluxu vrátili do roboty?
ahojte, máte niekto skúsenosti s operáciou halluxu v Košice - Šaca? Koľko to stálo, ako to robili, aká bola bolesť? Ďakujem
@slywka ahoj, neviem ci tu ešte chodíš, ale vidím, že si tu písala, že ty alebo niekto z tvojej rodiny ste boli operovaný na hallux v šaci. Môžem sa opýtať či to bolo bolestivé po operácii, akou metódou to bolo operované, prípadne koľko to stálo? Ďakujem
Ja som bola operovaná v ke-niekde vedla oc dargov jednodňová klinika. operoval dr.sekac.spokojnost maximálna. Operacia trvala mozno do dvoch hodín a ostala mi v nohe titanova srubka ktorá vsak nerobi ziadne priblemy na letisku.bolesti boli akurat v ten den predsalen zasah do kosti ale vydrzala som to len s ibalginom-aj ked ja mam vysoky prah bolesti. Potom sa to vsetko postipnehojilo a bolesti den co den ustupovali. Cele ma to vyslo na 100 e
@magacovadenisa ahoj, a to ti urobil umelú zlomeninu, palec nastavil na správny smer a zasruboval? Ako dlho si sa zotavovala a kedy si začala chodiť?
@daniellita30
Viac menej áno, umelá zlomenina -sekacikom presekol kost zrusil tie umele svaly ktoré tahali prst do strany dal srubku. Presne si to nepamätám ale operacia bola posledny skolsky den pred letnymi prázdninami a celé leto to bolo zo zaciatku o kontrolach najma v prvej polovici a neskôr len o tej papuci.v septembri som normalne,bez obmedzeni nastúpila do školy. Samozrejme opätky minimálne rok nie. Ale teraz som 6 r od operacie a všetko ok 😉
@emidia uff, a už to nebolí? Koľko dní ste od operácie? A tá druhá tam zostane navždy, či ako vám povedali?
@daniellita30 Keď ju mám vyloženú tak je to ok. Pozajtra budú 2tyždne od operácie. Druhá? Myslíte skrutku?

ak môžem poprosiť o vyplnenie dotazníka na tému hallux valgus k mojej bakalárskej práci Ďakujem
https://www.survio.com/survey/d/M7W7K4U7K0G2S5V2Y