icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

magacovadenisa
8. feb 2018

ak môžem poprosiť o vyplnenie dotazníka na tému hallux valgus k mojej bakalárskej práci Ďakujem
https://www.survio.com/survey/d/M7W7K4U7K0G2S5V2Y

emidia
19. feb 2018

@lada22 Ahoj. Neviem či je ešte Tvoja otázka aktuálna ale pred pár dňami mi operovali haluz v skalickej nemocnici.

lada22
19. feb 2018

@emidia
@emidia môžem IP

emidia
19. feb 2018

@lada22 áno

emidia
21. feb 2018

5.den od operacie vyzerá moja noha takto

lada22
21. feb 2018

@emidia to až taký veľký rez?

kvetulienka253
21. feb 2018

@emidia ouuu, už len ten pohľad bolí. Zvládaš to? Kto ťa real, kde? Napíšeš viac?

emidia
22. feb 2018

@lada22 tak musia sa k tej kosti dostať 😉

emidia
22. feb 2018

@kvetulienka253 Tak na pohľad nič moc,aj ja som odpadávala keď som to videla prvýkrát bez obvazu 😁 ale uz aj teraz,po necelom týždni je to úplne o inom 😉

emidia
23. feb 2018

Ahoj. Baby čo máte sedavé zamestnanie, po akom čase ste sa po operácii haluxu vrátili do roboty?

matrina234
23. feb 2018

Baby ja to mam az takto a este som sa stale neodhodlala ist na operaciu 😂

lada22
24. feb 2018

@emidia ako sa cítiš?

emidia
24. feb 2018

@lada22 Už je to celkom ok, noha odpuchla,bolesti su minimalne, opatrne už aj dostupujem na pätu,samozrejme v pooperacnych topankach a s
barlami 😃

lada22
24. feb 2018

@emidia tak super. Ako vypadajú tie topánky?

novana
24. feb 2018

@emidia, noha vyzerá presne ako kedysi moja, 😀 len som nemala rez medzi prstami... asi nejaká novinka... zaujímalo by ma, za akým účelom Ti tam rezal? aj o pooperačných topánkach počujem prvýkrát

emidia
24. feb 2018
emidia
24. feb 2018

@novana Predpokladám že kvôli tomu aby mal lepší prístup ku kosti ktorú sekal.

emidia
24. feb 2018

@novana Myslím si že to nie je žiadna katastrofa,oveľa lepšia verzia ako sádra 😉

novana
24. feb 2018

@emidia, máš pravdu. Skracoval Ti aj kosti na palci a vkladal dróty lebo šróby?

emidia
24. feb 2018

@novana Neskracoval,"iba" sekal a dal jednu skrutku ktorá tam aj ostane 😉

daniellita30
25. feb 2018

ahojte, máte niekto skúsenosti s operáciou halluxu v Košice - Šaca? Koľko to stálo, ako to robili, aká bola bolesť? Ďakujem

daniellita30
25. feb 2018

@slywka ahoj, neviem ci tu ešte chodíš, ale vidím, že si tu písala, že ty alebo niekto z tvojej rodiny ste boli operovaný na hallux v šaci. Môžem sa opýtať či to bolo bolestivé po operácii, akou metódou to bolo operované, prípadne koľko to stálo? Ďakujem

magacovadenisa
25. feb 2018

Ja som bola operovaná v ke-niekde vedla oc dargov jednodňová klinika. operoval dr.sekac.spokojnost maximálna. Operacia trvala mozno do dvoch hodín a ostala mi v nohe titanova srubka ktorá vsak nerobi ziadne priblemy na letisku.bolesti boli akurat v ten den predsalen zasah do kosti ale vydrzala som to len s ibalginom-aj ked ja mam vysoky prah bolesti. Potom sa to vsetko postipnehojilo a bolesti den co den ustupovali. Cele ma to vyslo na 100 e

lada22
26. feb 2018

@novana Bože to je hrozné,už len biele ponožky do toho😁

daniellita30
26. feb 2018

@magacovadenisa ahoj, a to ti urobil umelú zlomeninu, palec nastavil na správny smer a zasruboval? Ako dlho si sa zotavovala a kedy si začala chodiť?

magacovadenisa
27. feb 2018

@daniellita30
Viac menej áno, umelá zlomenina -sekacikom presekol kost zrusil tie umele svaly ktoré tahali prst do strany dal srubku. Presne si to nepamätám ale operacia bola posledny skolsky den pred letnymi prázdninami a celé leto to bolo zo zaciatku o kontrolach najma v prvej polovici a neskôr len o tej papuci.v septembri som normalne,bez obmedzeni nastúpila do školy. Samozrejme opätky minimálne rok nie. Ale teraz som 6 r od operacie a všetko ok 😉

emidia
Autor odpoveď zmazal
daniellita30
28. feb 2018

@emidia uff, a už to nebolí? Koľko dní ste od operácie? A tá druhá tam zostane navždy, či ako vám povedali?

emidia
28. feb 2018

@daniellita30 Keď ju mám vyloženú tak je to ok. Pozajtra budú 2tyždne od operácie. Druhá? Myslíte skrutku?