Oplatí sa kúpiť dioptrické slnečné okuliare?
Oplati sa kupit v optike slnecne dioptricke okuliare?Su prakticke?Ake su vase skusenosti s ich nosenim?
@natalka13 samotne okuliare spolu s klipom stali 58E minus 25% zlavovy kod cize konecna suma 33E, cylindricke dioptrie bola cena navyse. Sice to bolo online a riskol som, ci mi budu sediet, ale ako chlapovi mi to nevadi velmi. Vy zeny asi budete citlivejsie riesit vzhlad.
@savoya ano oplati
A ja odporucam aj okuliare s magnetickym klipom mas klasicke a slnecne len pridas ked ides von
Ja mám dioptrické s univerzálnym klipom z aliexpressu a dokonca mám aj plavecké dioptrické okuliare z Decathlonu.
nedám na ne dopustiť, nosím ich aj v zime, vždy keď svieti slnko
Ja mám 3 klipy slnečné k d. okuliarom v každej kabelke jeden. Skvelá vec samotné by som nechcela
@supermario pod akym nazvom ich tam hladat?
@simca06022011 Su dost velke. Ja mam nemalu hlavu a viac by mi sedeli trochu mensie, takze ak aj budu mat v popise UNISEX, tak ta zena musi mat teda poriadnu hlavu, ale ktovie, mozno, ze su aj damske verzie. Polaroid PLD2131/CS 0VK/5X Polarized
@supermario ja mam rozmery ake potrebujem, aj to tam viem naklikat, ale nevedela som podla coho hladat tie magneticke srandicky :D
@simca06022011 https://eyerim.sk/polaroid-pld2131-cs-0vk-5x-po...
Tie magneticke srandicky su v baleni tychto okuliarov. Ked si na pc a nie na mobile, tak ti ukazuje verzie farebnych odtienov verzii okuliarov. Cize tvar okulairov je rovnaky, ale menia sa len zafarbenia. Ked si das na eyerim vyhladat spojenia ako okulaire s klipom, alebo klip tak by ti malo najst aj ine typy okuliarov. Ale zvycajne tie slnecne klipy su uz sucast okuliarov (v baliku, ktory ti posle eyerim). Dokonca ti posli s okuliarmi aj puzdro na okuliare. Take basic, ale je vpoho. Toto by mali by damske podla mojho vyhladavania - https://eyerim.sk/polaroid-pld6137-cs-807-m9-po...
Mám jedny zatemnivacie a jedny s magnetickým klipom. Mením ako mám náladu. Skvelá vec. Nebudeš ľutovať. V lete top.
@savoya ja už " číre" dioptrické okuliare skoro ani nenosím. Stále len slnečné dioptrické. Som teda krátkozraká.
Ja som si posledne kupil taketo s magnetickym klipom a kedze su Polaroid, tak tmave skla su k tomu polarizovane. JE TO PECKA! plus, na eyerim vysli s kodom na 33 eur 😉
@supermario ahoj, prosím ťa dá sa niekde u nich aj vyskúšať aké okuliare sadnú na tvár, či len cez net sa všetko objednáva?
@supermario ahoj, prosím ťa dá sa niekde u nich aj vyskúšať aké okuliare sadnú na tvár, či len cez net sa všetko objednáva?
@savoya ja mám už druhé dioptrické okuliare so slnečným magnetickým klipom a nič lepšie si neviem predstaviť, hlavne pri šoférovaní 😊 klasické slnečné dioptrické som nechcela, lebo bez okuliarov nevidim a meniť jedne okuliare za druhé je pracné a takto iba odopnem klip a hotovo 😊
@stanka562 to musia byť priamo na ten klip prispôsobené okuliare či ako to funguje?
mam jedny zatemnujuce a dala som si urobit aj kvlitne dioptricke slnecne
Manžel má dvojo a chváli si, jemu klipy nevyhovovali, ono to bolo vždy vidno a slnečné má rád väčšie sklá, keďže mu svietilo z boku, ak mal.klipy. Na šport má Adidas také s vymeniteľnými sklami a dioptrické sklá sú nasadené zvnútra v ráme.
Inak uz existuju aj take vacsie slnecne, ktore sa nasadia (uplne prekryju) dioptricke.

@savoya moj priateľ ma normálne dioptrické okuliare na bežné nosenie a na to má nejaké klipsy tmavé s magnetom a to používa keď je slnko. Nemá dvoje okuliate len tie klipsy alebo čo to je