Oprava zubov

15. máj 2023

Zdravím vás, môj problém je že som sa dlhé roky žiaľ zo strachu o svoje zuby nestarala príkladne. Čistila som 2x denne to áno len len obyčajne, žiadne medzizubné atď a u zubára som nebola 10rokov. Žiaľ teraz začínajú problémy,bolesti. Rozhodla som sa to chcem dať všetko doporiadku a dať si to opraviť aj keď neviem ako to zvládnem psychicky. Prosím je tu niekto kto toto absolvoval? Po rokoch sa odhodlal a dal si opraviť chrup? Bolelo to? Ako ste sa odhodlali tam vkročiť? Dajte vedieť troška ma to nakopne hádam. Ďakujem vám

dilino
15. máj 2023

Po toľkých rokoch neisť.Ved vždy je lepšia prevencia ako potom neskôr vysoliť kvanta penazi.Tých zubárov ani niet a TY čo sú majú plno vždy je čakacia doba.Zdrave zuby sú základ od zubov sú rôzne choroby. Tu musiš chcieť ísť sama aj ja som sa bála veľmi ale obetujem strach ale viem že mám všetko v poriadku.Zanedbanie zubára veľmi pociti tvoja peňaženka.Strach má veľke oči.

laurikalalinka
15. máj 2023

Noo nerozmyslat a ísť,menší úver na zuby,ak boli zub to je len začiatok,potom príde bolesť tváre a najhoršie hlavy,noo a keď už nezaberajú lieky a studené robí ešte horšie je to v kýbli.