icon

Ostroha päty, nejaké babské recepty?

chadkroeger
5. jún 2019

Dobrý deň, má niekto osobnú skúsenosť s ostrohou na päte? Na rázové vlny chodím teraz, no nevidím zlepšenie. Veľmi ťažko sa mi chodí. Obuv som si nakúpila mäkkú. Čo pomohlo Vám? Nejaké babske recepty ale aj lekárske. Ožarovaniu by som sa chcela vyhnúť.
Ďakujem za každú odpoveď.

Strana
z2
lenka1441
30. mar 2025

@modrava a koľko máš prosim tá rokov ? Mňa doktor nechce poslat na ožiare

modrava
30. mar 2025

@lenka1441 mala som nejakych 45?46?

andrea147
30. mar 2025

@lenka1441 a aký je dôvod, ze ta nechce poslať? Ja mam 35, a nebol žiadny problém, ale teda ja mam doktora v Rakusku.

mimi512
2. máj 2025
@cacianka

A je to narozdiel od rázovky, zadarmo, cez poisťovňu.

@cacianka prosim na oziare ste pisali, ze su zadarmo? Dakujem za odpoved.
Ma tó nejake vedlajsie ucinky?
Som po rehabilitácia h, kus bolo dobre a teraz ma tó trapi este viac ako predtym, musim sa vratit k ortopedovi,som zvedava co mi povie - odporuci.
Tie oziare mi spominali, ze tó by malo zabrat.
Dakujem

cacianka
2. máj 2025
@lenka1441

@modrava a koľko máš prosim tá rokov ? Mňa doktor nechce poslat na ožiare

@lenka1441 ja si nepamätám že by komentoval niečo ohľadom veku. Bolelo, rehabky s uzv nepomohli tak ma poslal ortopéd vo veku cca 30+ na ožiare. 45+ znova.

cacianka
2. máj 2025
@mimi512

@cacianka prosim na oziare ste pisali, ze su zadarmo? Dakujem za odpoved.
Ma tó nejake vedlajsie ucinky?
Som po rehabilitácia h, kus bolo dobre a teraz ma tó trapi este viac ako predtym, musim sa vratit k ortopedovi,som zvedava co mi povie - odporuci.
Tie oziare mi spominali, ze tó by malo zabrat.
Dakujem

@mimi512 ja som to absolvovala už 2x. Neplatila som nič. Naozaj. Neviem či poisťovne niečo nezmenili, ale tento zdravotný zákrok je bezplatný.
Môžem sa cez týždeň spýtať na oddelení, kolega mi povie. Ak to má nejaké vedľajšie účinky, tak mimoriadne malé, možno iba na chvíľu čo si dnu , potom sa to odbúra. Ale účinok je neporovnateľne znasobeny. Mmch aj obyčajný Paralen má nejaké vedľajšie účinky, aj bylinky, niekomu môžu spôsobiť alergickú reakciu.

mimi512
4. máj 2025
@cacianka

@mimi512 ja som to absolvovala už 2x. Neplatila som nič. Naozaj. Neviem či poisťovne niečo nezmenili, ale tento zdravotný zákrok je bezplatný.
Môžem sa cez týždeň spýtať na oddelení, kolega mi povie. Ak to má nejaké vedľajšie účinky, tak mimoriadne malé, možno iba na chvíľu čo si dnu , potom sa to odbúra. Ale účinok je neporovnateľne znasobeny. Mmch aj obyčajný Paralen má nejaké vedľajšie účinky, aj bylinky, niekomu môžu spôsobiť alergickú reakciu.

@cacianka dakujem pekne za odpoved

Strana
z2