Ostroha päty, nejaké babské recepty?
Dobrý deň, má niekto osobnú skúsenosť s ostrohou na päte? Na rázové vlny chodím teraz, no nevidím zlepšenie. Veľmi ťažko sa mi chodí. Obuv som si nakúpila mäkkú. Čo pomohlo Vám? Nejaké babske recepty ale aj lekárske. Ožarovaniu by som sa chcela vyhnúť.
Ďakujem za každú odpoveď.
A je to narozdiel od rázovky, zadarmo, cez poisťovňu.
@cacianka prosim na oziare ste pisali, ze su zadarmo? Dakujem za odpoved.
Ma tó nejake vedlajsie ucinky?
Som po rehabilitácia h, kus bolo dobre a teraz ma tó trapi este viac ako predtym, musim sa vratit k ortopedovi,som zvedava co mi povie - odporuci.
Tie oziare mi spominali, ze tó by malo zabrat.
Dakujem
@cacianka prosim na oziare ste pisali, ze su zadarmo? Dakujem za odpoved.
Ma tó nejake vedlajsie ucinky?
Som po rehabilitácia h, kus bolo dobre a teraz ma tó trapi este viac ako predtym, musim sa vratit k ortopedovi,som zvedava co mi povie - odporuci.
Tie oziare mi spominali, ze tó by malo zabrat.
Dakujem
@mimi512 ja som to absolvovala už 2x. Neplatila som nič. Naozaj. Neviem či poisťovne niečo nezmenili, ale tento zdravotný zákrok je bezplatný.
Môžem sa cez týždeň spýtať na oddelení, kolega mi povie. Ak to má nejaké vedľajšie účinky, tak mimoriadne malé, možno iba na chvíľu čo si dnu , potom sa to odbúra. Ale účinok je neporovnateľne znasobeny. Mmch aj obyčajný Paralen má nejaké vedľajšie účinky, aj bylinky, niekomu môžu spôsobiť alergickú reakciu.
@mimi512 ja som to absolvovala už 2x. Neplatila som nič. Naozaj. Neviem či poisťovne niečo nezmenili, ale tento zdravotný zákrok je bezplatný.
Môžem sa cez týždeň spýtať na oddelení, kolega mi povie. Ak to má nejaké vedľajšie účinky, tak mimoriadne malé, možno iba na chvíľu čo si dnu , potom sa to odbúra. Ale účinok je neporovnateľne znasobeny. Mmch aj obyčajný Paralen má nejaké vedľajšie účinky, aj bylinky, niekomu môžu spôsobiť alergickú reakciu.
@cacianka dakujem pekne za odpoved

@modrava a koľko máš prosim tá rokov ? Mňa doktor nechce poslat na ožiare