Poraďte odskúšaný prípravok na padanie vlasov po pôrode.

norosima
8. sep 2019

Ahoj, nemá niektorá z Vás niečo odskúšané? Nejaký prípravok na padanie vlasov??? Po umytí vyčešem doslova chumáče, je mi z toho do plaču, vlasy mám pod prsia, niesu zničené a vôbec sa nefarbim...

dadka36
8. sep 2019

@norosima tato téma tu bola za posledné 2 týždne pár krát, skús vyhľadať. U mňa zabral kofeínovy šampón Alpecin pre mužov. Necháva sa pôsobiť min. 5 minút. Pri umývaní 2x týždenne som prvé výsledky videla po 2 týždňoch, pri umývaní padalo vyrazne menej vlasov. Skôr ako som minula fľašku mi začali rásť nové. Cena je cca 6€.

ewkaa
8. sep 2019

@norosima mne 3 mesiace po obidvoch porodoch zacali zo dna na den vypadavat v chumacoch vlasy. V predu to vyzeralo akoby som mala kuty vyholene. Skusala som na to kadeco ale nepomohlo nic len ta to bude stat kopec penazi... Trvalo to cca 2 mesiace a tak ako zo dna na den prislo tak aj zo dna na den odislo. Chapem kazdu zenu ked ju to vystrasi, ked drzi v ruke kopec vlasov, len to naozaj treba preckat.

polyana
8. sep 2019

Po pôrode je to úplne normálne. Mala som to tak isto po oboch porodoch. Proste to musí prejsť samo. Aj keď človek so smútkom pozerá na tie množstva vlasov co su fuč. Ú mňa to trvalo cca 3 mesiace.

drsmolinka
8. sep 2019

Ahoj, ja som mala tiez tento problem. Odporucam ti Biosil tabletky obsahuju potrebne mineraly na rast vlasov a su lacne cca 3€ ....tie foto su po mesiaci pouzivania

malinajahoda
8. sep 2019

@norosima mne po pôrode začali vypadávat vlasy. Strašne veľa. Som si len prehrabla s prstami a v ruke kopa vlasov. A keď som sa cesala. Aj som si poplakala. Vlasy mam takisto po pas. Dalo sa to do poriadku samé po pár mesiacoch, nebrala som nič. Asi to bolo spôsobené hormónmi, tehotenstvom, pôrodom.

dadka555
8. sep 2019
Používateľ dadka555 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dadka555.

Ahoj, po pôrode vplyvom hormónov normálna vec. Ja tiež viem, čo je to vyčesávať chumáče a vlasy všade po podlahe, v prvom rade som sa dala ostrihať o niekoľko centimetrov a potom som si kúpila biosil. Už sa mi zdá že mi rastú aj nové.

jaja23
8. sep 2019

@norosima mne pomohol Alpecin sampon, aj nové začali rast.

neluskas
8. sep 2019

@norosima ahoj, tento problem som riesila u svojej dcerky. treba problém riešiť hlavne vnutorne, doplnit spravne vitamíny a mineraly, ktore chýbajú a samozrejme zmenit šampón za prirodny, nie z obchodov ktore su plne chemie. ja som to u dcerky poriesila prirodnymi produktami

cukroska
7. feb 2021

@dadka36 alpecin šampón si chváli aj moja svokra. A ta vyskúšala snáď všetko čo na trhu je dostupné. Dokonca aj drahšie a bez výsledku. Ale alpecin chváli. Musím vyskúšať.