Pálenie a bolesť v podpazuší
Mám pálenie a bolesť v podpazuší, hrčku som si tam nenašla ale boli má aj pod lopatkami a rameno, máte niekto skúsenosť čo by to mohlo byt ?
@lienocka2808 mne to začalo včera, mám pocit ako keby som to mala aj zdurené a samozrejme hneď myslím na najhoršie či to nemôže byt rakovina/zápal lymfatických uzlín
Bola si aj u Dr ?
nie, o mesiac idem na sono prs aj uzlin. ale vravim ja som to mala aj niekolko rokov dozadu, odvtedy som uz bola na sono a vsetko bolo ok.
ahoj môžem vedieť ako si dopadla?prešlo to už?
@lienocka2808 ahoj taktiež sa opýtam,ako dopadlo sono?a či to je všetko ok....mam podobný problém 🥺
@sonka333 ahojte bola som na sono, vsetko ok. Potom som bola dva tyzdne v turecku, kde som vela plavala tam to preslo uplne. Teraz ako chodim znova do prace a posedavam zase to trocha citim. To ani neni prsnik ale zboku prsnika a tiahne sa to az do chbta. Takze skor to vidim na chrbticu.
Vyslovene so lekarke na sono hovorila co ma doklad ejsie pozerat aj tie uzliny v podpazusi, ale nevidela ziadnu anomaliu

pripojím sa, presne toto mám aj ja. Už to mám od decembra. Predtým som to mala tiež, ale na dlho to vymizlo, teraz sa to opäť vrátilo. AKo dlho to máš?