icon

Pálenie jazyka

lessiie
28. apr 2017

Ahojte baby,mate niekto skusenost s palenim jazyka a zltym povlakom? Trva mi to palenie uz asi 3 tyzden aj u lekarky som bola ale akosi nic nepomaha :(

Strana
z8
gregik66
17. júl 2025
@lessiie

@gregik66 zdravím. Asi áno...jazyk páliť prestal ale ostalo mi dodnes ze ked cítim silne vône tak ma začne páliť

@lessiie dakujem za odpoved. Ak sa mozem opytat, palil vas len jazyk, alebo aj podnebie?

lessiie
autor
18. júl 2025
@gregik66

@lessiie dakujem za odpoved. Ak sa mozem opytat, palil vas len jazyk, alebo aj podnebie?

@gregik66 iba jazyk

michal013
24. nov 2025
@dollecka

Dobry den..ja som chodila po vsetkych moznych vysetreniach..nic nezistili..myslim,ze to bude nervoveho povodu..skusila som zobrat frontin
a ulavilo sa mi..no a potom sa palenie stratilo a uz mam pol roka klud..a to uz neberiem ziadne lieky..tak velmi si prajem,aby to tak ostalo..mozno aj u vas to po case prestane

@dollecka dobrý deň chcem sa spýtať ako dlho ste užívala ten frontin kým vám to prešlo ?

dollecka
24. nov 2025
@michal013

@dollecka dobrý deň chcem sa spýtať ako dlho ste užívala ten frontin kým vám to prešlo ?

@michal013 dobry den..brala som ho asi tyzden 1 tabletku denne a vitamin B potom to preslo,tak uz som nebrala lebo je navykovy..este sa mi to niekedy vrati,tak zoberiem 1 tabletku a je mi lepsie,niekedy som aj zuvala stiplavu papricku chvilku a tiez povolilo..hlavne sa treba nejak zamestnat,ze na to zabudnete..drzim palce

Strana
z8