Panická porucha a úzkosti
Ahojte trpíte niekto panickou poruchou aké máte ešte príznaky okrem búšenia srdca kolisajuceho tlaku tlaku na hrudi niekedy mam aj taky zvláštny pocit v žalúdku a na celej ľavej strane vďaka za odpoveď
@lucymaud áno dobre ste to pochopili jedny a tie iste AD užívam a tiež si myslím že už mi asi neucinkuju ….lenže teraz ma môj Dr dovolenku takze musím počkať ….akurát mám koniec MZ tak možno aj za to tie stavy ….zatiaľ čo mi fakt pomáha je neurol ale nechcem ho moc jesť keďže je návykový
@sikea ja mám teraz menzes..a ..hrôza.. no veď tie dovolenky doktorov..nemá nejaké zastupovanie? Určite treba zmeniť lieky.. chápem to s tým neurolom..aj ja ho mám doma a bojím sa že sa stanem závislá ale zasa štvrtku či polku si môžeš dať neurolu..ja si dávam tak štvrtku najviac polku..keď to teraz potrebuješ tak je to predsa pre ľudí .hovorí moja psychológicka..🙂
Mávate aj pocit ze sa zbláznite?
@carinka888 Na to pomôžu len antidepresíva
Treba najst spravne lieky, ina cesta tu nie je, teda aspon ja o nej neviem. Ak su lieky spravne nahodene, budete fungovat ako pred tym, ked ste este problemy nemali. Som si ista, ze je to nejaka chemicka nerovnovaha v organizme, zatial vsak este nevedia presne popisat, co sa deje. Mozno casom sa to dozvieme.🙂
@styrizuby ahoj prosím ta robili ti nejaké vyšetrenia na tie hormony, mam podobný problém a zhoršenie po odstavení, ďakujem za odpoveď
@dadadadula ahoj nie nerobili mi žiadne vyšetrenie na hormóny …pokial mám ešte mz ….ale štítnu žľazu si dám vyšetriť …sme sa dohodli s obvodnom že neskôr lebo teraz som na pn a bude mat dovolenku
@dadadadula Ano, mala som hypotyreozu, treba pozriet hormonalny profil, stitnu zlazu, mne pozerali aj kortizol a pohlavne hormony.
@styrizuby ďakujem pôjdem v pondelok na gyndu, na stitnu mi brali krv a mala som dobre
@styrizuby a brala ti aj hormony?
@dadadadula nie nebrali

@sikea
Ak som to dobre pochopila užívala si 8 rokov AD a stále ich uzivas? A berieš tie isté tých 8 rokov? Či? No podľa mňa mohla si štát už akoby rezistentna voči tým konkrétnym AD a treba ti zmenu..neviem..ale viem z vl.skusenosti povedať že 3 roky escitalopram a tento rok čudné stavy zle sa mi dýchalo ako na infarkt..EKG ok..zmenili mi lieky na Paretin a tie dych.tazkosti akoby utalo atď..ale mávam občas teraz stavy hlavne počas MS že na úmretie ale poznám aj ten strach zo smrti veľmi dobre...