Plastická operácia - zväčšenie pŕs
Ahoj baby ktoré máte ,za sebou plastiku,chcem sa opýtať máte doživotné implantáty?
Asi blbá otázka ale chcem vedieť či proste stačí pod nôž ísť raz za život,alebo ja neviem napríklad o 10 rokov treba meniť.....a ako dlho ste sa zotavovali z bolesti a celkovo ďakujem Vám....
ja mam, mali by vydrzat 10-15 rokov, nejako to neriesim, ale zrejme gravitacia nepusti a casom to bude treba riesit. prve 3-4 dni boli priserne, nadavala som si do sprostych, co som to so sebou urobila, ale utriaslo sa to. Po 10tich dnoch som sla do prace.
je tu aj skupina na MK , ktorá sa zaoberá s týmto problémom .... dozvieš sa tam isto veľa.
Hmm tak predsa to nie je na celý život 😬 ďakujem Vám 🙂
Nechápem ako si môžete dať zväčšovat prsia. Keď vás budú bolieť chrbát tak sa necudujte
sú aj na celý život😊
nastuduj si aj co je BII predtym nez si ich das ...
Záleží hlavne od toho, koľko máš rokov ☺️ Implantáty majú celoživotnú záruku, ale pokiaľ si mlada, tak určite musíš počítať s výmenou ☺️
@kalutka ahoj..mozem sa spytat kolko ta vyslo zvacsenie prs a kde si si to davala robit? Ja to surne potrebujem ,ale neviem vobec kde zacat a na co sa pripravit..viem do toho vrazit asi 3 tisicky plus minus..no neviem ci sa zmestim a ci vobec mam sancu v tejto sume nieco so sebou spravit..uz mam 40..rodit nebudem..a po porodoch mi velmi klesli prsia..je to otras..musim si to dat nejak nadvihnit a asi aj o jedno cislo zvacsit..teraz mam cca velkost B/C ..nieco medzi..dakujem pekne
@alexaalex pridaj sa so skupiny, tam sa dozvies vsetko

Treba ich menit po myslim 10-15 rokoch. Ako videla som aj tie 10 rocne a uz boli ako kamen. Zalezi na kvalite materialu a prevedeni