icon

Plastická operácia - zväčšenie pŕs

6. apr 2021

Ahoj baby ktoré máte ,za sebou plastiku,chcem sa opýtať máte doživotné implantáty?
Asi blbá otázka ale chcem vedieť či proste stačí pod nôž ísť raz za život,alebo ja neviem napríklad o 10 rokov treba meniť.....a ako dlho ste sa zotavovali z bolesti a celkovo ďakujem Vám....

kiki68
6. apr 2021

Treba ich menit po myslim 10-15 rokoch. Ako videla som aj tie 10 rocne a uz boli ako kamen. Zalezi na kvalite materialu a prevedeni

kalutka
6. apr 2021

ja mam, mali by vydrzat 10-15 rokov, nejako to neriesim, ale zrejme gravitacia nepusti a casom to bude treba riesit. prve 3-4 dni boli priserne, nadavala som si do sprostych, co som to so sebou urobila, ale utriaslo sa to. Po 10tich dnoch som sla do prace.

deti95060810
6. apr 2021

je tu aj skupina na MK , ktorá sa zaoberá s týmto problémom .... dozvieš sa tam isto veľa.

autor
6. apr 2021

Hmm tak predsa to nie je na celý život 😬 ďakujem Vám 🙂

lucia851
6. apr 2021

Nechápem ako si môžete dať zväčšovat prsia. Keď vás budú bolieť chrbát tak sa necudujte

radkasur
6. apr 2021

sú aj na celý život😊

beata_k
Odpoveď bola odstránená
kalutka
6. apr 2021

@lucia851 ked ma niekto celozivotny komplex a je sposob, ako ho vyriesit, nevidim v tom nic zle. Tiez vela veci nechapem, preco ludia robia, ale je to kazdeho osobna vec.

lubiss
6. apr 2021

nastuduj si aj co je BII predtym nez si ich das ...

xsandrax
8. apr 2021

Záleží hlavne od toho, koľko máš rokov ☺️ Implantáty majú celoživotnú záruku, ale pokiaľ si mlada, tak určite musíš počítať s výmenou ☺️

alexaalex
6. feb 2022

@kalutka ahoj..mozem sa spytat kolko ta vyslo zvacsenie prs a kde si si to davala robit? Ja to surne potrebujem ,ale neviem vobec kde zacat a na co sa pripravit..viem do toho vrazit asi 3 tisicky plus minus..no neviem ci sa zmestim a ci vobec mam sancu v tejto sume nieco so sebou spravit..uz mam 40..rodit nebudem..a po porodoch mi velmi klesli prsia..je to otras..musim si to dat nejak nadvihnit a asi aj o jedno cislo zvacsit..teraz mam cca velkost B/C ..nieco medzi..dakujem pekne

uglybetty1234
6. feb 2022

@alexaalex pridaj sa so skupiny, tam sa dozvies vsetko

alexaalex
Autor odpoveď zmazal