icon

Plastika zarasteného nechta

so_nya
29. sep 2018

Ahojte! 👋🏼
Nájde sa tu niekto, kto má za sebou plastiku zarasteneho nechta? Potrebujem súrne podstúpiť tento chirurgický zákrok, no mám panický strach. S nechtom som bola v nemocnici ukázať to chirurgovi a už pred ordináciou som sa rozplakala od strachu bez toho aby som vedela aké riešenie mi navrhne. Samozrejme to chcel hneď rezať, spanikárila som a odišla odtiaľ. Doma mám mesačné babatko, nedá sa takto existovať.
Chcela by som vedieť ak s týmto niekto skúsenosť má, či je zákrok bolestivý, ako dlho to trvá s všetko okolo toho. Potrebujem sa nejak ukľudniť a nabrať odvahu bez toho aby som sa zrútila od strachu 😓

Strana
z3
evica01
30. sep 2018

@so_nya neboj sa toho. Naozaj. Si zena. Vydrzis. Mojej svagrinej robili plastiku na oboch palcoch naraz. O 3 tyzdne isla na svadbu. Letecky a v crocsoch 😂
Zajtra tam chod. Budes mat vies aky pokoj? Budes tu pisat aka si hrdinka a zvladla si to 😉

evica01
30. sep 2018

@seagul ano, po plastike uz nenarastie 👍

matabb73
30. sep 2018

@zeytin aj ja som bola u takej. Tiež sestrička a robila aj pedikuru. S rúškou na tvári a rukavicami na rukách.

katka0123
30. sep 2018

@zeytin zial, takych je malo. Skusila aom viacero pedikerok. Ani jedna nesterilizovala. Dokonca boli spindiry ak co sa tyka uterakov, alebo pilniky zanesene od koze inych zakaznicok... brrr. A tam si dat rypat do ziveho, prekrveneho, casto krvacajuceho masa? ....mne pedikerka dokonca stav zhorsila. Nevybrala vsetko a po jej "zakroku" mi to zacalo este viac hnisat.

zeytin
30. sep 2018

@katka0123 neviem odkial si, pokial z BA, viem ti odporucit...

katka0123
1. okt 2018

@zeytin nie som z ba. Ale ak sa mi to raz vrati, som ochotna ist aj na kraj sveta. Posles mi kontakt spravou? Vdaka. Katka

so_nya
autor
1. okt 2018

@zeytin aj ja si prosím kontakt 😊 ma aj nejakú stránku?

zeytin
1. okt 2018
zeytin
1. okt 2018

@katka0123 mas to v sprave.

evica01
1. okt 2018

@katka0123 preco nejdes na chiru? Dat si odstranit krajicek korena nechta. Uz ti nenarastie nechcet na tej strane. Plastika. Robia to na sukr klinikach aj na chirurgii v nemocke.

katka0123
1. okt 2018

@evica01 ved ja som bola. Dva krat. Na plastike na sukromnej klinike, aj na chire.

evica01
1. okt 2018

@katka0123 a to co? To ti akoze zle spravili? Isto to bola plastika?

katka0123
2. okt 2018

@evica01 ano. Viem co je plastika palca. Hlboky rez, viac ako 1 cm do hlbky, 45 min na stole, sitie nechtoveho valu, vypalovanie laserom..... tot na sikromnej klinike. Potom na opacnej strane palca masiarina ...odfikli mi kus palca a bolo.... detaily nepopisujem. Uz s tym uz problem nemam. Citaj spatne diskusiu. Ale citlivost zostala, aj averzia voci pedikerkam, kedze tam tecie krv, hnis a nepouzivaku sterilne nastroje. Vacsina. Maximalne dezinfikuju.

katka0123
2. okt 2018

@evica01 ved ja som bola na plastike. Ano, viem co je plastika. Nezabudnutelny zazitok

sticker
evica01
3. okt 2018

@katka0123 to je hrozne. Mna porazi 😳😭

andra201
Autor odpoveď zmazal
andra201
11. jún 2020

@katka0123 jasné že pedikerky musia sterilizovať nástroje,bez sterilizatora, ktorý sa musí navyše preskúšavat na hygiene raz do roka, by nemohla pedikerka ani otvoriť prevadzku.Ale čítam tvoj príspevok že aké si mala skúsenosti a je mi z toho na blití... To by trebalo nahlasovať takéto šarlatanky!

katka0123
12. jún 2020

@andra201 zial dnes je vela pedikeriek, ktore si len urobia kurz a je to. Odvtedy si davam sakra pozor. Je to nebezpecne nie len koli plesniam, ale hlavne infekcne choroby. Hocikedy sa porani koza, nehovorim o krvi. Kazdopadne neprajem nikomu ani plastiku nechtoveho lozka. Da sa to vydrzat, ale za mna horsie ako porod.

Strana
z3