icon

Po Pfizeri mi je na zvracanie

paulafabryova
6. máj 2021

Ahojte dnes som bola na očkovani na pfizer prvé, kojím doktorka povedala že to môžem a mala bude mať imunitu. Ale je mi na vracanie. Mala niekto takýto príznak ? Ďakujem

jana_eyre_2
6. máj 2021

@panelacikova aj mne prišlo ďalej od bydliska, pôjdeme vsetci a muž pôjde s deťmi na ihrisko, nech nemusím šoférovať domov sama.. on si chce vyklikat neskôr aby sme to potom mohli urobiť rovnako, zase ho odveziem ja.. on je silný astmatik a alergik..

panelacikova
6. máj 2021

@bluka2 aspoň jedna pozitívna správa 🙂
@jana_eyre_2 to je ideálne, samozrejme. len môj muž je pracovne odcestovaný a príde až o cca 2 týždne a dcéra má len 11 rokov. to asi ju dám k jej otcovi radšej, že ak by som to horšie znášala, nech to nemusí počúvať.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
6. máj 2021

@miriam11 nesťažuje sa, pýta sa či to tiež niekto zažil. Ty si sa predpokladám tiež sama rozhodla, že "do svojho tela nebudeš dávať brodel" tak sa s tým sama vysporiadaj..

miriam11
Odpoveď bola odstránená
laurar1
6. máj 2021

@miriam11 A v kazdej diskusii sa najde niekto ako ty, kto musi mat poznamky, ktore nikoho nezaujimaju a nikto sa na ne nepytal. Ak ta obtazuju diskusie o ockovani, netusim naco ich otvaras. Podal nazvu bolo jasne o co sa jedna.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
bluka2
6. máj 2021

@panelacikova čo si, neriadi sa podľa tohto, my sme to dostali v práci vsetci (resp. neviem, že by niekto nechcel) a každého, čo som sa spýtala pred tým, než som mala termín iba cítil to miesto vpichu, nič iné. Tí čo nemajú problémy to nevypisuju všade ..

panelacikova
6. máj 2021

@bluka2 Ďakujem, snáď budem v tej šťastnejšej skupine 🙂

matabb73
6. máj 2021

@miriam11 tak načo to čítaš, keď ti to vadí? Odignoruj túto tému, nie je nič jednoduchšie.

terezka1947
7. máj 2021

@paulafabryova tiez som mala asi 2dni xaludok ako na vode. Po druhej vakcine uz nie.

nevenka
7. máj 2021

@panelacikova kojit moze aj 2 roky. A moze mat diagnozu, problem so zrazanlivostou krvi, vysoky krvny tlak. Ja mam pod 40, vysoky tlak, na pohotovosti som skoncila s tlakom 197/135 minule. Vysokym tlakom reagujem na zataz, infekciu napriklad. Po porode som si musela pichat lieky na riedenie krvi. K tomu hypertyreoza (ten tlak mam z toho), je to autoimunitne ochorenie. Navyse mam poruchu bunkovej imunity, liecila som sa na imunologii kvoli tomu. Kojit sa pri tom da. Ale dostat covid je velke riziko a astra asi tiez...len mi doktorka zatial nedovolila sa ockovat, ked mi ten tlak takto lieta, mal by byt stabilny. Pravdepodobne to bude Pfizer. Moj muz ma astmu, ma pod 35, registroval sa este davno, dal si Astru, dnes by asi mal narok tiez na Pfizer ...

agnes28
8. máj 2021

@paulafabryova ano, je to aj v pribalovom letaku ako NU. Moja svagrina to mala tiez takto. Ale uz je dufam lepsie?

ckatka
8. máj 2021

@panelacikova neviem ako je nastavený ten systém. Ja som sa registrovala v utorok večer. Bratislava 1, 2 a 3. Vo štvrtok mi prišla sms ze mam Pfizer v sobotu večer. Tak som rada.

lenadka
8. máj 2021

@panelacikova nič ti nebude. Skôr mám pocit, že si nejaké príznaky psychicky navodíš. Po prvej dávke väčšine nič nebolo, mierne horšia reakcia je po druhej dávke - aj môj prípad, no nič čo ženu znefukční (chlapa možno áno 😂) Svokrovci očkovaní uz dvoma dávkami nič, moji rodičia jednou tiež nič.

panelacikova
8. máj 2021

@lenadka zatiaľ som OK. 2 hodiny po dávke. len mám ťažkú hlavu, ale to môže byť aj tým, že nie som celkom dobre vyspatá 🙂

panelacikova
8. máj 2021

@lenadka a ešte som si to aj odšoférovala sama 😀

ckatka
8. máj 2021

@panelacikova ja idem o chvíľku 😂na motorke. Verím že pôžitok z jazdy vyrovná nepríjemný pocit z očkovania 😂😂

panelacikova
8. máj 2021

@ckatka určite áno. Koľko km ideš?

ckatka
8. máj 2021

@panelacikova asi 20tam 20 nazad...už som aj doma...rychlovka. Krásny deň krásna jazda 😂

panelacikova
8. máj 2021

@ckatka
@lenadka
@terezka1947 baby, môžem na pfizer novalgin?

ckatka
9. máj 2021

@panelacikova a co ti je? Mňa boli len rameno zatiaľ...inak,nič.

panelacikova
9. máj 2021

@ckatka mňa hrozne hlava. ale tá ma bolí už od štvrtku. bolesti a motáky. to mávam pri prudkých zmenách počasia, čo teda za posledný týždeň ich bolo dosť :( plus teraz možno kombi s očkovaním... rameno len mierne pobolieva, zato na krku akoby mi sedel slon 😀

ckatka
9. máj 2021

@panelacikova no...takéto migrény z počasia mam aj ja...od pôrodu

terezka1947
9. máj 2021

Neviem,co sa moze,nemoze brat. Mne zdravotnici v rodine radili nebrat nic,kym sa to da zvladat. To iste manzelovi po astre. Ale po druhej davke pfizeru,kedy mi bolo fakt,ze zle,som.si paralen dat musela. A dalsi den detto,lebo sice som.bola doma,no s detmi by som to nedala.
Bolest ruky som.neriesila,to bolo najmenej. Bolestive menstruaci davam casto bez tabletky,cize ja bolest davam. No mala som strasnu slabost,vnutirnu teplotu...neskutocny nepokoj. A toto by sa mozno aj dalo vylezat,keby som bola mohla.

marilu
25. aug 2021

@simsalabim ahoj chcela som sa spytat ako dlho ti trvala nespavost po ockovani? Ja mam uz 3 noc nespavost...neviem co robit. Nic nepomaha. Dakujem za tvoju odpoved

simsalabim
25. aug 2021

@marilu pravdupovediac si uz nespominam. Bolo to este po 1.davke, po druhej nie. Ale myslim, ze po tyzdni to preslo. Dlhsie urcite nie.

marilu
26. aug 2021

@simsalabim oki aj ja som po 1.davke.dakujem

ada134
15. nov 2021

@terezka1947 no ja mam teraz po ockovani taky žalúdok. Ze len gratulujem s prepáčením by som chcela. Co mi je ťažko na vracanie.

eviulenka
Autor odpoveď zmazal