icon

Pocit cudzieho telesa v krku

23lenka
12. okt 2018

Ahojte, takže cca 3tyzdne do zadu som cítila, že ma skriabe v hrdle k večeru to začalo byť také silnejšie. Skočila som na pohotovost tam Dr povedal ze mam zapálené hrdlo dal mi ATB penicillin... Dobrala som ho ale stále som mala pocit bolesti v krku nie v hrdle.... Tak som šla k Dr samozrejme ten spravil krvné testy spravil stery... A poslal na na orl... Tam som prišla pozrel do krku nejakým prístrojom a jeho odpoveď bola že nič tam nie je. Bola som šokovaná lebo naozaj cítim ze mam niečo v krku skoro v tej jamke... Krvné testy výsledky prišli podľa môjho Dr ukážkové... Ze všetko čo pozeral v krvi je OK hladina crp 1.4 stitna vraj tiež OK... Poslali ma domov s liekmi na uvoľnenie... Ze sa nemám čoho báť nič nemám.... Ešte orl ma ubezpečil ze žiadny tumor tam nie je ze ukážkové hrdlo ako z knižky. Myslite ze to mam nechať tak alebo riešiť niečo iné? Fakt mam pocit ze niečo v krku mam zabudnuté... Ale v noci ako som sa prebudila ten pocit nebol taký prišlo mi ze je už všetko OK a dnes ráno zas prišiel... Snažím sa na to nemyslieť 🙁 mate niekto skúsenosť? Ďakujem za radu

Strana
z11
ivanaa346
20. okt 2024

@23lenka A ako vám dopadla ťa magnetická krvná chrbtice ? Nemohlo to byť aj z toho ,lebo aj ja mám už roky problém s krčnou chrbticou .

ivanaa346
20. okt 2024

@jozef102088 Prosím ako ste natom po čase prešli tie problémy ?

moniikka
20. okt 2024

@ivanaa346 áno časom to prešlo, čím to bolo netuším, možno toho bolo na mňa veľa, robota, deti, rodina, domácnosť...

ivanaa346
20. okt 2024

@moniikka A ako dlho trvalo kým to prešlo ? Koľko cca vás to trápilo ? Už sa to nikdy nezopakovalo potom ? Ďakujem za odpoveď

ninkaaa
21. okt 2024

@ivanaa346 ja nieze by som sa priam dusila,len sa bojim ze ked to budem mat dlho,ze sa z toho pridusim niekedy. Stazene nadychnutie mam len ked mi preskoci srdce.Lebo to mi tiez dost casto robi.

moniikka
21. okt 2024

@ivanaa346 aj mesiac, stále pocit ze niečo v krku mam. Obsolvovala som vyšetrenie na ORL pomocou kamery, nič mi nenašli. Jednoducho to prešlo. Odvtedy sa to neopakovalo

jozef102088
22. okt 2024

@ivanaa346 no chory som odvtedy nebol ale niekedy v krku citim ze nieco mam mozno je to zo stresu

123angi123
22. okt 2024

@moniikka to je úzkosť stres aj ja som to mala a pochodila som všetkých lekárov. Teraz beriem antidepresiva a je všetko v poriadku zatiaľ

ivanaa346
23. okt 2024

@123angi123 akých lekárov všade ste pochodila ? Boli ste aj na ph metrii žalúdka ? Kôli kyseline ?

123angi123
23. okt 2024

@ivanaa346 ja mám reflux, a už ani žlčník nemám. Viac orl som pobehala. A nakoniec mi zistila neurologicka úzkostnu poruchu

Strana
z11