Pocit cudzieho telesa v krku
Ahojte, takže cca 3tyzdne do zadu som cítila, že ma skriabe v hrdle k večeru to začalo byť také silnejšie. Skočila som na pohotovost tam Dr povedal ze mam zapálené hrdlo dal mi ATB penicillin... Dobrala som ho ale stále som mala pocit bolesti v krku nie v hrdle.... Tak som šla k Dr samozrejme ten spravil krvné testy spravil stery... A poslal na na orl... Tam som prišla pozrel do krku nejakým prístrojom a jeho odpoveď bola že nič tam nie je. Bola som šokovaná lebo naozaj cítim ze mam niečo v krku skoro v tej jamke... Krvné testy výsledky prišli podľa môjho Dr ukážkové... Ze všetko čo pozeral v krvi je OK hladina crp 1.4 stitna vraj tiež OK... Poslali ma domov s liekmi na uvoľnenie... Ze sa nemám čoho báť nič nemám.... Ešte orl ma ubezpečil ze žiadny tumor tam nie je ze ukážkové hrdlo ako z knižky. Myslite ze to mam nechať tak alebo riešiť niečo iné? Fakt mam pocit ze niečo v krku mam zabudnuté... Ale v noci ako som sa prebudila ten pocit nebol taký prišlo mi ze je už všetko OK a dnes ráno zas prišiel... Snažím sa na to nemyslieť 🙁 mate niekto skúsenosť? Ďakujem za radu
@tatiana149 čo ti pomohlo
@lusiafofo mám reflux takže zmeniť stravu. Sem tam nedodržim. A vtedy trpnem. Inak som to prestala tak riešiť. V najhorsiom prípade mám tabletky na reflux. Ale snažím sa naozaj iba keď už je zle. S liekmi to nepreháňam. Liečim sa na gastre už niekoľko mesiacov.
Ahojte všetci prosím vás keď vás chytila angína bolesť hrdla ako ste to zvládli ???
@lusiafofo uz len antibiotika ale bolelo to dobre 2 tyzdne
@jozef102088 mne to už teraz vadí vedela si s tým normálne fungovať?
@lusiafofo tak ako pisem len antibiotika a nejake cmulacie cukriky na tlmenie bolesti
@jozef102088 a aké si mala antibiotiká
@lusiafofo to si uz nepametam prve nezabrali az druhe nakoniec som sa rozhodol vybrat krcne mandle teraz vo februari mi ich vybrali
Ahojte vsetci,tiez mam ten problem od juna,uz som uplne zufala.Mala som to v roku 2019,mala som vsetky vysetrenia v poriadku,podstupila som aj hadicu do zaludka,nic sa nenaslo,ale nepamätam si uz ako som sa toho zbavila.Teraz to prislo zasa.Je to hrozny pocit,ked prehltnem,nejde to dnu ani von.A uz mesiac ma picha v pravom uchu.Na orl mi dala len kvapky do ucha.Myslite zo to mozu byt tie hlieny?
@ninkaaa toto som mala všetko aj ja , občas sa mi to stane zas , a čím viac sa na to sústredím , tým viac ma to bolelo . Ja som to vypustila úplne z hlavy a neriešim ti už vôbec pár rokov , žije sa mi lepšie . Začni športovať , beh, bike, korčule , fitko , proste hocičo
@ivanaa346 toto prečítaj , proste ja myslím že som to mala psychické . Treba sa uvoľniť

@momoika presne tak. Ja to mám práve z refluxu aj krčnej ktorá mi vyráža do krku. Jedno s druhým....