icon

Pocit cudzieho telesa v krku

23lenka
12. okt 2018

Ahojte, takže cca 3tyzdne do zadu som cítila, že ma skriabe v hrdle k večeru to začalo byť také silnejšie. Skočila som na pohotovost tam Dr povedal ze mam zapálené hrdlo dal mi ATB penicillin... Dobrala som ho ale stále som mala pocit bolesti v krku nie v hrdle.... Tak som šla k Dr samozrejme ten spravil krvné testy spravil stery... A poslal na na orl... Tam som prišla pozrel do krku nejakým prístrojom a jeho odpoveď bola že nič tam nie je. Bola som šokovaná lebo naozaj cítim ze mam niečo v krku skoro v tej jamke... Krvné testy výsledky prišli podľa môjho Dr ukážkové... Ze všetko čo pozeral v krvi je OK hladina crp 1.4 stitna vraj tiež OK... Poslali ma domov s liekmi na uvoľnenie... Ze sa nemám čoho báť nič nemám.... Ešte orl ma ubezpečil ze žiadny tumor tam nie je ze ukážkové hrdlo ako z knižky. Myslite ze to mam nechať tak alebo riešiť niečo iné? Fakt mam pocit ze niečo v krku mam zabudnuté... Ale v noci ako som sa prebudila ten pocit nebol taký prišlo mi ze je už všetko OK a dnes ráno zas prišiel... Snažím sa na to nemyslieť 🙁 mate niekto skúsenosť? Ďakujem za radu

tatiana149
14. apr 2024

@momoika presne tak. Ja to mám práve z refluxu aj krčnej ktorá mi vyráža do krku. Jedno s druhým....

23lenka
autor
14. apr 2024

@zuzika72 ahoj, pisala som vyššie par komentárov... Prestala som sa sledovať, prestala som to riešiť a už na to nemyslím a keď sa sústredím to cítim, inak vôbec... Pekný deň

lusiafofo
25. apr 2024

@savmebej ahoj a čo ti pomohlo

lusiafofo
25. apr 2024

@tatiana149 čo ti pomohlo

lusiafofo
29. apr 2024

@23lenka ahoj prosím ťa čo ti pomohlo

lusiafofo
29. apr 2024

@23lenka prosím ťa čo ti pomohlo?

lusiafofo
28. máj 2024

@23lenka ahoj písala som spravu

arabela55
28. máj 2024

@lusiafofo môžte aj mne napísať prosím čo pomohlo tiež mám problém taký istý ďakujem veľmi pekne

lusiafofo
28. máj 2024

@arabela55 mne nepomohlo nič ja bojujem dlho a už nemám trpezlivosť

arabela55
28. máj 2024

@lusiafofo jaaaj tak mne tiež a už 3 roky to riešim☹ objektívne mám diagnost. Tetaniu a gastritidu ešte má čaká hadička zas☹ nutridrinky to ústia, ešte chcem skúsiť kvantovú metódu liečbu

lusiafofo
28. máj 2024

@arabela55 to je aká kwantova metóda? Ako si zvládla prosím ťa hadičku keď ledva orehltnem jedlo nie tak mať v ústach hadicku

arabela55
28. máj 2024

@lusiafofo nejako som už zvládla to dali umrtvovaci sprej aj neurolnsom si dala☹ a teraz zas idem na hadičku☹

lenochch
17. jún 2024

@23lenka vyriešila sú ten problém....

tatiana149
17. jún 2024

@lusiafofo mám reflux takže zmeniť stravu. Sem tam nedodržim. A vtedy trpnem. Inak som to prestala tak riešiť. V najhorsiom prípade mám tabletky na reflux. Ale snažím sa naozaj iba keď už je zle. S liekmi to nepreháňam. Liečim sa na gastre už niekoľko mesiacov.

lusiafofo
17. júl 2024

Ahojte všetci prosím vás keď vás chytila angína bolesť hrdla ako ste to zvládli ???

jozef102088
17. júl 2024

@lusiafofo uz len antibiotika ale bolelo to dobre 2 tyzdne

lusiafofo
18. júl 2024

@jozef102088 mne to už teraz vadí vedela si s tým normálne fungovať?

jozef102088
19. júl 2024

@lusiafofo tak ako pisem len antibiotika a nejake cmulacie cukriky na tlmenie bolesti

lusiafofo
19. júl 2024

@jozef102088 a aké si mala antibiotiká

jozef102088
20. júl 2024

@lusiafofo to si uz nepametam prve nezabrali az druhe nakoniec som sa rozhodol vybrat krcne mandle teraz vo februari mi ich vybrali

ninkaaa
15. sep 2024

Ahojte vsetci,tiez mam ten problem od juna,uz som uplne zufala.Mala som to v roku 2019,mala som vsetky vysetrenia v poriadku,podstupila som aj hadicu do zaludka,nic sa nenaslo,ale nepamätam si uz ako som sa toho zbavila.Teraz to prislo zasa.Je to hrozny pocit,ked prehltnem,nejde to dnu ani von.A uz mesiac ma picha v pravom uchu.Na orl mi dala len kvapky do ucha.Myslite zo to mozu byt tie hlieny?

ninkaaa
15. sep 2024

@lusiafofo este s tym bojujete?

ivanaa346
18. okt 2024

@23lenka prosím vás prešlo vám ten pocit niečoho v krku ? Čo vám pomohlo ?

ivanaa346
18. okt 2024

@ninkaaa prosím prešlo vám to ?

23lenka
autor
19. okt 2024

@ninkaaa toto som mala všetko aj ja , občas sa mi to stane zas , a čím viac sa na to sústredím , tým viac ma to bolelo . Ja som to vypustila úplne z hlavy a neriešim ti už vôbec pár rokov , žije sa mi lepšie . Začni športovať , beh, bike, korčule , fitko , proste hocičo
@ivanaa346 toto prečítaj , proste ja myslím že som to mala psychické . Treba sa uvoľniť

ninkaaa
19. okt 2024

@ivanaa346 ano stale to mam.Snazim sa nato nemysliet,ale je to tazke,lebo kazdy den sa prebudzam a dufam ze mi to zmizlo,ale opak je pravdou.Takze asi ta psychika🤷‍♀️

ninkaaa
19. okt 2024

@23lenka musim veru zacat sportovat,a nemysliet nato.Len obcas sa bojim,ze dokedy sa s tym da zit,aby ma to nezadusilo🤦‍♀️

23lenka
autor
20. okt 2024

@ninkaaa ja som mala pocity občas akoby ma niekto skrtí , ale hneď ako to príde si dám šport , proste je to za mňa psychické , veľa stresu a zodpovednosti .

ivanaa346
20. okt 2024

@ninkaaa Prosím vás a keď máte ten pocit zadusenia ,máte pritom aj taký akoby stažený výdych ? Akoby sa vám nedalo vydýchnuť až dokonca ale iba do polky taký hnusný pocit tiež .A čo vám pomáha pri tých stavoch dusenia sa ?

ivanaa346
20. okt 2024

@moniikka Prosím prešlo vám časom ten pocit hrce v krku a sťažené dýchanie ? Bolo to tým stresom či niečom iným ? Ďakujem