icon

Pocit strachu po zobudení

neson123
20. jún 2021

Ahojte, dnes v noci som sa zobudil o 4 nato ze sa mi akoby tazko dychalo a hned prisiel namna stres ruky mi trpli, mravencenie v hlave, mal som pocit ze sa mi srdce zastavi och velky strach..nespal som potom hodinu a pol lebo som sa bal zaspat

Strana
z2
nikaeli
20. jan 2022

@suzy_dm otázka je, ako sa HIT lieči - lebo ak iba vynechaním potraviny, tak mi je test zbytočný, odsledujem si to aj sama.. a áno, aj smotana mi vadí (v omáčke), tiež syry s plesňou, paradajka.. všetko čo m rada 🤦🏻‍♀️

suzy_dm
20. jan 2022

@nikaeli Nápodobne, ja som jedávala paradajok na kilá, avokádo, vajíčka, kopec iných potravín, ktoré mám rada. Doktorka mi vravela, že ak sa to potvrdí, tak musím všetky potraviny, ktoré netolerujem zo stravy na nejakú dobu úplne vylúčiť. Viem, že existuje enzým Daosin, ktorý sa užíva pred jedlom, ak sa potvrdí hit, mnohým ľuďom to pomáha.
Ja si momentálne niekedy dám antihistaminikum, tie prejavy tráviace sú potom miernejšie, ale na srdce to bohužiaľ nemá vplyv. Naozaj sa mi zdá akoby som mala ešte aj zvýšený kortizol, keď mi po prebudení tep vystrelí ako šialený. Len mi nejde do hlavy, čo sa zrazu stalo, keď som problémy s tepom do očkovania nemala. Ak som aj bola v strese, tak mi max. vystúpil do 100, ale tieto stavy teraz, som z toho hotová. Alebo že by šlo o panickú poruchu? Fakt netuším. Dúfam, že sa to znova dá do poriadku.

peterpomozem
Odpoveď bola odstránená
lubkovaandrejka
13. aug 2024

@suzy_dm ahoj, alurat som nasla tuto debatu. Ako sa mas s odstupom casu?;)

suzy_dm
31. aug 2024

@lubkovaandrejka Ustupilo to, uz vyse roka sa to neopakovalo 🙏

lubkovaandrejka
31. aug 2024

@suzy_dm parada 🙂 a co si pozmenila okrem stravy? Brala si aj nejake lieky ci cvicila?

Strana
z2