Podpísal sa pôrod a materstvo na vašom zdraví ?
Už je to nejaký čas čo som po pôrode, a dlhšie uvažujem že vlastne sa necítim vôbec “Fit” ako predtým- pred tehotenstvom. Nemyslím tým konkrétne “dole” a pri sexe ale skôr tak celkovo. Od pôrodu sa stále neviem dať dokopy ohľadom krvi stále anémia malo železa, zvýšené pečeňové testy, tehotenstvo a dojčenie brutálne nabúrali hormóny takým štýlom že mám ekzém v najhoršom stave aký som kedy mala, ďalej napriek tomu že som mlada (pod 30) má napríklad aj zvyknú pobolievať kríže z neustáleho vyberania malého z postieľky, neraz má aj seklo... ďalej vlasy to je tiež Katastrofa... no chcem teda vedieť či vás tehotenstvo, pôrod a materstvo tiež takto poznačilo alebo môžete povedať úprimne že ste FIT ?
@katarinkacat ich ,tak to máš hrozné ☹️
@mata90 nuž beriem to ako je ľudia sú na tom aj horšie

Ja som už od pôrodu nikdy nemala sex nie ze by sim nechcela ale dolamali mi kríže a ostala som ležiaca takmer manžel sa stará o mňa a aj o malého. Depresiu by sim ani nemala. Keby nie tohto som vrcholová športovkyňa a toto teraz takto žijem. Zuby nekomentujem 8 von. Zlcnik von pankreas konečná obličkové záchvaty stále chorá nevidím dobre prolaps rektalny aj mocovy mechúr aom 3 roky po pôrode hocikde sa s prepáčením.pokadim. vraj dieťa vždy atoji za následky dcéru milujem najviac na svete...ale keby som to vedela mne osobne to za fo nestojí..