Podstúpili ste operáciu nosných polypov?
ahoj zeny,chcem sa opytat ci nietorej z vas vyberali operacne nosove polypi,,ako dlho trvala operacia a kolko dni sa lezi v nemocnici,,,ci sa vam vsetko dalo do normalu alebo ste mali este nejake problemi s tym,,,,neboli ste koli polypom casto chore?,,dakujem
@kkkkkkkb bola som zo 3x v Nz na tri noci a 2 X v LV na jedno dnovej
zdar ludia,podelim sa s vami ako to chodi teraz hlavne co sa tyka odstranenia polypov v Bratislave na Antolskej,nez som sa tam dostal veru dlha cesta,navsteva orl doktorky v Senici kde ma objednali na Myjavu na ct prinosovych dutin+listok do Blavy na orl,tam zhodnotil doktor ze ok je to na operaciu,mal som si urobit vysetrenia u svojho doktora+interne+rtg pluc/nad 40rokov/,vystal som znova radu u doktora pre vysledky krvy na internom dali na pockanie,dalsia cesta 3 dni pred operaciou do Blavy na anestéziológiu kde vam podla vysledkov nastavia anesteziu,dnes sa polypy odoberaju v celkovej anestezii,potom do Blavy konecne na operaciu,mate sa dostavit rano nalacno a nasmadno na 7mu hodinu kde vas prijmu a ubytuju,cca o 10:00 ma brali,dali oblbovak potom na sálu kde som sa mal zhlboka nadychnut a viac si nepamatam,nejak kolo obeda ma prebudili,navecer pomaly pitny rezim a nieco lahke najedlo si treba doniest,stravu nedavaju,pustaju vas hned nasledujuci den po vizite,vyberu prve tamponady a cca o 10tej som siel domov,zabezpecte si odvoz lebo krvacate,cca za tyzden znova do Blavy na vybratie tamponady z hlbsich útrob vasho nosa,ten prvy tyzden som moc nespal,dychanie cez ústa je nanic,to zistíte,ja som mal jednu komplikaciu ze som si vraj asi po operacii kýchol a bacili mi preskocili do kosti pod oko a mal som spuchnute oko ledva som videl,tak som bral antibiotika cca 7 dni,inak nos ma nejako nebolel len sa zle dýchalo,ak sa mi to vrati uz nikdy viac radsej budem brat do konca zivota kortikosteroidy do nosa,nie až tak kvoli operacii ale kvoli pooperacnym stavom a hlavne nekonecneho chodenia po doktoroch pred operaciou,teraz za mesiac kontrola a to nebude urcite posledna,zdarec
nastastie som to nemal rozsirene dalej,len v prinosovych dutinach,neviem ti povedat ci to bude narocnejsie,treba sa opytat doktora

@andrealola mozem sa opytat kde si si nakoniec dala operovat polypy? Ja som z nz ale tiez sa mi zda zbytocne na 3dni ist do nemocky.