icon

Pomáha Kinedryl proti nevoľnosti na lodi?

reni666
17. apr 2025

Ahojte, muž chce ísť na plavbu loďou ale ja sa bojím toho, že budem zvracať. Tie čo vám býva zle v buse a aute, bolo vam aj na lodi? Pomáha na to kinedryl?

mamanaplnyuvazok
17. apr 2025

@reni666 dcera bola 10 dní na lodi a vravela,ze ked boli vlny tak všetkym bolo zle a niektorí zvracali,že raz stačilo,lebo aj mnoho inych vecí bolo náročných napr.aj hygiena

gejb
17. apr 2025

@reni666 ak ti byva zle v buse tak bude zrejme aj na lodi - je to tak 10x horšie. Na prvý krát chod určite len na krátku plavbu - max 2 hodiny. Kynedryl nepomáha.
Vlastná veľmi zlá skúsenosť.

Aká veľká loď?

guudy
17. apr 2025

@reni666 zalezi od velkosti lode… na jachte v chorvatsku vlny budu. Na zaoceanskej lodi s 5000 pasaziermi to bude v pohode ;)

januska12323
17. apr 2025

Čím väčšia loď tým menší problém.

biba_18
17. apr 2025

mne býva v buse zle, na lodi mi kupodivu zatiaľ nikdy nebolo - ale neboli žiadne veľké vlny - ani extra dlhé plavby - tak asi podľa toho by som ...
a plavila som sa aj malou loďkou, aj trajektom ...

aalt
17. apr 2025

Neviem co ma byt plavba lodou, ak nejaky kratky vylet, tak to najskor v pohode das.
Za mladi som bol tyzden na lodi ... cely prvy den som krmil rybicky, potom ale uz OK ... ale nejake pocity nevolnosti mali ten prvy den vsetci suchozemci.
Zalezi aj na akej lodi. Cim vacsia, tym lepsie. Ja som extrem, ja citim aj trajekt. Dalej samozrejme zalezi ake tam budu vlny, teda ci Chorvatsko, alebo ocean. Pomaha byt na palube, vidiet pevninu a aspon trochu sa hybat.

tehotenska_masaz
17. apr 2025

@reni666 nespominas aka velka lod, a ako dlho pojdete, to su podstatne informacie. Mne tiez byva zle aj v aute a minuly rok sme isli na tyzdnovu dovolenku na plachetnici (pre 8 ludi takze velka nebola)🤣 mne osobne kinedryl velmi pomohol. kym budes hore a budes sa casto pozerat na pevny bod na pevnine, malo by to byt ok😅. treti den som si uz zvykla aj bez liekov🤣

viky173
17. apr 2025

To zavisi od pocasia, ake velke vlny budu a akou velkou lodou pojdes. Ja som prezila v pohode a to mi byva niekedy zle aj v aute, ale nefukal vietor, vlny boli male a bola to plavba iba po mori par hodin.

veselo_neveselo
17. apr 2025

@reni666 v buse mi zle nebyva, na velkych trajektoch tiez nie, ale na malom a pri vlnach som teda dychala zhlboka.
Kinedryl ti pomoze, a ked nie tak na lodi budu mat lieky na morsku nemoc. Ak je to velka vyletna lod, tak to ani neucitis.
Neboj sa, bude to zazitok, a na nevolnost su lieky.

ivanakal
17. apr 2025

Mne byva zle v aute, a teda napr. na trajekte mi bolo megazle. Citila som kazdy pohyb. Nemysli na to hned popredu, ze ti bude zle, lebo ti bude zle uz len z tej myslienky. Ked tak si daj polku kinedrylu, aby si bola pri vedomi. 🙂

tenerifka
17. apr 2025

Na mori na lodi - trajekt, katamaran.... mi byva neskutocne zle, davam si liek Biodramina, to je spanielska obdoba Kinedrylu, a da sa kupit aj s kofeinom, vtedy neuspava. Mne kupodivu staci detska davka-polovica tablety, ale to sa mi deje pri vsetkych liekoch.
Na motorovom clne mi zle nebyva, ani na rieke.

cukroska
17. apr 2025

@reni666 my sme museli synovi kúpiť v prvej lekárni v Cinque Terre lieky na morskú chorobu. Nepomohlo nič z domu. Až tento liek, aj keď mu dobre nebolo úplne, ale aspoň nie tak zle ako tam. Chudák tak mi to bolo ľúto. Už bolo tak,že kašleme na lístky loďou a ideme vlakom späť.

reni666
autor
20. apr 2025

Takže cesta trvala 1.5 h a nebolo mi zle až naspäť ku koncu trošku 😁 nedala som si ziadny liek 🙂