Pomohol Vam Retinol na hormonálne akné?
Ahojte, mate niekto skusenosti s produktom Acne.Go krem a tabletky? Maju na svojej stranke vela pozitivnych recenzii, ale neviem, ci si ich nepisu sami, tak by ma zaujimal nestranny nazor. Alternativne zvazujem kupit cisty vit. A / retinol, lebo je ovela lacnejsi. Najskor ma ale zaujima, ci to niektorej z vas pomohlo na hormonalne akne, pripadne co ine Vam pomohlo? Dakujem
@bettie ano, mala som tabletky, aj gel. Tie tabletky ziadny efekt. Ten gel niekedy pomoze na tie male zacinajuce vyrazky, ale na tie velke bolave nepomaha nic.
Ahoj, ja som mala akne a s tymito zazrakmi z netu som sa dopracovala k extremne suchej pokozke 😂 potom mi sestra povedala ze mam ist na kliniku a tam ma dali dokopy a odvtedy som spokojna a pouzivam iba hydratacny krem vecer.
@dankanov aku kliniku prosim ta? A co to obnasalo? Robili ti aj nejake testy na alergie?
@thekacicaa dakujem, lebo recenzie na ich stranke len vyborne. Tak som chcela nazor aj od niekoho ineho.
Kup si Niacinamid serum a Skinoren krem.
@thekacicaa ahoj, oni vzdy robia vstupnu konzultaciu a tam preberaju vsetko, aj alergie, hormonalnu robnovahu a podobne. Pamatam si, ze sa pytali aj na intolerancie a patrali po povode, velmi som spoko
@thekacicaa prepac zabudla som, nazov kliniky je nani clinic a su v ruzinove 🙂
@thekacicaa mne dali v Concept Clinic na horminalne akne Skinoren
@thekacicaa Ak budes chciet Skinoren, mozem posunut, mam este nenacaty. Ale bacha, vysusa, treba nanho na noc naniest aj hydratacny krem.
@stanulienkat prosim ta Niacinamid serum ktore kupujes, alebo si kupovala ? Dakujem.
@bettie the ordinery. Kúpiš v e-shopoch, alebo v natureal.sk
@stanulienkat dakujem
@plnenapaprika dakujem, zatial netreba. Skusam ten Niacinamid a zda sa, ze to aj funguje 🙂

@thekacicaa ahoj, skusala si prosim to acne go?