icon

Pomôže mi proteín pribrať?

horvath99
21. jún 2022

Dobrý, mam taky problém chcem pribrať ale jedlo mi až tak nejde počula som o proteín ze to pomáha, mam 45 kg a mam 19

laura164
21. jún 2022

Nie nepomôže. Začni silové cvičenia, mne to pomohlo, aj keď pomaly, jem tak isto ako predtým

manqua
21. jún 2022

Len tak pitie samotneho proteinu ti podla mna nijak nepomoze. To uz je taka vaha, ze by bolo fajn sa poradit s niekym, kto sa venuje nadstavovanim stravy tak nejak profesionalnejsie, aby aj to priberanie bolo na takej tej zdravej vlne

mamamasama
21. jún 2022

Určite pomôže ak ním zvýšiš kalorický príjem. Vyber si nejaký komplexný. Takisto odporúčam aj silové cvičenie.

ratira
21. jún 2022

Protein nie je na priberanie, je skor na doplnenie bielkovin pre svaly ak clovek cvici. zacni cvicit a papat 🙂 To pojde postupne hore 🙂

marylinmary
21. jún 2022

@ratira no musel by byt nejaky specialny, ale tak zatial som nepocula o nikom, kto by z neho cielene priberal. Silove cvicenie by mohlo pomoct a potom taka ta upravena strava, len aj s tou opatrne

miriam_s
21. jún 2022

Ak by si bola v objemovke - teda cielene kontrolované priberanie, tak to je založené na cvičení, ktorým formijes postavu + kalorickú nadbytok pri ktorom prijmas viac tukov a bielkovín , je to celé vypočítané , netreba sa báť cvicenia , ak budeš v kalorickom prebytku tak nebudeš chudnúť aj keď cvičíš

a_adamcova
21. jún 2022

Cvičiť, cvičiť, cvičiť a papať, papať a papať... nie proteín nie je na to aby si pribrala. Ja potrebujem schudnúť, cvičím silové cvičenia, a ten proťák pijem na udržiavanie svalovej hmoty, nie na chudnutie, a tak isto sa nepije ani na priberanie

buberova
21. jún 2022

Skús gainer.. tam je kopec kalórií (sacharidov a bielkovín) takže ľahko vytvoríš kalorický nadbytok aj keď sa už budeš cítiť plná jedla..