icon

Pomôžu pri bolesti hrudnej chrbtice mäkké techniky

6. dec 2025

Dobrý deň bolia ma prsne svaly, ťažko sa mi nadychuje. Asi tam mám niečo zablokovane. Pomôžu na to mäkké techniky od fyzioterapeuta alebo masáž ? Dnes to cítim nejak veľmi ,skúšala som troška aj cvičiť

janinah
6. dec 2025

Necvič,daj si guajacuran na uvolnenie ( volnopredajny) prip.analgetikim ak treba a v pondelok k dr.

autor
6. dec 2025
@janinah

Necvič,daj si guajacuran na uvolnenie ( volnopredajny) prip.analgetikim ak treba a v pondelok k dr.

@janinah a čo stým spraví lekár ? Netreba skôr fyzio? Guajacuran nemôžem brat je mi z neho hrozne zle, môžem mydocalm?

janinah
6. dec 2025
@anonym_autor

@janinah a čo stým spraví lekár ? Netreba skôr fyzio? Guajacuran nemôžem brat je mi z neho hrozne zle, môžem mydocalm?

@anonym_autor najprv treba najst pricinu a to robi lekar, mydocalm mozes,ak ho maš odskusany...a cviceni je vela druhov,treba najst to spravne

autor
6. dec 2025
@janinah

@anonym_autor najprv treba najst pricinu a to robi lekar, mydocalm mozes,ak ho maš odskusany...a cviceni je vela druhov,treba najst to spravne

@janinah ja riešim krčnú s neurologickou bolo mi robené aj mr, začala som chodiť na fyzio. Len dnes cítim viac hrudnu chrbticu tie prsné svaly

janinah
6. dec 2025
@anonym_autor

@janinah ja riešim krčnú s neurologickou bolo mi robené aj mr, začala som chodiť na fyzio. Len dnes cítim viac hrudnu chrbticu tie prsné svaly

@anonym_autor tažko radit,ked nenapiseš dostatok info

anonym_0fd6c0
6. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skús magnézium s Céčkom na uvoľnenie svalstva, kamilkový čaj tiež pomôže, pomalé hlboké dýchanie... jedz výživnú stravu, môžu ti chýbať minerály a vitamíny v strave.