Pomôžu pri bolesti hrudnej chrbtice mäkké techniky
Dobrý deň bolia ma prsne svaly, ťažko sa mi nadychuje. Asi tam mám niečo zablokovane. Pomôžu na to mäkké techniky od fyzioterapeuta alebo masáž ? Dnes to cítim nejak veľmi ,skúšala som troška aj cvičiť
Necvič,daj si guajacuran na uvolnenie ( volnopredajny) prip.analgetikim ak treba a v pondelok k dr.
@janinah a čo stým spraví lekár ? Netreba skôr fyzio? Guajacuran nemôžem brat je mi z neho hrozne zle, môžem mydocalm?
@anonym_autor najprv treba najst pricinu a to robi lekar, mydocalm mozes,ak ho maš odskusany...a cviceni je vela druhov,treba najst to spravne
@janinah ja riešim krčnú s neurologickou bolo mi robené aj mr, začala som chodiť na fyzio. Len dnes cítim viac hrudnu chrbticu tie prsné svaly
@janinah ja riešim krčnú s neurologickou bolo mi robené aj mr, začala som chodiť na fyzio. Len dnes cítim viac hrudnu chrbticu tie prsné svaly
@anonym_autor skús magnézium s Céčkom na uvoľnenie svalstva, kamilkový čaj tiež pomôže, pomalé hlboké dýchanie... jedz výživnú stravu, môžu ti chýbať minerály a vitamíny v strave.

Necvič,daj si guajacuran na uvolnenie ( volnopredajny) prip.analgetikim ak treba a v pondelok k dr.