Poradíte dobré mastičky proti akné?
kto vie o niakej masti alebo kremu proti akne ? vdaka
tazko riesit problem zvonka, ktory ma zaklad zvutra
kym neodstranis pricinu, tak mozes prektyvat nasledky kolko chces
vycistit creva, zdrava strava, ziadne sladkosti, biele jedy- biela muka, cukor, sol,chlieb. masticky nepomozu
Trochu pomôže pleťová voda proti akné, skúšam to u syna.
@anitenka mne pomáha kozmetika dermacol
ja osobne z vlastnej skusenosti odporucam nechtikovy krem od firmy Just.
kožný lekár.
produkty od LR aloe vera germany su sice drahsie,al mne velmi pomohli a mala som fakt dost problematicku a aknoznu plet,a treba si samozrejme davat pozor co papame co sa vzdy neda.
nam pomaha vodička Zynerit,napisala nam ho kožna lekarka.
koloidné striebro 😉
dalacin T solution /nesmie sa ale v tehu/ a skinoren....
napr.gel na akne ja pouzivam Beutycycle gel s protizanetlivym ucinkom.
no u nas na bratovi iba ziadna cokolada a ziadne stiplavosti, gafrova voda trochu pomohla a bioderma iba na chvilu .. teraz zinkovu mast pouziva 🙂) ale najviac strava, kremiky iba pomozu zahojit podla mna
Gafrova mast, lacna obycajna ucinna...
zinkova pasta
no osobne by som ti poradila dat si urobit hormonalny profil, lebo vacsinou je problem v nerovnovahe hormonov, alebo tiez gastro ...mozes mat helikobakter a pod. masticky su ako doplnok cize najprv hladaj pricinu. mne nepomohla ani kozna, ta ma tyrala kde cim a bolo to este horsie. pomohol hormonalny profil, a mala som aj helikobaktera po prelieceni ziadne akne. a kamoske pomaha zensen to je tiez na rovnovahu hormonov ale najprv sa daj vysetrit.
Ahoj, mám pubertálneho syna a už 3.mesiac užíva vitamíny DERMABION - sú tam nejaký béčka, zinok, sušené droždie... Dosť mu to pleť odmastilo a obmedzilo sa akné. Vitamíny sa dajú kúpiť v lekárni, konzultovala som s lekárničkami, môžu sa užívať neobmedzene a nepriberá sa z nich, aj keď sú tam béčka - aspoň náš syn nie, ale zase rastie ako z vody. 😉 Zuzana
mne viac ako masticky a kremiky pomohli vitaminy na plet...ale teda tiez som ich vyskusala viacero, nie kazdy zabral
Priklanam sa k nazoru, ze ak chce niekto riesit problem s akne, mal by zacat z vnutra, pretoze kremiky akne nevyliecia. Akne signalizuje zlu funkciu traviacej sustavy a pecene. Dobre je napriklad oregano, ktore vyborne tisi zapaly a je to prirodne ATB. Ale ak Vam mozem poradit ,skuste navstivit nase centrum biorezonancnej diagnostiky, kde Vam lekar povie presne, kde je problem a s cim treba zacat pri liecbe. Viac o nas aj tu na MK: https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/aurolea/
mne pomohla modra indulona, pred tym vyčistit poriadne plet Dermacol vodičkou 🙂 alebo som počula, že Dettol mydlo na ruky , je vybornym antibakterialnym mydlom aj na plet .. 🙂 a to naozaj myslim važne .. kamoška sa takto zbavila akne ..
mne opmaha cistenie tvare jarisovou vodou, a kremujem sa excipalom (krem) a mam teraz taku uzasnu plet kazdy mi ju chvali a to som od detsvta mala take zapalove, a najlespie natom ze ma to vijde omnoho lacnejsie ako vselijake pletove vody a kremy ktore mi este tvar zhorsovali. na pol roka a mozno dlhsie nedam viac ako 7€ a pouzivam 3x denne 🙂
zineryt ale ten je na predpis od koznej...zalezi natom aku mas plet...chod ku koznej moze ti dat aj tabletky a nemusi ...ona ti lepsie poradi
a kde sa dá kúpiť ten excipal?v lekárni?
http://sk.oriflame.com/products/product-detail.... aj toto je dobre
neviede daki krem na akne new sa stoho zbavim co mam robit dakujem
Differine krém - účinný ale je len na predpis 🙂