icon

Poradíte mi ako môžem pribrať?

dada1617
29. mar 2018

Dobrý den mamicky mam taky problem strucne sa budem snazit ho opisat...potrebovala by som pribrat ale nejak sa mi nedari a ak aj tak pri stresoch to velmi rychlo zhodim beriem pravidelne lieky na stitnu zlazu mam zvysenu funkciu...a k tomu lieky na cely zivot uz...mozem jest kedykolvek a cokolvek a nic....mam jednu dcerku pocas tehu som pribrala vyse 30 kg no aj to islo velmi rychlo dole a som natom istom....budem povdacna zakazdy nazor a radu 😊

Strana
z2
sintra
29. mar 2018

@dada1617 to je hlupost. O siesyej najneskor nech jedia ludia, ktori idu spat o osmej. Ty ak chces pribrat by si mala mat dve vecere.

sintra
29. mar 2018

@dada1617 a tu B12 injekcne by som ti urcite doporucovala vyskusat.

nikaella
29. mar 2018

Ja som brala becka aj v injekciach aj peritol aj hocico a nic 😅 mozem o desiatej vecer tlacit cokoladove mafiny a zajedat slaninovymi cipsami. Uz teraz kde tu zacinam priberat. A myslim ze vekom to pride. U nas je to z casti genetika a z casti moj zdrav stav(nezistene intolerancie a crevka znicene tak ze neprimaju tolko zivin kolko by mali). Uz som sa s tym zmierila. Muza mam 😅 aj ma hadam chce 😂 a ostatni ma akosik nezaujimaju i ked niekedy tie narazky su velmi velmi skarede. Ano sem tam aj revem(ked ta stretne znama a zadeli ti co si za zenu vyzeras ako kostra a ani cecky nemas) tak sem tam nerozdycham 😅 aaaaale prijala som sa taku aka som 😁

0silvia0
29. mar 2018

@nikaella ano take zname poznam, miery maju ako chladnicka (100-100-100), cecky osmicky na bruchu ale rypnut si musia...😰

nikaella
29. mar 2018

@0silvia0 nooo sak... aj nezname... sme boli s muzim na obede a kraslica od stolu ze ci ma neodfukne... reku no teba urcite nie 😂

0silvia0
29. mar 2018

@nikaella tieto zenske rypanice su len cisto slepa zavist. Vsimla som si, ze objemnejsie zeny rady rypu do tych chudsich. Tym si len zvysuju sebavedomie, lebo su presvedcene ze poriadna zena ma byt bruchata, ritnata a prsnata... moja skusenost, mozno niekto ma inu...

zuzka38
29. mar 2018

@dada1617 ja mam 178 a 52kg, pribrať neviem aj keď vyzieram detom.xokoladu 😂 ak nemá zdravotne problémy aj dr.ti to potvrdila by somsa s tým zmierila. Poznamky budú vzdy to ppcuvam aj ja ako sa mam konečne najesť, ze vyzeram ako lata, si drevená a pod. Nevsimam si..niekto závisí a niekto ma sproste poznamky. Treba s aj s tým naučiť zit, mať sa rada aká si...

zuzka38
29. mar 2018

*zavidi

oli18
29. mar 2018

Ja pri výške 168 mám 62 kg a by som tiež chcela mať viac . Celý život som nevedela viac pribrať, ako 2-3 kg. Ale chudnúť viem rýchlo. Ani menopauza, ani porucha štítnej žľazy na mojej váhe nič nezmenili. Jem aj večer o 22 hod. a málo platné. Do chudých mi nenadávali, lebo mám väčšie prsia, tak sa to stratilo. Zvyšok ako pubertiačka, celulitída nehrozí. Teší ma len to, že mi závidia obézne rovesníčky, čo v mojom veku je už 80 % žien 🙂

viera77
29. mar 2018

Nuz, niekdo riesi, co si rano oblecie do prace a ja, co si zoberiem jest a byva toho plna taska 🙂 Pocit prichadzajuceho hladu a nebodaj škvrkanie v zaludku su moja smrt, to sa jednoducho nemoze stat a ak mam nahodou koli okolnostiam menej vydatne jedla pocas dna, tak do rana je hned ubytok na vahe....a tie z nas, ktore mate aspon tie "cecky", tak len zavidim, lebo mne ani nemali z coho narast, kedze v puberte som bola doslova kost a koza, a veru, ani tie tehotenstva a kojenie zazraky nenarobili...ked pocujem/citam, ze niektorym zenam sa po tehu a kojeni pri ziadnom prirastku na vahe zvacsili prsia aj o 2-3 cisla, ja ze coze??? A to, ze si niektori myslia, ze na obed zjem maximalne mini jogurt (vsak anorekticka, nie?) a ze doma mi asi neostava jedlo, kedze manzel nie je ziadne tintitko, tak toto uz uspesne ignorujem😂 Inym zenam tisko zavidim ich objemnejsie krivky (aaaaach boze, co ja by som za to dala) a oni zase mne stihlost, podla vsetkeho asi aj vecnu😔...veru, kazda by mi dala par kil zo seba, len ako to zariadit?

Strana
z2