Poradíte vitamíny na problémy so žalúdkom?
ahojte od minuleho leta po porode mavam problemy zo zaludkom najem sa dam si napriklad ako dnes hrusku a strasne tazko mi pride som nafuknuta,chce sa mi zvracat aj nie viete mi poradit dake vitaminy ktore by mi pomohli som na materskej trosku aj stresu je dake na ukludnenie poradia mi aj v lekarni,ale chcem radu od dakoho kto ma vyskusane dake dobre 🙂 dakujem ospravedlnujem sa za chyby ale uz ma to preslo ten blbi stav ale citim sa hrozne unavene
pod cajom so myslela medovku lekarsku, nie materinu dusku, tak sa opravujem...
na bolesti zaludka, treba po prve aspon trosku dat sa na detox. trosku dat dietku na zaludok, v lekárniach by ti najlepsie odporucili,alebo chod priamo na vysetrenie zaludka... ak mas len par dnove problemy, nakup si probiotika, ...inak rnedavaj na lahku vahu bolesti, môže to mat rozne dosledky, ktoré mozno pridu aj neskor...http://www.topky.sk/cl/13/1563025/Parazity-v-na...

@bambulkabambulkova Ahoj, ako uz bolo pisane, vitaminy Ti na zaludocne problemy nepomozu. Treba vyradit potraviny, ktore Ti robia zle, napr.hruska....dalej ja doporucujem bud otestovat poravinove alergie u alergologa, alebo ides vylucovacou metodou ako ja. Nejem potraviny ktore mi robia zle, tie som eliminovala. Uz mi je konecne fajn.
Doporucujem na upravu crevnej flory probiotika, dlhodobo, povedzme si kup Pearls alebo Biogaju, alebo co chces.
Na zaludok su vyborne caje: bud materina duska alebo mäta,odskusane..a ked mas taketo problemy, chod k lekarovi... cez forum T to nikto nevyriesi, vsetk osu len skusenosti a dohady... kazdopadne caje pomozu, probiotika tiez a eliminovat potraviny.. Na nafuknutie je dobry Espumisan alebo Nospa, ale porad sas lekarom!!!