icon

Poraďte niečo proti urieknutiu

jana585
10. apr 2018

Uz som z toho zufala. Pravidelne kazdy tyzden chodim domov z prace so strasnou prestrasnou bolestou hlavy, ledva prejdem par metrov, vraciam len co sa umyjem cistecom, hned grcam, toto urobim tak 3x, tak po 2hod sa to pomaly vytrati.
Z jednej zeny mavam pravidelne urieknutie, citim ked sa s nou stretnem, ze ma az pichne v hlave a od vtedy som vzdy ko. Snazim sa jej maximalne vyhybat, ale neda sa stale.
Chcela mojho priatela,on ju vzdy odmietal, podla mna ma kvoli tomu nenavidi a ziarli.
Prosim,co sa da robit aby som to stopla? Cervena mi nepomaha. Co este moze zabrat????

Strana
z3
ruzenakotlarova
Autor odpoveď zmazal
beky1813
Odpoveď bola odstránená
ruzenakotlarova
Odpoveď bola odstránená
ruzenakotlarova
Odpoveď bola odstránená
novana
Odpoveď bola odstránená
duun
15. apr 2018

@jana585 "Ked raz niekto neveri napr v Boha, tak logicky nebude ani chodit do kostala ludi presviedcat, ze Boh neexistuje" Ale naopak to zjavne podľa tvojej neplatí, keďže ma zastavovaním na ulici, klopaním doma aj pokusmi o evanjelizáciu dieťaťa a rodinných príslušníkov navštevujú najrôznejšie spoločenstvá od katolíckych až po sekty presviedčať, že boh existuje. Tak, ako máš ty právo mať svoj názor, má ja rovnako právo vyjadriť svoj.

marlau
15. sep 2025
@jajka257

@jana585 ja ti verim..... Urieknutie riesim doma casto..... Mam na to svoju metodu zdedenu po babicke.
@beky1813 kym nezazijes, nepochopis.... A mozes sa smiat😉

@jajka257 podelite sa ?

Strana
z3