icon

Poraďte niečo proti urieknutiu

jana585
10. apr 2018

Uz som z toho zufala. Pravidelne kazdy tyzden chodim domov z prace so strasnou prestrasnou bolestou hlavy, ledva prejdem par metrov, vraciam len co sa umyjem cistecom, hned grcam, toto urobim tak 3x, tak po 2hod sa to pomaly vytrati.
Z jednej zeny mavam pravidelne urieknutie, citim ked sa s nou stretnem, ze ma az pichne v hlave a od vtedy som vzdy ko. Snazim sa jej maximalne vyhybat, ale neda sa stale.
Chcela mojho priatela,on ju vzdy odmietal, podla mna ma kvoli tomu nenavidi a ziarli.
Prosim,co sa da robit aby som to stopla? Cervena mi nepomaha. Co este moze zabrat????

warholette
11. apr 2018

Ako to, ze sa poznas so zenou, ktora kedysi chcela tvojho priatela? To ste vsetci kolegovia alebo ako?

novana
11. apr 2018

@jana585, nerozumiem, čo máš proti rade od duun. Tak už ti ostáva len zohnať si pazúry starej sliepky ostrihané počas splnu, urobiť z nich odvar a nalačno vypiť. Vraj veľmi účinné proti urieknutiu - dozvedela som sa na internete.

jana585
autor
11. apr 2018

@warholette poznam...nakolko to je velka firma...tak viem

monikamama
11. apr 2018

Toto nemozte mysliet vazne
@jana585 ako podla vas funguje urieknutie na akom principe? Zajdite k lekarovi a zabudnite na taketo hlupe povery.

ruzenakotlarova
11. apr 2018

ženy aké bohovské rady jej dávate, že pazúry starej slépky, paňulka zlatá pomóže vám len to, čo som tu napísala v mojom predchádzajúcom príspevku, nič iné

ilaryja
11. apr 2018

@jana585 neviem či si veriaca ale pomože Ti pravoslavny knaz.....

julianka6
11. apr 2018

@jana585 obávam sa že to bude len a len horšie. Poznám tie stavy ked sa to stupnuje a zacnu chodiť.......oni ☹(( bud sa vzdas priateľa v prospech tej bosorky alebo sa potom pomôže už len exorcista. Alebo ešte jedna možnosť ale na to nieste pripravená. Ale prezradím. Skúste sa zamyslieť do detailov kriticky nad urieknutím. Že sme sa pred mil. rokmi vyvinuli z opice a náš mozog sa nijako zvlášť nelíši od zvieracieho. A nie je schopný záhadným spôsobom ovplyvňovať fungovanie Vášho. Čo je realnejšie? že zákony fyziky sa porušujú podľa toho čomu veríte? alebo sa proste mýlite? skúste ísť na preventívku 🙂

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
novana
11. apr 2018

@ruzenakotlarova, slepačie pazúry majú presne taký istý účinok ako tebou doporučené odrieknie - " cítim ťa, vezmi si energie koľko potrebuješ, odíď v mieri a nechaj ma na pokoji, amen "

duun
11. apr 2018

@jana585 Logické, normálne rady racionálneho človeka. Urieknutie a podobné čary sú stredoveké tmárstvo a ak by niečo podobné do diskusie nik nenapísal, tak by ste sa tu iba nerušene utvrdzovali navzájom v "receptoch" .. a niekto by to zobral vážne a otrávil sa nadmerne požívanými alebo nevhodnými bylinkami či nejakou "kuracou nohou". A možno by naozaj stačil namiesto toho "iba" predpis na lieky na vysoký tlak od obvodného lekára, kým sa nerozvinie migréna do ďalších problémov. (btw. celkom rada sa zapájam aj do diskusie s farármi na tému či Boh existuje, tolerantne, slušne, normálne - zatiaľ ma nik nepresvedčil, ale ani sa na mňa nik neurazil. Vadia mi iba dogmatici).

loliki
11. apr 2018

@jana585 Ak veris urieknutiu, veris posobeniu akychsi zlych síl. A mágiu mágiou neznicis. Zlo dokazes premoct iba dobrom. Preto ludia, ktori veria v Boha, si proti zlu zvolia modlitbu a žehnanie. Ale ak mas zdravotne problemy, ries to s lekarom a nie s modrym konikom.

terezka1947
12. apr 2018

@jana585 asi to bolo mne,tak ok,ako neveriacej ti teda radim ist najprv k lekarke obvodnej,potom na neurologiu,ocne,zmerat ocny tlak a dpt a ked to vsetko by bolo ok,tak potom by som brala do uvahy urieknutie,lebo bohuzial,aj vkeď 21.stor.to stale existuje,ale oproti stredoveku je to sofistikovanejsie,no......radsej by som bielu a ciernu magiu nechala tak,neochrani ta,ani nic nevyrieši,viac si ublizis a co je horsie,aj svojej rodine
Aaaaaak to teda urieknutie je,lebo nie kazda choroba,bolest,ci sled nešťastných udalosti je urieknutie,to je bezny zivot

montemotherone
12. apr 2018

@jana585 môže zabrať to, že ty si to nebudeš pripúšťať a venovať tomu svoju pozornosť. V podstate si to vytváraš podvedome sama. Ak tam predsa niečo je a ak veríš na "zlé sily", tak hádam veríš aj na tie dobré. Takže jediné riešenie je úprimná modlitba. (Napríklad pravidelná modlitba ruženca mne dosť pomáha). S okultizmom (červené šnúrky, čistec...) sa nezahrávaj. Môže ťa to stiahnuť kde nechceš a o pár rokov sa budeš čudovať, čo sa ti to v živote deje a prečo...

montemotherone
12. apr 2018

@jana585 a inak skontroluj si pitný režim (bez kávy) - 30-40ml na kilogram hmotnosti a deň, nasaď si Magne B6...

tipko
12. apr 2018

Pozri si túto skupinu na fb, možno tam niečo pre tvoj prípad nájdeš.

beky1813
12. apr 2018
sticker
kvetinka75
12. apr 2018

ja som mala podobné stavy ale hlavne ráno a niekedy aj v priebehu dňa. Pomohla mi masáž, keď mi masérka odblokovala krčnú chrbticu. Odvtedy závrate, grcanie a podobné stavy prešli. Ak občas cítim, že by to znova na mňa malo ísť, zacvičím si z jogy cviky na uvoľnenie krčnej chrbtice a zase mám kľud. Netvrdím že neverím na veci medzi nebom a zemou a keď mi bývalo najhoršie, myslela som na všetko možné, a nakoniec mi pomohlo to odblokovanie. A taktiež som zistila, že keď sa rozčúlim, to je jedno kto alebo čo ma rozčúli, tak sa mi točí hlava, z toho mám rozhodený žalúdok a už to ide. Skrátka psychika. Treba sa dať do poriadku hlave po tej stránke. Zmeniť myslenie, prístup a problém zmizne + sebadôvera. Držím palce

moonlight1210
12. apr 2018

@duun je to smiesne, ale urieknutie, aj ked asi neumyselne, som zazila aj ja ako dieta. Mala som 12 a sla som odprevadit kamosku na zastavku. Cca 50 m od nasho domu. Stali sme na zastavke, s nami kopec inych ludi, a rozpravali sme sa. A zrazu uplne bezdovodne som mala strasne silny pocit, ze od chrbta na mna niekto pozera. Obzrela som sa a asi tri metre odomna stala jedna starsia pani, tak mozno 40rocna. Nikdy predtym ani potom som ju uz nevidela. Pozerala uprene na mna akoby bola v tranze alebo co. Taky ten pohlad, co sa zartom hovori, ze keby pohlad mohol zabijat... 😁 .
A mne v tej sekunde ostalo mdlo. Nastastie prisiel autobus a ona nastupila tiez a ja som sla domov. Tych 50 metrov k domu som skoro nedosla. S kazdym krokom mi bolo akoby som uplne stracala energiu a brutalne ma zacala boliet hlava. Som si myslela, ze si sadnem k branke a vzdam to a umriem tam.
Doma som rovno povedala mame, co som zazila a ta ma prezrela, chytila za celo a hovori, ze si mam pretriet si tvar vnutirnou stranou mojich gatiek, co mam na sebe. Nic viac. Som si myslela wtf, nejdeme do nemocnice?! Ale urobila som to, aj ked som to pokladala debilinu a nechapala ako naco to mam robit. A v tej sekunde to vsetko preslo.
Az potom mi mama povedala, ze ma len ta pani asi uriekla. Lebo som vyzerala normalne, ani nie dehydrovana, ani ziadna teplota (bolo leto). A ze mi nepovedala hned viac, lebo by som sa zbytocne zlakla.
Nikdy potom som nic take nezazila. Ani predtym neverila, ze urieknutie existuje, aj ked som o nom pocula. A rodicia nikdy pred nami ako malymi deckami nerozoberali ziafne nadprirodzene veci, duchov a tak (ani som nevedela, ze mama mala ako mala podobny zazitok s jednou zenou, co raz prisla k jednym ich susedom na navstevu. Poradila mi preto, co vtedy poradila jej starka jej.)
Tieto veci som sa dozvedela nasledne. Keby som ich vedela predtym, poviem si dnes, ze som si taky stav ako decko podvedome navodila.
Dokonca si viem predstavit, zeby zafungovala psychika, keby mi mama vopred povedala, preco konkretne mam urobit ten “nohavickovy ritual”.
A kludne som mohla zazit nejaku slabost z tepla, ktora na mna prisla nahodne vo chvili, ked som uvidela tu pani, ale tu by obratom ruky neodstranilo nieco take ako gatky. Skor to, zeby som sa napila trebars vody.
Takze mozno to urieknutie naozaj existuje.

Mmch, ja som tiez raz skoro uriekla nechtiac. Zamyslela som sa nad niecim, co ma prave vtedy hrozne nahnevalo a dost som sa na to sustredila. Myslienky mi prerusila az jedna spoluziacka (boli sme na vs), ked ma oslovila a ako som na nu pozrela, tak odskocila, ze: nepozeraj sa na mna! povedala potom, ze ked som na nu pozrela, tak sa zlakla. Ze som sa sice tvarila normalne (nie zamracene, ci nejak inak), ale mala som uplne desive oci, az jej nahnali strach.
Takze vlozit “silu” do pohladu sa da.

ivana11155
12. apr 2018

Ak si veriaca urcite pomoze modlitba - treba odpustit zene, ktora ti podla teba ublizuje (aj ked to vobec nemusi byt pravda a mohla si si to len ty vo svojej mysli vykonstruovat) a ak nie si veriaca smer lekar ( aj ked podla mna spustacom bude psychika, ktora ti sposobuje tento zdravotny problem)

ladyblcha
12. apr 2018

Zmen pracovisko.

warholette
13. apr 2018

Toto je cista psychiatria, vnutornou stranou gatiek si suchat tvar :D dakde v Japonsku za to dobre platia, ale vola sa to trosku inak, nie urieknutie.

ruzenakotlarova
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
13. apr 2018

@ruzenakotlarova ruzenka, 😘, si tak pritazlivo tupa a hlupa, ze sa ti neda odolat. idem po tebe, laska, utekaj. dam ti naskok.

PS @warholette: nehovor mi, ze tvoje vedomosti o tradíciách predkov siahaju len po janosika a zo zvysku ti utkvelo, len ze slovania prisli v 6 storoci.
mmch, neviem, ako to mas so svojimi gatkami, ale moje gatky byvaju ciste. navyse, ako dospelej zene by mi nejake to lahke prejdenie si gatkami po tvari bolo uplne na figu, kedze uz som davno sexualne aktivna.
PPS: original je to len obdoba viery, ze sa treba pretriet plienkou babatka (dufam, ze chapes, ze nie pokakanou - pisem pre istotu, lebo u vas dvoch s ruzenkou neviem, ci sa na to spoliehat.).

ruzenakotlarova
Odpoveď bola odstránená
matik3110
13. apr 2018

Nezahravaj sa s diablom, naozaj pomoze len modlitba aj ked to pojde pomalsie ale iba tak to prestane.. lebo presne tie veci ako zoci atd pomozu ale vrati sa to znova a aj vo forme inej choroby

ruzenakotlarova
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
14. apr 2018

treba pouzivat mozog a nie MK a cary. A navstivit lekara, lebo ak si si nevsimla, uz je 21. storocie.

beky1813
Autor odpoveď zmazal
ruzenakotlarova
Odpoveď bola odstránená
beky1813
14. apr 2018

@ruzenakotlarova chod sa liecit. Ved tvoje foto vidi kazdy a len som upozornila, ze stahujes foto a vydavas za svoje.