Poraďte niečo proti urieknutiu
Uz som z toho zufala. Pravidelne kazdy tyzden chodim domov z prace so strasnou prestrasnou bolestou hlavy, ledva prejdem par metrov, vraciam len co sa umyjem cistecom, hned grcam, toto urobim tak 3x, tak po 2hod sa to pomaly vytrati.
Z jednej zeny mavam pravidelne urieknutie, citim ked sa s nou stretnem, ze ma az pichne v hlave a od vtedy som vzdy ko. Snazim sa jej maximalne vyhybat, ale neda sa stale.
Chcela mojho priatela,on ju vzdy odmietal, podla mna ma kvoli tomu nenavidi a ziarli.
Prosim,co sa da robit aby som to stopla? Cervena mi nepomaha. Co este moze zabrat????
@jana585 "Ked raz niekto neveri napr v Boha, tak logicky nebude ani chodit do kostala ludi presviedcat, ze Boh neexistuje" Ale naopak to zjavne podľa tvojej neplatí, keďže ma zastavovaním na ulici, klopaním doma aj pokusmi o evanjelizáciu dieťaťa a rodinných príslušníkov navštevujú najrôznejšie spoločenstvá od katolíckych až po sekty presviedčať, že boh existuje. Tak, ako máš ty právo mať svoj názor, má ja rovnako právo vyjadriť svoj.