icon

Posilnenie imunity u dospelých

lenkaa222
19. jún 2016

Ahojte..mam známu často býva chorá asi každý mesiac nadcha a hrdlo..pravidelný herpes po celých perách a tiež vaginálna mykoza pred každou menštruáciou poradíte niečo? Vďaka kľudne aj babske recepty 😉😉

yonce
19. sep 2018

@slapina neviem sice, co sa vyssie pise ale kedze vidim, ze sa pytas na vyzivove doplnky, ktore som uzivala aj ja, tak som ti chcela napisat a snad ti aj v niecom poradim 🙂 aj ja som mala presne ten isty problem s oslabenou imunitou a castymi chorobami a sama doktorka mi tieto doplnky doporucila. neuzivala som ich prilis dlho ale pomohli mi (klop, klop aby som to nezakriklad). podla mna su fajn a hlavne nie su drahe. za vyskusanie stoja 🙂

slapina
24. sep 2018

@yonce v prvom rade ti chcem hneď poďakovať za to, že si mi napísala 🙂 V druhom rade si chcem uistiť, či sme sa správne pochopili a či si teda tie tabletky Mumijo od Evalaru užívala??? A potom budú nasledovať ostatné otázky, keďže chcem o nich zistiť čo najviac 😉 Dúfam, že ti to vadiť nebude🙂😉

yonce
17. okt 2018

@slapina ano, pochopili sme sa🙂 tie tabletky som istu dobu uzivala, takze ti budem vediet poradit. kludne sa mozes pytat😉🙂

slapina
22. okt 2018

@yonce super, to som rada 🙂 Chcela by som vedieť, akú dlhú dobu sa môžu užívať, na aké všetky choroby sú prospešné a kde ich kúpim najlacnejšie? A ozaj, ešte jedna otázočka, môžu ich aj deti užívať??

alenky
22. okt 2018

@lenkaa222 mne pomohol rakytnikovi sirup

yonce
29. okt 2018

@slapina tak zacnime pekne od zaciatku🙂 co sa tyka tej doby uzivania, tak to zalezi od cloveka ako dlho ich uzivat chce a ako sa bude citit. mozu sa aj dlhodobo uzivat a mozu sa uzivat napriklad len nejaky mesiac, ci dva mesiace. je to vyslovene len o tom ako sa clovek citi a ci ich potrebuje dlhsie uzivat alebo mu staci kratkodobo. co sa tyka tych chorob a problemov, tak ich je ozaj vela. zopar ti ich sem vypisem:
- zlomeniny, vyklbeniny, natiahnute vazy
- kozne choroby- ekzem, popaleniny
- ochorenia obehoveho ustrojenstva
- choroby traviaceho ustrojenstva – rychlo likviduje otravy, pomaha pri nechutenstve, obnovuje mikrofloru
- ochorenia hornych dychacich ciest – nadcha, kasel, alergia, atd...
- ma protizapalove ucinky
- doplna nedostatok vitaminov a mineralov v organizme
takze toto su tie problemy, na ktore mumijo je velmi prospesne. co sa tyka tych deti, tak to je jedna nevyhoda a to taka, ze pre deti nie su urcene! su urcene len pre dospelych ludi!

prirodka
29. okt 2018

@yonce Pre deti má Forever vynikajúce detské vitamíny na posilnenie imunitného systému. Moje vnúčence začínajú užívať po prázdninách, keď vstúpia opať do školy a škôlky....nebývajú choré,ak by aj nejaká chrípka, viróza-čo býva každoročne,tak to trvá minimálne deń-dva. VIEME ako na to aj bez liekov a ich vedľajších účinkov!!!!!Môžem poradiť cez IP.

yonce
31. okt 2018

@prirodka vdaka ale ja pre moje dieta este nic nepotrebujem, kedze je malicke a nebudem ju uz maleho babatka napchavat liekmi. pride mi to zbytocne! dakujem ti za ochotu ale mne uz pomohli jedny tabletky a kedze sa ma slapina na ne pytala, tak jej odpovedam. momentalne ja nepotrebujem ziadnu radu.

prirodka
1. nov 2018

@yonce To je fajn,len tu o žiadne lieky nejde,aby si chápala.reagovala som len na to čo napísala slapina, že mumijo nie je pre deti. Pekný dník.

yonce
19. nov 2018

@prirodka aha, okey, tak uz sme sa pochopili 🙂 aj tebe prajem pekny den 😉

slapina
21. nov 2018

@yonce jooj ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď. Napísala si mi všetko, čo som potrebovala vedieť! Máš pravdu, že je to škoda, že nie sú určené pre deti ale dúfam, že aspoň mne pomôžu. Pôjdem si ich hneď dnes zakúpiť, aby som ich čím skôr užívala🙂

prirodka
22. nov 2018

@slapina ale pre deti predsa existujú vynikajúce prírodné vitamíny KIDS.....!!!!

nikol955
Odpoveď bola odstránená
mischelin999
14. jún 2021

Babulky prednedavnom som narazila na take tabletky ze imunita s nukleotidmi sa volaju. Je to kombinacia prirodnych latok, ziskanych z kvasnic, nemate nahodou skusenost, ci su tieto tabletky ucinne? Dakujem za odpovede🙂

hyta
14. jún 2021

@mischelin999
Wau, ešte som o nich nepočua. Tiež ma zaujíma, či má s nimi už niekto reálnu skúsenosť.🙂

uhgara
30. jún 2021

@hyta ano ano co by si potrebovala vediet. kludne sa pytaj, dufam budem vediet opovedat na vsetky tvoje otazky

puticka7
5. júl 2021

Ahoj. Viem ze je to uz par dni, ale az teraz som si vsimla tuto temu. Ak prosim ta nejake tabletky uzivas, mohla by si mi o nich napisat viac. Lekarka mi povedala, ze by som si mala imunitu posilnit, no neviem co si vybrat, aby to teda aj zabralo

miska_kal
15. júl 2021

@puticka7 aj si sa nieco dozvedela? tiez po nich poskulujem, no chcela by som tiez co to vediet od niekoho, kto ich teda ozaj uziva. nie som typ, co si kupil len tak nieco bez nejakych dobrych recenzii

prirodka
18. júl 2021

Na podporu imunitného systému užívame vynikajúci prírodný potravinový doplnok IMMUBLEND.Obsahuje laktoferin = kolostrum/silný antioxidant,redukuje zápaly,antibakteriálny,protivírusový účinok.....,huby Maitake a Shitakke = bohaté na minerály, na podporu IS,regulujú krvný tlak,cholesterol, inzulín Fruktooligosacharidy-pomáhajú predchádzať infekčným hnačkám a akútnym zápalom a Vitamín C,Vit.D, zinok.Vynikajúce zloženie, ktoré nikde inde nenájdete....

sweetyna
25. júl 2021

za seba odporucam Imunita s nukleotidmi od Zeen by Roal. kapsulky podporuju posilnenie traviaceho systemu a tym zvysuju samotnu imunitu organizmu. je ziskavany s kvasnic, bojuje proti virusovym ochoreniam. tak isto tento doplnok pomaha odburavat stres a je dobre ho uzivat po operaciach v ramci rekonvalescencie. ja na ne proste nedam dopusti. predavaju sa v baleni na 2 mesiace, co je podla mna fajn

mischelin999
23. aug 2021

@sweetyna a ty ich uzivas dlhodobejsie? Ci sa mozu uzivat len isty cas a potom treba nejaku pauzu? Preco prave od nich uzivas tuto imunitu? Na trhu je vela takych doplnkov, ktore podporuju imunitu cloveka celkovo, ze obsahuju ja neviem aj cecko aj decko, ecko atd. Reku ci je prave toto take ucinne 🙂

sweetyna
27. aug 2021

@mischelin999 co pre teba znamena dlhodobejsie? tak neuzivam ich par tyzdnov ale dlhsie to ano 🙂 celkovo tieto produkty sa mozu uzivat dlhodobo. lustrovala som a hladala co by som si kupila. mas pravdu je toho vela a vela takych co podporuju imunitu ale napriklad obsahuju len jeden max dva vitaminy a toto je taky komplex. ty zvazujes nejaku kupu takehoto doplnku?

mischelin999
5. okt 2021

Tak viac ako mesiac minimalne by som povedala 🙂 A to si si ich sama nasla, alebo ti o nich niekto povedal? Vies co, ano zvazujem, lebo tato uponahlana doba mi nerobi dobre. Vsetko treba rychlo spravit a clovek pada unaveny do postele a nechcem si koledovat o nejaku oslabenu imunitu nedajboze chripku alebo co 🙂

sweetyna
11. okt 2021

vies co, skor som si tak sama hladala, ze co asi by som mohla uzivat 🙂 ale presne, clovek ked zisti, ze mu nie je dobre uz je casto neskoro, takze prevencia je podla mna super, ak by si sa rozhodla, mozes len ziskat 🙂

puticka7
20. okt 2021

No akoze, podla mna nie je na zahodenie riesit v akom stave mame imunitu zvlast v tomto obdobi, myslim aj chladnejsom jesenno-zimnom ale celkovo aj covidovom. Stres, vycerpanie, to vsetko sa moze podpisat pod to, ze clovek sa citi oslabene a je to. Co vam take zabera, nejake overene babske recepty?

sweetyna
2. nov 2021

@puticka7 no len to nie kazdemu sa chce brat vitaminy a uz vobec nie pravidelne 🙂 ludia s tym zacinaju az vtedy, ked na nich nieco lezie. ty patris k tym, ktori nieco uzivaju preventivne, alebo uz ked je zle? 🙂

puticka7
8. nov 2021

@sweetyna tak ja patrim asi k tym, ktorym branie roznych vitaminov nevadi. Teda jasne, pokial su kvalitne a maju aj dobre ucinky 🙂 Skor by som chcela nieco co si mozem davat pravidelne a dlhodobo a nebude mi z toho byvat zle 🙂

mischelin999
16. nov 2021

A nie je teraz problem najst nieco, co je ok uzivat dlhodobejsie? Lebo skor mam pocit, ze ked uz nieco najdem, tak mi z toho zvykne byvat po case tazko od zaludku. S takym ste sa este nestretli?

sweetyna
19. nov 2021

ale jasne ze sa daju najst aj take doplnky, ktore mozes kludne uzivat dlhodobo 🙂 vies co napriklad toto sa mne nestalo, ze zatazeny zaludok. tak pokial toho beries vela a naraz to sa necudujem, ale pokial len nieco komplexne a nie na prazdny zaludok tak by nemal byt problem.

puticka7
30. nov 2021

No ved tak pokial by bolo nieco komplexne by to bolo super. A myslis, ze ked sa nieco bude brat dlhodobo, ze to nebude znizovat ucinok? Vies ze by si na to telo zvyklo alebo co.