Prečo mi plomba nezapadá do zuba?
Ahojte,mám takú asi lepšiu plomby,čo hneď je hotová,netreba ani nejesť po aplikácii.Mo nesedi,zavadzia
@w3ronika77 Jojo,len to je až v pondelok,budem saasi cez víkend musieť s tým popasovať,inak je to des ,keď zavadzia a neviem skusnut😐Ale dik za radu,čo iné mi ostáva,no
No na pohotovost jedine, ja som uz tiez raz tak bola, bo som myslela v noci ze sa zblaznim, neslo usta zavriet
@w3ronika77 jaaj,no veď to,hlava bolí,sánka,všetko už😅
@w3ronika77 uvidím,či budem vôbec späť a veru možno ajja pôjdem už zajtra niekam
@autorka určite by som išla na pohotovosť. Ja som tiež mala presne túto čo môžeš hneď aj jesť a trochu mi zle upravili strednú časť. Najskôr len zavádzala,v noci som si myslela že sa zbláznim, musela som si dat Ibalgin aby som aspoň trochu fungovala. Hneď ráno mi to opravil. Víkend by som nevydržala, lebo tá bolesť sa bude stále stupňovať a stále ťa bude bolieť väčšia časť tváre...
Aj keď mi to spravili, tak som ešte pol dňa mala určite bolesti
@timilv ďakujem,veru,hlava bolí a vlastne všetko v okolí,len asi nemám financie,ktoré busom dala na pohotovosti,tak musím počkať do pondelka.Som z Ba😕
@timilv veruajja uam Ibalgin,inak nepoužiteľná
@timilv zavolám vdaka
Tak co ko si dopadla?
@w3ronika77 ešte držím...nemám áno inymoznost,lebo nebude stráženie detí😕😐🙃
@w3ronika77 tak pondelok bežím,ale už by som aj niekoho zakusla tými zubami,ako som nervózna🙈
@w3ronika77
@timilv ďakujem

Treba zajst k zubarovi dobrusit