Prečo mi prestali rásť chĺpky na nohách?
Dobrý večer. Mám 28 rokov a chcem sa opýtať, už asi pol roka mi nerastú chĺpky na nohách. Neviete z čoho to môže byt? Na jednej strane sa teším ale na druhej strane netuším z čoho to je.
@cyberk nemám 100kil našťastie. Som stihla vysoká 🙂 🤣
Mne tak docasne prestali rast po porode.. uz neviem ako dlho to trvalo, ale bola som rada, ze sa chvilu nemusim holit... Ked sa dali hormony dokopy, zacali rast znovu...
Si štíhla, vysoká, máš 28 rokov a nerastú Ti chlpy? Ešte napíš, že môžeš jesť, koľko chceš a nepriberieš a baby Ťa tu zožerú. 😂
Sorry, srandujem. Bohužiaľ, netuším, čím to je.
@h2 áno, tak je. Jem koľko chcem a nepriberiem 🤣 nesťažujem si ako vyzerám. Jedine ma trápia tie chĺpky. Lebo na jednej strane to je Ok ale na druhej to nemôže len tak prestať rast 🤦♀️🤣🤣
@ikonica Dakujem to som nepočula, že aj po pôrode môže tak
😂😂😂 To fakt?!
@h2 áno😊 ale po deťoch asi priberiem 🤔
Prečo? Nemusíš. Priberieš, keď budeš tehotná. No a potom zase schudneš.
@h2 no to je pravda. Ale každé dievča chudne inak, niektoré ťažšie chudnu.
Každá zmena niečo znamená, ja by som išla na kožné.... a možno objavia príčiny na inom oddelení
Uplne od veci, ale nenosis teraz nejake podkolienky, pancuchy? Moj muz ma ponozky z cinskeho obchodu, ktore sa daju aj tak vyssie vytiahnut a on normalne v tych miestach nema chlpy, tak sa smejem, ze co ti Cinania do ponoziek davaju 😃 inak to moze mat hormonalny povod
@daniela2202 myslíš, že už to mám riešiť?
@basska_b oh 🤦♀️ Ti Číňania 🥶 nenosím 😠
Možno je to evolúcia, však kedysi sme boli chlpatí ako opice :D
Mňa osobne by to trápilo, prečo je to tak.
@lucyloves haha možno 🤣
A nedepilovala si si predtým?
@jjanulienka nie, v lete chodím na depiláciu cukrovou pastou a inak si holím
Tak podľa mna po depilácii časom prestanú rast chlpi🤷🏽♀️
@jjanulienka kiezby, roky chodim a nebadam ziadne zmeny v raste/hustote/farbe😀
ak mas obavy, skus zavolat obvodnemu a spytat sa , ci to moze znacit nejaky problem a mala by si to riesit/navstivit nejakeho odbornika.
@majlo1234 no moja kamoska sa depiluje od základky a teraz jej nerastú už skoro žiadne chlpi😅🤷🏽♀️

kamoske, ktora ma kol 100kg. tiez nerastu chlpky na nohach,,, ak si tiez obezna, tak mozno preto 😅 ak nie tak netusim... (ale ticho zavidim xD)