Preočkovanie po vakcíne johnson

1lucinka123
15. dec 2021

Ahojte tie co ste boli očkované vakcínou johnson prišlo vám, že sa máte dat druhý krát zaočkovať? Ja som len 21 dní po očkovaní a už mi prišlo ze sa mam zaregistrovať na druhú dávku. Nemal byt ten rozstup medzi dávkami väčší?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikka055
15. dec 2021

@1lucinka123 to prislo každému , ja som presne mesiac po ockovani a tiez mi to doslo

enka81
15. dec 2021

@1lucinka123 tu sms posieľali snáď každému, mne, mužovi, sestre, boli sme v auguste a zatiaľ sa preočkovať nechystám. Zatiaľ mám v covid pase platnosť na rok.

soldi
15. dec 2021

@uprimnazienka je to kvoli mutaciam. A zalezi aj na imunitnej odpovedi tela. Aj proti chripke sa ockuje kazdy rok. Pri covid ockovanii je to viac menej neprebadana oblast, len skusaju, co pomoze a zaberie.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
soldi
15. dec 2021

@uprimnazienka tak su ludia co sa proti chripke ockuju kazdy rok a stale su tu medzi nami 🙂

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulla1
15. dec 2021

@soldi môj otec chodi každý rok proti chrípke, aj tohto roku bol, ôk raz do roka, ale za posledný pol rok už dostal 3 dávky proti covid....

andrii
15. dec 2021

@soldi ano,su ludia,ktori sa proti chripke ockuju kazdy rok,ale tieto vakciny maju niektori ludia v sebe uz tri v priebehu mozno 6 mesiacov. Kolko vakcin to bude za rok? Styri,pat? V pribehu jedneho roka???
A vakciny proti chripke su na trochu inom pricipe,ako vakciny proti covidu

soldi
15. dec 2021

@uprimnazienka
@janulla1
@andrii vsak v pohode. ja len vysvetlujem ako sa na to pozera vedecka obec 🙂
sama ockovana nie som, ale chapem snahu statov porazit covid akymkolvek sposobom, ktory nam dava aspon trochu sancu.

syslik81
15. dec 2021

@1lucinka123 ja som bola myslim po 2 mesiacocha 3tiu po pol roku .. tretiu u nas skratili na 3 mesiace od druhej(zahranicie) mna objednali hned nemuela som sama a na tretiu ma to skor nepustilo v systeme ale upozornenie doslo

mery333
15. dec 2021
marrynka112
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marrynka112
16. dec 2021

@1lucinka123 mne aj priateľovi to prišlo tiež obaja máme Johnson ja som 5 mesiacov od očkovania on 3 a preočkovať sa zatiaľ nechystáme veď covid pas nám platí na rok takže ak pôjdeme tak neskôr

aandrea9
16. dec 2021

@1lucinka123 Európska agentúra pre lieky (EMA) v stredu odporučila podávanie druhej posilňovacej dávky vakcíny Janssen proti COVID-19 od spoločnosti Johnson & Johnson (J&J) už po dvoch mesiacoch od aplikovania prvej dávky. Informovala o tom agentúra DPA, ktorá sa odvolala na oficiálnu tlačovú správu.

„Výbor EMA pre lieky na humánne použitie (CHMP) dospel k záveru, že posilňovaciu dávku vakcíny Janssen možno zvážiť najmenej dva mesiace po podaní prvej dávky u ľudí vo veku 18 rokov a starších,“ uviedla EMA.

Podľa agentúry výskumy ukázali, že po podaní druhej dávky vakcíny nastalo u dospelých zvýšenie protilátok proti koronavírusu. Očkovacia látka je zároveň podľa výboru CHMP bezpečná. ....Písali na Pravde

sisaka
17. dec 2021

Preboha, veď je to už úplne všade, ake sú vakcíny nebezpečné, sú neučinné, ľuďom ničia zdravie, množstvo neziaducich účinkov zasahujúcich rôzne časti tela, okrem iného uz odborníci varujú aj pred zničením imunity, je tu nova diagnoza VAIDS, virus vakcíny nie su schopné zastavit, môžu nútiť aj do 100% zaockovanosti covid zmutuje a sme zase na začiatku, tie data sú jasné, pozrite sa na štáty s vysokou zaockovanostou, ďalšie a ďalšie boostre, nové opatrenia, zatváranie spoločnosti, nekončiaca šikana štátu … Prosim vás spamätajte sa a prestante s tým očkovaním, kým nie je neskoro. Postavte sa na odpor politikom, veľa času nám neostáva, prav mame čoraz menej a všetko, čo malo byt dočasné stáva sa trvalým. Myslite na svoje deti, aký svet im zanechávate. Ja uz fakt neviem, ako ľudí prebrat z tejto davovej psychózy, aby začali venovať pozornosť tomu, čo sa naozaj deje, prestante počúvať celu propagandu, zožeňte si lieky, vitamíny podľa protokolov na včasnú liečbu a odmietnite podieľať sa na tomto politickom šialenstve.
Očkovaní a neočkovaní sa musia spojiť, inak nás to všetkých zomelie - všetkých!