Prepadajú ma stavy paniky
neviem či mám úzkosť alebo nie no prepadaju má stavy paniky keď sa mi rozbúši srdce .. môže to byt úzkosť? Čo nato pomáha alebo je potrebné vyhľadať odbornú pomoc ?
@llenka014 k tomu búšeniu je tam pocit na odpadnutie? Zbláznenie sa? Pocit straty kontroly? Potenie?
Nikoho klamat nebudem panickú poruchu mám už 8 rok. Pri braní AD sa u mna nič nezmenilo pomože mi jedine Xanax alebo iné BZP. Momentálne riešim psychiatriu v Pezinku. Komu sa podari s toho dostat GRATULUJEM ja žial nepoznám nikoho
@sebastian_677 aj ja užívam dlho AD a tiež musím užívať aj neurol nedá sa z toho úplne dostať
@sikea tak isto si myslím to isté len to mechcem zbytočne písat aby to neprivádzalo do zlých stavov druhých ludí ktorým toto zlo ešte len začalo
@petkarubi viem ze je to staršia téma ale presne toto sa mi stalo včera. Bola som v obchode išla som zobrať pečivo ako som pozrela na svetlá všetky a na ľudí začala sa mi točiť hlava a celá som sa zacala triasť ani som to pečivo nezobrala odišla som a potom som si povedala ze nie musím to zvládnuť tak som išla naspat zobrala pečivo a zaplatila. To bolo hrozne.

@llenka014 a ako sa cítiš teraz