Priberá sa z ovsenej kaše?

michaelabuzova
4. dec 2021

Ahojte priberá sa z ovsenej kaše? V poslednom čase som veľmi schudla

sona96
4. dec 2021

@michaelabuzova zo všetkého sa priberá, ak toho ješ veľa. Ak si dáš neosladenu kašu a polku misky bude tvoriť ovocie, je to v pohode. Ak si dáš 3 misky kaše s cukrom, grankom a sirupom, tak máš veľkú šancu z toho pribrať. Ale začať riešiť to že si schudla tým, že začneš jesť kašu je sprostosť. Ak chudnes bez dôvodu, navštíviť lekára. Ak chudnes kvôli stresu, nájdi si relax. Ak chudnes lebo si začala viac športovať, vymen kardio za silový tréning.

mamina0078
4. dec 2021

Áno, proberá sa zo všetkého čo obsahuje kalórie.

sima338
4. dec 2021

Bože dievčatá, už sa to raz a navždy naučte - priberá sa, ak máš kalorický nadbytok - to znamená že príjmeš viac kalórií ako spáliš a z toho priberáš! Nie z hranoliek, nie z ovsenej kaše, nie z pizze, nie z brokolice!! :D Samozrejme, sú kaloricky tučnejšie potraviny, ale to neznamená, že keď si dáš napr pizzu, automaticky priberieš.

sima338
4. dec 2021

Ovsená kaša je štandardné raňajkové jedlo - ak vyvážene ješ celý deň, nepriberáš.

stanulienkat
4. dec 2021

Ovsene vlocky su dost kaloricke a aj zdrave. Kolko chces pribrat. Aku mas vysku a vahu?

kotvickaa
4. dec 2021
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@michaelabuzova z ovsenej kase nepriberies, priberies z kalorickeho nadbytku… nezacala si viac cvicit, mas viac stresu alebo ti nechuti jest a jes menej?

luccija
4. dec 2021

@michaelabuzova ovsené vločky majú vysoký glykemický index pri chudnutí sa neodporúčajú.
Jedz pravidelne aj sacharidy, mäso, tuky...ak nemáš stres či si nezačala športovať nemala by si chudnut