Prosím stretli ste sa s týmto niekedy? Je to tvrdé ako zub mám to na mieste kde je aj zub múdrosti…napadlo ma že sa mi derie von ale to by asi vyzeralo inak. Samozrejme letím k zubárovi hneď ako to pôjde ale dovtedy by ma ukludnilo keby viem aspoň niečo. Ďakujem
Podla mna zub. Boli to? Ja presne uz tiez zadne nemam lebo som si ich dala vytrhat. Nevyrastili nikdy cele iba ma to bolelo a vyrastene boli ani nie do polky. Tak uz nie su
@taminka1986 tak deň dva dozadu som začala cítiť jemný tlak ale nebolí toešte som našla že existuje niečo čo sa nazýva fistula…neviem či to môže byť ono
No mne to pripada ze v tom opuchnutom dasne je nieco co vyzera ako predierajuci sa zub🤨
Podla mna je to prerezavajuci zub.
@taminka1986
@tinkavvv bože kiežby
bojím sa aby to nebolo niečo iné
Bude to zub
Zrejme zub, fistula je mäkké hnisave lôžko.
rastie ti osmicka
Zub múdrosti. Koľko máš rokov?
Rastuci zub mudrosti. Treba spravit RTG, zistit, aku ma poziciu, potom rozhodne lekar o extrakcii
@kamatopo mám 19…od mala mám problemy so zubami už vo všetkom vidím len to najhoršie
Ďakujem vám za názory hneď som kľudnejšia️v pondelok volám zubárovy
Tak ti ide zub múdrosti. Nemajú strachaj mne išli v tvojom veku. Vidím tam dve stoličky tak je to on.
To môže byť zub múdrosti, mne rastie a takto nejako to u mňa vyzerá a jeden už mám vonku, teraz čakám na ten druhý
@kamatopo ano je to v tom miestetak mam sa na čo tešiť
Ja som ani nevedela ,že mi idú. Aké zato do 30 som musela dať dva von čo sa rýchlo kazia. No neboj to dáš kľudne choď spať
@kamatopo ďakujem
Tiež mi rástli neskôr 8 ky. Pri jednom som mala silné bolesti 1 deň. Potom už nie...
Rastie 8micka
To je asi opuchnuté ďasno