icon

Problémy s kožou

22. mar 2023

Ahojte, uz neviem co mam robit. Stale mam cervenu tvar, na licach aj akne strasne ma to svrbi. Vo vlasoch seboreu, az chrasty s lupinami a boli ma v podbrusku. Uz som si nasla aj po velkej trochu krvi, mam aj leukocitozu. Bojim sa ze ma poslu na gastro, ale mala by som ist aj na kolnoskopiu a asi aj na gastroskopiu. Som z toho uz uplne znechutena, stale ma naduva, mam hroznu plynatost. Zatial mi nic nezistili. Asi potrebujem pocut nieco pozitivne zienky.

viestta
22. mar 2023

Pozitivne je, ze ked urcia diagnozu, mozu ta zacat liecit

anjelicek26
22. mar 2023

Prvy krok je na to gastro fakt ist... mozno mas len "obycajne" parazity, casto ich maju ludia nepovsimnute cele roky... potom zhorsena pokozka, naduvanie, zhorseny krvny obraz... Bez lekara a poriadneho vysetrenia sa nepohnes...ked to zvladlo moje 10 rocne dieta vtedy (gastroskopiu, kolonoskopiu), tak to zvladnes aj ty... ved toto vsetko cely cas mat je otravne x-krat viac...

valiant
22. mar 2023

Chces aby ti lekari pomohli, ale nechces sa nechat vysetrit? Ak by sa dalo podla symptomov stanovit co ti je, lekari uz ti diagnozu davno stanovili. Pekne chod na gastro. Moze to byt jednoducho riesitelny problem, len potrebujes vysetrenia

laura164
23. mar 2023

Určite gastro, môžeš mať zápal creva, ktorý treba liecit, lebo samo sa to nevylieči a bude horšie