icon

Prosím rady, ako ochorieť

gugugaga123
10. dec 2019

Poznáte to určite všetci: škola. Viem že by som si nemala ubližovať na zdraví ale prosím vás o rady ako ochorieť. Nemyslím tým nejaké zlomeniny ale trebárs nejakú chrípku atď;)

Strana
z2
sonnenshein
10. dec 2019

@sissy27 Ja som tiez v zivote nikdy nesimulovala, neulievala sa, a dokonca aj v praci isla od lekara priamo do prace, nebrala si cely den volno. Cez prazdniny som to riesila tabormi, starymi rodicmi, nasetrenou dovolenkou, a home officom. Fiktivna OCR by mi fakt nenapadla.

23121974
10. dec 2019

@petkaaa Či by radili tak ochotne aj v prípade,ak by zistili,že sa jedná o ich deti.To by dotyčným poriadne ponadávali a vyhrážali sa...

asia83
10. dec 2019

@ledgerka Ja som sa nikdy nesnažila ochorieť, aby som sa vyhla škole, predstavte si. Nikdy ma to ani len nenapadlo. Ja som dokonca aj chorá do školy chodila (čo nebolo veľmi vhodné kvôli možnosti nakazenia spolužiakov, teraz viem). Našťastie, mám zdravý rozum a pokoru, čo tejto mladej generácii evidentne chýba. Teda drvivej väčšine. Nuž, aby sa to mladej dáme nevrátilo a ochorie práve vtedy, keď si to bude najmenej priať...

dadkadadus
10. dec 2019

@zania presne,, sa smejem aké sú niektoré trápne čo píšu normálne koniec sveta že autorka napísala že sa chce uliať zo školy ... boze ako keby oni mali svätožiaru že cez lietacky dvere neprejdú .. trápne

volterra
10. dec 2019

@dadkadadus Autorka nenapisala, ze chce radu, ako sa uliat zo skoly. Ale chce radu, ako ochoriet! To je sakra rozdiel. Takze trapna si tu len ty, ked nerozumies pisanemu textu a vyjadrujes sa.

petkaaa
10. dec 2019

@dadkadadus som zvedava, či by si mala takýto názor aj keby sa tvoje dieťa snažilo nasilu ochorieť... ak ti toto príde normálne, tak by si sa mala zamyslieť sama nad sebou a nehodnotiť tu ostatné ženy

gugugaga123
autor
10. dec 2019

@klarissa25 osobné údaje nebudem zverejňovať;)

gugugaga123
autor
10. dec 2019

@boldo87 presne tak ;)

gugugaga123
autor
10. dec 2019

@sima1415 tieto poznámky si môžeš nechať pre seba nikto neni zvedavý určite aj ty si sa ulievala zo školy tak nehovor;)

klarissa25
10. dec 2019

@gugugaga123 a prečo? 🤣🤣😂🤣😂🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

klarissa25
10. dec 2019

@dadkadadus keď som sa chcela uliat zo skoly tak som sa uliala.... Ale nie tak ze by som sa dobrovoľne nechala nakaziť niečím... Toto je proste strašná blbosť....

klarissa25
10. dec 2019

@sissy27 simulovať je snáď jedna vec nie? Ale chcieť reálne ochorieť je trochu rozdiel...

sissy27
10. dec 2019

@klarissa25 panenko skákavá, proste si chcela “zohnať” aspoň nejaký sopel nech môže ostať legálne doma 🙄 v dnešnej dobe sa vďaka elektronickej dochádzke blicuje o niečo ťažšie no 😂 a že sa teda nevyjadruje úplne presne a detailne - lebo dospelé ženy a špeciálne tu na mk úplne vždy, zrozumiteľne a jasne, bez chybičky a akýchkoľvek pochybností o tom, čo chceli povedať 👌😂

lovely5
10. dec 2019

haha ja sa chodim k doktorovi vypisat aby som sa aj z prace mohla uliat 😂 odporucam prehanadlo a zahras to na brusnu chripku. rychle ucinne a bezpecne 😂

volterra
10. dec 2019

@lovely5 👍 ty musis byt zamestnanec roka. Sen vsetkych firiem.👎

sima1415
10. dec 2019

@gugugaga123 áno ale nie týmto spôsobom ;)

lovely5
10. dec 2019

@volterra vdaka 😘

isabellaswann
10. dec 2019

Bodaj by si si mohla tento svoj príspevok prečítať ako 40rocna zena a dat si facku. Toto určite môže napísať iba nejaké 12 ročné decko.

nefertiti5843
10. dec 2019

@sissy27 Je rozdiel fiktívna PN a úmyselne si privodiť skutočnú chorobu :(

sissy27
10. dec 2019

@nefertiti5843 prosím ťa, prečítaj si aj moje ďalšie príspevky v tejto téme, nech sa nemusím opakovať 🙄

modrykoniicek
11. dec 2019

Takáto pikovina mi nenapadla ani v 13 :D.Fakt.
A ulievala som sa len zo strednej.Ale mala som na to dôvod.Nevedela som výjsť ani pred dvere jak mi ttebalo non stop čúrať nie to ešte k lekárovy.

A k tomu blicovaniu.Blicoval aj môj muž.A vyštudoval veterinu.A čo teraz akože :D.Ja som bola v práci vždy čestná a čo mám z toho.Keď iný sú na falošných pnkach a očerkach.

petkaaa
11. dec 2019

Tu nejde o fejkovú pnku, ale o získanie rady, ako ochorieť. Príde mi fakt maximálne hlúpe od prispievateliek, dospelých žien a matiek, že sú schopné smiať sa na tom a radiť, ako ochorieť. Aj svoje deti by ste v tom tak podporovali a smiali sa na tom, keď by si chceli privodiť nejakú chorobu len kvôli tomu, aby sa vyhli škole? Nie blicnúť, ale dobrovoľne ochorieť. Toto vám príde normálne?

tykat
15. dec 2019

Chod rano do čakárne k lekárovi. A uvidis, mozno na teba nieco skončí, mozno bude treba zopakovat.
Alebo sa daj zaočkovať proti chrípke (moja svokra po očkovani vždy ochorie). Len neviem ci uz nie je neskoro, ci proti chrípke este ockuju.
Alebo zaručený recept, moja dcera ochorela vždy ked išla do detského kútika do takého bazéna s loptickami. Dva dni na to horúčky, viróza...

gugugaga123
autor
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2