icon

Reflux pažeráka - diagnóza Gerd

romana160
20. máj 2018

Rada by som sa spýtala niekoho kto má skúsenosti s touto diagnozou. A že či to môže byť vážne ked niekto má túto diagnozu?

Strana
z3
jozef102088
30. júl 2025

Fajci niekto pri refluxe?

izrasa
21. nov 2025

Ja mám pálenie jazyka úst hrtana.A niekedy ma vôbec nepáli ale žalúdok veľmi vie bolieť. A urobila som si v súkromnom laboratóriu peptest môj peptest je negatívny.

A gastroenterológ povedal, že keby som postúpila aj na ph metriu aj tak by bola podľa neho negatívna.

Asi mi nepracuje pažerák dobre a problém s nervami v pažeráku a v žalúdku

zuwa78
21. nov 2025
@izrasa

Ja mám pálenie jazyka úst hrtana.A niekedy ma vôbec nepáli ale žalúdok veľmi vie bolieť. A urobila som si v súkromnom laboratóriu peptest môj peptest je negatívny.

A gastroenterológ povedal, že keby som postúpila aj na ph metriu aj tak by bola podľa neho negatívna.

Asi mi nepracuje pažerák dobre a problém s nervami v pažeráku a v žalúdku

@izrasa bola si na gastro???

anonym_8e34ae
9. dec 2025

@romana160 ahojte môžem sa vo všeobecnosti spýtať otázku ja už mám 4 mesiace sťažené dychanie pretrvava to dodnes…no neviem jednoducho uz co robit bola som na vysetreniach pluc srdca vsetko ok,vsetci ostatny lekari aj ortoped neurolog ze to je psychickeho povodu,no mne sa dycha zle nonstop a napadlo ma ci aj toto nemoze byt priznakom refluxu to stazene dychanie chronicke

Strana
z3