icon

Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19

17. mar 2024

Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.

leks
10. sep 2024

@vevesh a myslíš, že oni ti povedia, že je to zámerne...
Ej, tebe ak keby to povedali, že je to zámerne aj tak by si si ho dala.. Sak co keď aj pomôže...

10zabka
10. sep 2024

@leks akým právom TY hodnotíš moje zdravie? Máš o tej chorobe niečo naštudované, že píšeš takéto nezmysly? Ja som tam, kde som, vďaka lekárom? Ty si neskonale sebavedomá, netolerantná a bohužiaľ, obmedzená osoba! Nuž... aj hlúposť je dar boží.

kvieta
10. sep 2024

Reagujem na toto:

leks

Dnes o 06:57
@kvieta tak opýtaj sa odborníkov, oni ti poradia... Však keď ste sa chodili očkovať nikto neriešil vás zdravotný stav... Ved vás napichavali za radom jak také ovce... Rovno v obchodnom centre si si mohla pichnúť...
Takisto diskriminovali neockovanych len preto, že to odmietali.. Tam prečo nikto neriešil v akom zdravotnom stave je ten neočkovany? Nezaujímalo ich nič, len nejaký debilny covid pas... Test atď...

Mne naozaj poradili odborníci - najbližšia rodina, vedec, ktorý je v danej problematike doma. Bavili sme sa o tom, že tie vakcíny nie sú zbúchané za jeden mesiac, ale už ako tu spomínala @vevesh, čo je pri minimálnej snahe ľahko vyhľadateľné. Nikto nespochybňuje vedľajšie účinky vakcín, tak ako aj iných liekov, dokonca aj byliniek. Očkovaná som bola po preventívnej prehliadke, po očkovaní som si dala robiť krvné testy.
A len taká pikoška... aj známa stránka známeho odporcu v očkovaní mala úplne dole malými písmenkami napísané:
Nesmie sa chápať ako lekárske odporúčanie. Autori nepreberajú zodpovednosť za prípadné škody.

Prečo asi, keď tak skalopevne stáli za svojimi názormi?

A ozaj, prirovnanie ako ovce má pre mňa veľkú výpovednú hodnotu úrovni a IQ diskutujúceho. V terminológii ste nepokročili.

Včera som sa stretla s jedným známym. ani som nevedela, že on, futbalista, prekonal v 24 rokoch infarkt a musel prestať hrať. Od vtedy je na liekoch a vďaka tomu sa cíti fajn, má rodinu o ktorú sa vie postarať. A ozaj, je očkovaný, práve pre svoju dg.

Dnes má 58 rokov. Aj v dobe pred covidom ľudia, a aj relatívne mladí alebo mladí dostávali infarkt, trombózy, a iné.

kvieta
10. sep 2024

@lenka123456789123
K tomuto Tvojmu vyjadreniu: "Poznám prípad čo mal vakcínu cez to všetko ležal na smrteľnej posteli pomohli až modlitby. Tak ,laskavo sa pozrite ako ste sa chovali počas pandémie do zrkadla potom hovorte o múdrosti." ti ako ateistka napíšem iba toľko: Ostaň pri modlitbách a spoľahni sa aj naďalej na ne.

lenka123456789123
10. sep 2024

@kvieta inú argumentáciu nemáš dosť trápne. Vidieť, že si bol jeden z tých čo kážu morálku a sam sa chová ako chudák. Mal tri dávky napriek tomu bol na áre nuž napokon tvoje úžasné vakcíny nepomohli.

kvieta
10. sep 2024

@leks "Co povedal pán Mikas bolo sväté... A Mikas bol zákon... ". - K tomu Ti viem tiež niečo povedať. Aj Mikas bol tlačený k rozhodnutiam, s ktorými niekedy nebol úplne stotožnený a naopak.

kvieta
10. sep 2024

@lenka123456789123 Mám aj inú argumentáciu, ale pre vás je to ako hádzať perly sviniam.

lenka123456789123
10. sep 2024

@kvieta úprimne či si ateistka alebo nie si mi úplne ukradnutá nemusíš sa tu povyšovat tvoje IQ je také ak ti povedia skoč tak skočíš a potom si rozbiješ hlavu o dno ale neviem či to z tvojím IQ pochopíš. Ono fakt nepochopíš.

lenka123456789123
10. sep 2024

@kvieta radšej si zober zrkadlo a spýtaj sa nemala som dostat covid po vakcíne ako to ,že napokon covid sa rozširoval aj boli vážne stavy nuž odborníci povedali niečo skôr než bolo dokázané. Možno ti to povie zrkadielko.

kvieta
10. sep 2024

@lenka123456789123 Ja sa nepovyšujem, ja iba vyjadrujem svoj názor na vaše reakcie k danej problematike. To, že ju vnímate veľmi obmedzene je jednoznačné.

lenka123456789123
Autor odpoveď zmazal
kvieta
10. sep 2024

@lenka123456789123
Predýchaj a skús ešte raz napísať svoj komentár. Skús požívať aj čiarky, lebo sa v tom nejako strácam.

kvieta
10. sep 2024

@lenka123456789123 A ešte dodám: nielen nižšie IQ, ale aj EQ😉 Pekný dník.

lenka123456789123
Autor odpoveď zmazal
lenka123456789123
10. sep 2024

@kvieta 😁 dúfam, že dieťa nebude po tebe pekný deň.

kvieta
10. sep 2024

@lenka123456789123 Je čistá mamka😂

lenka123456789123
10. sep 2024

@kvieta 😁 nezabudni ju ísť dať aj na 5 dávku vieš pre istotu.

cafelatte
10. sep 2024

@leks Tak okrem Lasicu, Patejdla, Zbirku zomreli aj Dano Heriban, Juro Virsik, Krcmery.. čo viem aj Cekan mal neuro problémy. A zomreli aj mladý športovec, mladá učiteľka mladá fitneska mladý starosta a mladý tréner v nasom okoli, vsetko ockovani ludia. Je to podozrivé, ale tak ako sa nedá so 100% istotou tvrdiť ze to bolo z vakcíny, nedá sa ani 100% vylucit, ze to nebolo z vakcíny.

lenka123456789123
10. sep 2024

@cafelatte o tom sú vedľajšie účinky až sledovanie po rokoch ukáže mínus aj plus ale to niektorým sa nedá vysvetliť. Podpisoval sa papier vlastná zodpovednosť odškodné nebude .

cafelatte
10. sep 2024

@lenka123456789123 škoda ze na SK ich ludia poctivo nenahlasia, ale sa zmieria s osudom. V zahraničí sa hlásia neziaduce ucinky vo veľkom počte aj úmrtia nechápem prečo sa to u nás tutle.

lenka123456789123
10. sep 2024

@cafelatte Lasica dostal priučku povedal nič sa nestalo po vakcíne nemal pokoru o pár minút bol na dlážke a už mŕtvy kto nemá pokoru ten nemá nič.

lenka123456789123
10. sep 2024

@cafelatte áno kto vie angličtinu nájde si teda dosť veľké vedľajšie nahlásené účinky. Ale vieš tu si nevedia otvoriť web americký zdravotnícky a tam to prečítať.

vevesh
10. sep 2024

@leks nie, nie som ockovana na kovid, mam len povinne ockovanie a nieco, co som ja vzhladom na moje cestovanie po svete uznala za vhodne. A mala som znamu, ktora robila na vyvine kovid vakciny, takze co to viem aj zo zakulisia, ale to tu nebudem pisat...

leks
10. sep 2024

@10zabka no ja neviem co im to tak trvá aby ta vyliecili.. Keď ich tu tak velebis.. A prírodná liečba je na smiech..

leks
10. sep 2024

@kvieta jak vieš, že je ateistka?

leks
10. sep 2024

@kvieta :D ale Mikas nieje nesvojpravny...aky problém odstúpiť? Zeby peniažky?

10zabka
10. sep 2024

@leks Bechterevova choroba je chronické autoimunitné ochorenie. Napíš prosím, koho velebím a kde som napísala, že prírodná liečba je na smiech. A poprosím napísať, čo všetko prírodné by som mala užívať, aby som sa zbavila chronického autoimunitného ochorenia, ak vôbec rozumieš výrazom chronický a autoimunita. Ak nemáš k tomu čo dodať, tak ma už neoznačuj.

kvieta
10. sep 2024

@leks Ja som ateistka🙂 čítaj s porozumením textu😉

10zabka
10. sep 2024

@kvieta to nedokáže. Už som jej to písala viackrát a splieta piate cez deviate. Pravdepodobne bude mať iný, psychický problém 😉

snowflakenel
10. sep 2024

@leks
@10zabka aj,ja.by som potrebovala vyliecit manzelovu platnicku nejakou prirodnou metodou. ( cvici) a to sme skusali kadeco. ...