icon

Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19

17. mar 2024

Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@zobaka ja som mala teraz po ľahkom covide také stavy, že hruza. Očkovanie už neplatilo v tom čase. Covid vie byť spúšťač dosť sraciek v tele. Ešte vďaka za našich šikovných lekárov. Ja som mala také šťavy, ktoré došli až k panickym atakom.
@walentina7

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@evaachesa lenže ľudia to nevedia rozlíšiť a viac veria psychopatom ako blaha, ako odborníkom z fachu..je to naše negatívne dedičstvo z komunizmu, ktoré inteligenciu potlacalo a dehonestovalo.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
negymama
18. mar 2024

oboje moze byt spustac ochoreni...covid aj ockovanie na covid.
Moj najmladsi syn /neockovany/ mal po lahkom kovide narast respiracnych ochoreni, prakticky bol rok a pol s vynimkou letnych prazdnin neustale chory - po roku vyustili do astmy. Alergologicka vravi, ze mu astmu mohol spustit aj covid, kedze ma na nu dispoziciu /mame astmu v rodine, ma ju aj starsia dcera/.

zvysne tri starsie deti maju po dve davky ocko na kovid, ziadne zdr. zmeny nemaju.
Ja mam ockovie tiez , muz sa nedal...mali sme podobny priebeh kovidu a nepozorujem ziadne zmeny zdr. stavu u nas oboch.

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@miriam11 no a dokonca zomriete všetci 😂😂😂

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@negymama aj kamošky a dcéra neockovana po covide astma

negymama
18. mar 2024

tak ono treba rozlisovat, ci clovek zomrel PO vakcine, alebo NASLEDKOM vakciny. Casovy suvis nemusi mat obsahovy suvis.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
18. mar 2024

ja som sa stretla na oddelení s pacientami, ktorí mali vážne neurologické problémy krátko po očkovaní. Aj v karte mal uvedené post vakcinačné.. Takže je jasné že je to z očkovania. Ale mám v okolí ľudí, ktorí sú očko a nič im nie je. Je to individuálne. Tak isto ako pri vakcíne proti chripke. Niekto je v poriadku a niekto má vážne VÚ, príp. následky.

mladena
18. mar 2024

@zmrzlinka2021 Takže ty si očkovaná a aj tak si dostala kovid a máš problémy? Sa zamysli už čo píšeš a neobhajuj tu to svinstvo a zasa nadávať ľuďom čo si to nedali že sú tupí, všakže🙄

slovakboy
18. mar 2024

@neson123 panický atak si mohol dostat z toho, ze ti cely rok niekto hovori, ze mozes z ockovania zomriet. A z ataku pridu aj uzkosti. Mal si uz našliapnuté na to vsetko pred tým ale to očkovanie bola posledná kvapka. Ja som tak dostal silný atak počas korony a potom silne uzkosti. Očkovaný som bol až neskôr a naopak po očkovaní som pocítil úžasnú psychickú úľavu. Veľa ľudí zomrie od strachu. Netreba strach a vytváranie strachu podceňovať.
Treba s ním vedieť pracovať. Nečítanie správ a konšpirácií patrí k tejto psychohygiene.

tianna
18. mar 2024

@lenkasarka ak sa môžem prosím opýtať o čo sa jedná? Upútala ma diéta ktorú si spomínala. Jasné kľudne aj do správy. Mám totiž od covidu určité problémy ktoré nevedia prejsť. Ďakujem.

misiak7777
18. mar 2024

@walentina7 napíšeš meno toho lekára?

tibor79
18. mar 2024

@chodec15 prekvapuje ma, že niekto dokáže tomuto článku uveriť.

stanulienkat
18. mar 2024

Kardio ambulancia, kde drviva vacsina pacientov-cca 80% bola ockovana=ZIADNE ZVYSENIE embolii, infakrktov, NCMP!!!

Ludia si teraz myslia, ze vsetky choroby vymizli a vsetko uz pripisuju ockovaniu. Akokeby pred covidom neboli NCMP a srdcove infarkty. Problem je ten, ze teraz sa ludia stale pozoruju a s kazdou kravinou idu k lekarovi.
Ani neverim, co vyssie baba pise, ze ma srdce ako 60 rocna..🤦‍♀️ bola vysetrena sj pred kovidom? Plus kraviny od ostatnych...skoda reci.

falbala132
18. mar 2024

ja som pred 2 rokmi zacala mat alergiu, teraz na jesen ked som bola u imulogocky sa ma hned spytala, ci nie som nahodou ockovana. ked som povedala, ze nie, tak povedala "chvalabohu, tak aspon toto vieme vyplucit, lebo kazdy druhy sa teraz u mna lieci po ockovani"

falbala132
18. mar 2024

a mne osobne tiez zacali po pandemii trpnut ruky. a vysledok behania po lekaroch? vyrazne sa mi zhorsil stav krcnej chrbtice a vyzaruje mi to do rúk - asi z toho vysedavania 2 roky doma.

falbala132
18. mar 2024

a takisto si myslim, ze ako kovid tak aj ockovanie je rovnaka pliaga. akurat ako neockovana mam lepsi pocit z toho, ze som do seba nenapchala ako alergik navyse este aj nejake nezname Mrna látky, grafen, hlinik a podobne.

vakatko
18. mar 2024

Ludia by sa mali v prvom rade zamyslieť nad svojím životným štýlom, akým hektickým životom žijú. Naháňaným sa za peniazmi, medziľudskými vzťahmi doma aj v práci, závisťou a nenávisťou, lenivosťou bez pohybu, zlým stravovaním a prejedaním sa toto všetko sa odzrkadľuje na našom zdravý a nie sa neustále vyhovárať na Covid a očkovanie.

zoja1234
18. mar 2024

Mladí ľudia a ich nahle a necakane umrtia, sa dejú preto, lebo padaju ako muchy po tom uzasnom kovid očkovaní. Ti co nepadli do teraz, padnu do cca 3rokov. Hawk.

stanulienkat
18. mar 2024

@zoja1234 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️dobry matros...

zoja1234
18. mar 2024

@stanulienkat aaaale no... Pravda nakoniec vyjde na povrch uvidíš. Pravdu mam ja, pravdu mame my antivaxeri, a vám ostatnym dostanú len oči pre plač.. 😊

ibatanecnica
18. mar 2024

@zoja1234 ale no. Na čo tá nadradenosť. Pravdá snáď raz víde najavo.

sss777
18. mar 2024

@zoja1234
Veď my očkovaní sme mali umrieť buď okamžite alebo do roka. A furt nič. Jedine, čo mi očkovanie dalo, bolo to, že som napriek dennej práci s Covid pozitívnymi ani raz neochorela.
Ja len dúfam, že sa niekto z konšpirátorov aj konečne ospravedlní za tie bludy, ktoré šíria. Teda minimálne ti, čo tvrdili, že do roka je po nás, by sa mali. Ale zatiaľ som nestretla konšpirátora so sebareflexiou:(

ibatanecnica
18. mar 2024

@sss777 a tí čo tvrdili, že po očkovaní sa Covid neprenáša, že očkovaní nemôžu ochorieť na Covid sa kedy ospravedlnia a priznajú že sa mýlili? Ty konšpirátor

letmebe8
18. mar 2024

@zoja1234 Ale arogantná si riadne.

zoja1234
18. mar 2024

@letmebe8 a ty to príliš prezivas..

letmebe8
18. mar 2024

@zoja1234 Ani nie, len si všímam ako komunikuješ 🙄

sss777
Autor odpoveď zmazal
snowflakenel