Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@evaachesa lenže ľudia to nevedia rozlíšiť a viac veria psychopatom ako blaha, ako odborníkom z fachu..je to naše negatívne dedičstvo z komunizmu, ktoré inteligenciu potlacalo a dehonestovalo.
oboje moze byt spustac ochoreni...covid aj ockovanie na covid.
Moj najmladsi syn /neockovany/ mal po lahkom kovide narast respiracnych ochoreni, prakticky bol rok a pol s vynimkou letnych prazdnin neustale chory - po roku vyustili do astmy. Alergologicka vravi, ze mu astmu mohol spustit aj covid, kedze ma na nu dispoziciu /mame astmu v rodine, ma ju aj starsia dcera/.
zvysne tri starsie deti maju po dve davky ocko na kovid, ziadne zdr. zmeny nemaju.
Ja mam ockovie tiez , muz sa nedal...mali sme podobny priebeh kovidu a nepozorujem ziadne zmeny zdr. stavu u nas oboch.
@miriam11 no a dokonca zomriete všetci 😂😂😂
@negymama aj kamošky a dcéra neockovana po covide astma
tak ono treba rozlisovat, ci clovek zomrel PO vakcine, alebo NASLEDKOM vakciny. Casovy suvis nemusi mat obsahovy suvis.
ja som sa stretla na oddelení s pacientami, ktorí mali vážne neurologické problémy krátko po očkovaní. Aj v karte mal uvedené post vakcinačné.. Takže je jasné že je to z očkovania. Ale mám v okolí ľudí, ktorí sú očko a nič im nie je. Je to individuálne. Tak isto ako pri vakcíne proti chripke. Niekto je v poriadku a niekto má vážne VÚ, príp. následky.
@zmrzlinka2021 Takže ty si očkovaná a aj tak si dostala kovid a máš problémy? Sa zamysli už čo píšeš a neobhajuj tu to svinstvo a zasa nadávať ľuďom čo si to nedali že sú tupí, všakže🙄
@neson123 panický atak si mohol dostat z toho, ze ti cely rok niekto hovori, ze mozes z ockovania zomriet. A z ataku pridu aj uzkosti. Mal si uz našliapnuté na to vsetko pred tým ale to očkovanie bola posledná kvapka. Ja som tak dostal silný atak počas korony a potom silne uzkosti. Očkovaný som bol až neskôr a naopak po očkovaní som pocítil úžasnú psychickú úľavu. Veľa ľudí zomrie od strachu. Netreba strach a vytváranie strachu podceňovať.
Treba s ním vedieť pracovať. Nečítanie správ a konšpirácií patrí k tejto psychohygiene.
@lenkasarka ak sa môžem prosím opýtať o čo sa jedná? Upútala ma diéta ktorú si spomínala. Jasné kľudne aj do správy. Mám totiž od covidu určité problémy ktoré nevedia prejsť. Ďakujem.
@walentina7 napíšeš meno toho lekára?
Kardio ambulancia, kde drviva vacsina pacientov-cca 80% bola ockovana=ZIADNE ZVYSENIE embolii, infakrktov, NCMP!!!
Ludia si teraz myslia, ze vsetky choroby vymizli a vsetko uz pripisuju ockovaniu. Akokeby pred covidom neboli NCMP a srdcove infarkty. Problem je ten, ze teraz sa ludia stale pozoruju a s kazdou kravinou idu k lekarovi.
Ani neverim, co vyssie baba pise, ze ma srdce ako 60 rocna..🤦♀️ bola vysetrena sj pred kovidom? Plus kraviny od ostatnych...skoda reci.
ja som pred 2 rokmi zacala mat alergiu, teraz na jesen ked som bola u imulogocky sa ma hned spytala, ci nie som nahodou ockovana. ked som povedala, ze nie, tak povedala "chvalabohu, tak aspon toto vieme vyplucit, lebo kazdy druhy sa teraz u mna lieci po ockovani"
a mne osobne tiez zacali po pandemii trpnut ruky. a vysledok behania po lekaroch? vyrazne sa mi zhorsil stav krcnej chrbtice a vyzaruje mi to do rúk - asi z toho vysedavania 2 roky doma.
a takisto si myslim, ze ako kovid tak aj ockovanie je rovnaka pliaga. akurat ako neockovana mam lepsi pocit z toho, ze som do seba nenapchala ako alergik navyse este aj nejake nezname Mrna látky, grafen, hlinik a podobne.
Ludia by sa mali v prvom rade zamyslieť nad svojím životným štýlom, akým hektickým životom žijú. Naháňaným sa za peniazmi, medziľudskými vzťahmi doma aj v práci, závisťou a nenávisťou, lenivosťou bez pohybu, zlým stravovaním a prejedaním sa toto všetko sa odzrkadľuje na našom zdravý a nie sa neustále vyhovárať na Covid a očkovanie.
Mladí ľudia a ich nahle a necakane umrtia, sa dejú preto, lebo padaju ako muchy po tom uzasnom kovid očkovaní. Ti co nepadli do teraz, padnu do cca 3rokov. Hawk.
@zoja1234 🤦♀️🤦♀️🤦♀️dobry matros...
@stanulienkat aaaale no... Pravda nakoniec vyjde na povrch uvidíš. Pravdu mam ja, pravdu mame my antivaxeri, a vám ostatnym dostanú len oči pre plač.. 😊
@zoja1234 ale no. Na čo tá nadradenosť. Pravdá snáď raz víde najavo.
@zoja1234
Veď my očkovaní sme mali umrieť buď okamžite alebo do roka. A furt nič. Jedine, čo mi očkovanie dalo, bolo to, že som napriek dennej práci s Covid pozitívnymi ani raz neochorela.
Ja len dúfam, že sa niekto z konšpirátorov aj konečne ospravedlní za tie bludy, ktoré šíria. Teda minimálne ti, čo tvrdili, že do roka je po nás, by sa mali. Ale zatiaľ som nestretla konšpirátora so sebareflexiou:(
@sss777 a tí čo tvrdili, že po očkovaní sa Covid neprenáša, že očkovaní nemôžu ochorieť na Covid sa kedy ospravedlnia a priznajú že sa mýlili? Ty konšpirátor

@zobaka ja som mala teraz po ľahkom covide také stavy, že hruza. Očkovanie už neplatilo v tom čase. Covid vie byť spúšťač dosť sraciek v tele. Ešte vďaka za našich šikovných lekárov. Ja som mala také šťavy, ktoré došli až k panickym atakom.
@walentina7