icon

Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19

17. mar 2024

Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.

ibatanecnica
18. mar 2024

@sss777 tak si asi málo sledovala TV, ja netvrdím že to bol odborník,

ndrag
18. mar 2024

@zoja1234 cize ste to zase posunuli na 6 rokov od ockovania??? WTF, kde mame svoje istoty? Aspon budte trochu konzistentny ked uz sirite sprostosti.

neson123
18. mar 2024

@slovakboy mas asi pravdu kedze som sa obaval ockovania prave kvoli tym zlym spravam o ockovani atd a potom som sa hned po vpichnuti zacal sledovat..ale ataky a uzkosti mi pretrvavaju dodnes vyhybal som sa AD ale asi budem musiet zacat brat

sss777
18. mar 2024

@ibatanecnica
TV som nesledovala skoro vôbec, stále som bola v robote.
Ja beriem do úvahy len slová odborníkov a to v každej oblasti. To, že si to niekde v TV počula od niekoho, o kom netvrdíš, že je odborník, hovorí len o tom, komu veríš ty. Ale to je nakoniec tvoja vec.

ibatanecnica
18. mar 2024

@sss777 máš pravdu, moja vec.

slovakboy
18. mar 2024

@neson123 ono ked sa ti to spustí a nevieš o čo ide tak to dlho trvá. Ide aj o to aky silny si mal atak, pretože ak je silný, tak ti privodí traumu a ty už máš uzkosti z tej traumy. Mne povedal psychiater, že to mám zo správ a z pred tým potláčaných strachov. Nie len tykajúcich sa covidu. Je to komplexnejšie. Celkovy úzkostny spôsob vnimania sveta som musel mať už pred tým a ty asi tiež.

slovakboy
18. mar 2024

@snowflakenel ano. Ja zas poznam pripad jednej ženy, ktorá mala ťažké migrény a po očkovaní jej úplne vymizli. Nechcem teraz zhadzovať obavy ľudí, ktorí majú po očkovaní problem. Ja som myslel že to niekto celé oficialne vyhodnotí a povie napriklad: ano to očkovanoe ma vedlajšie účinky a sú nasledovné: ved pri každom lieku sa to robí.

stanulienkat
18. mar 2024

@slovakboy aj ja poznam take pripady, ze vymizli zdlhave chorobne stavy. Vysvetlil mi to lekar, ze vakcina nastartovala imunitne procesy, zaktivizoval sa imunitny system... Moze byt pravda, aj nemusi.

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@miriam11 veru, zomriete 😂😂 je mi to ľúto, že si sa to musela dozvedieť z MK

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@mladena
Nečítam príspevok? Už bolo po účinnosti očkovania, pri danom covide. Keď som bola ockovana, mala som tiež covid a to bola úplná pohoda . Ale súhlasím, covid je svinstvo. Ďakujem Bohu za očkovanie, za šikovných vedcov, odborníkov. Je to milosť.

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@zoja1234 všetci očkovani padnú do 120 rokov. Pravda odhalená

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@stanulienkat to nehovor, ľudí treba strašiť a manipulovať. Nie je nič jednoduchšie 😉
Možno keby sa očkovanie tak nenanucovali, Fico by nemal šancu vyhrať voľby. Príroda by si s tými ľuďmi poradila .

demodun
18. mar 2024

@zmrzlinka2021 tak to mám ešte času 🤣
Ale je zaujímavé ako si to vedia zdôvodniť. Najprv zomrieme do roka, potom do 6, ... 🤔

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@demodun inak je to drzosť zomierať 😁 to sa malo hneď zakázať.

demodun
18. mar 2024

@zmrzlinka2021 a ešte vtedy, keď sa im to nehodí 😄

cafelatte
19. mar 2024

Ťažko povedať, názory sa rôznia.

veronika2021
20. mar 2024

@tinka_1807 ano je tu velmi vela faktorov ale po ockovani si treba dat porobit testy ci uz na zrazanlivost,ci je srdiecko v poriadku atd,lebo u 3x ockovanych je znatelny narast problemov.Hlavne mladi chlapci zomieraju na infarkty.To nemam z internetu,to mam od ludi z prvej ci druhej ruky.Ked matky pochovavju synov ani 30 rokov sa nedozili….

cukroska
22. mar 2024

Ja naopak vo svojom okolí pozorujem problémy po covide.

stanulienkat
23. mar 2024

@cafelatte v clanku sa pise, ze najvacsia pravdepodobnost je z niekolkych prekonanych kovidov. Ty, ako stara antikovid, prorus, antidemokrat atd si hned vypichla, co sa ti hodi. 😂
Uz len stary uplatkar ma jediny pravdu. Okrem toho v clanku su popisane bludy. Ze 190 pulzov je norma a ze ta choroba je velmi zavazna. Nie je az taka zavazna. Robi sa niekolkominutovy zakrok.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
4. apr 2024

@chodec15 😂, keby sa lekári nezatvárali do ambulacií a neordinovali po telefone a veľa ľudí nebrali do nemocníc vo veľmi zlom stave, situácia by bola trošku iná. Ale to mnohí tiež nevidia alebo nechcú vidieť.

monicatko20
4. apr 2024

My máme v rodine už 2 prípad, kde ženy prišli o bábätko v tehotenstve a v oboch prípadoch sa jednalo o 3-4 rodičky s nízkym vekom, kde sam lekár potvrdil, že za to môže očkovanie.. vraj je veľmi veľa takýchto prípadov 🙄

malapepka
4. apr 2024

@chodec15 poznam viacero lekarov v okoli, ktori zavreli v kovidovom case ambulancie, ani nedvihali telefon. Ich pacienti boli bez lekarskej starostlivosti. Znamym tak umrela mama, ktora sa 2 tyzdne snazila skontaktovat s lekarkou, aby jej predpisala potrebne lieky, no neuspesne. Na zaciatku bol jej stav liecitelny, bezne priznaky ako pri silnej chripke, no bez liekov sa dostala pani do kritickeho stavu az umrela.
A tych pripadov bolo vela. Ved vtedy lekarne ponukali sluzbu rozvoz liekov po chorych a lekari sa pozatvarali. Tak sa necudujme tej umrtnosti.

ibatanecnica
4. apr 2024

@malapepka presne tak, ale kto nechce vidieť, nevidí a vidí len to, čo mu vyhovuje.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
4. apr 2024

@monicatko20 ale veď problém s otehotnením je tu už strašne dlho a trápi ženy rôzneho veku dávno pred covidom...okrem toho s pribúdajúcim vekom a pôrodmi jednoducho môže byť problém otehotnieť alebo udržať si dieťa. Telo ženy sa mení. Tie ženy majú 3-4 deti a poznáš až 2 z okolia...ale určite za to môžu vakcíny. Ja takých žien poznám oveľa viac spred covidu. Čo za to vtedy mohlo?

letmebe8
4. apr 2024

@evaachesa určite chemtrails 😀

ibatanecnica
4. apr 2024

@chodec15 nechodili na preventívky? keď lekári neordinovali? Už si konečne otvorte oči. A okrem toho preventívka veľakrát odhalí chorobu až v pokročilejšom štádiu.

evaachesa
4. apr 2024

@letmebe8 hhh určite. 😂 omg ja by som mohla rozprávať litánie ako každá druhá kamoška v mojom veku ale aj mladšia nevedela otehotnieť. Všetky vrátane mňa sme chodili po klinikách ako na klavír. Ak by sme sa snažili o dieťa až po covide, tak 100% by za tým bola vakcína, že? 😏